Karakemal,
bu balkon konuşması sanamı ait , yoksa olta işi mi:)
Printable View
Başından beri aynı şeyi yazıyorum söylüyorum..
Bu seçim de RTE nin hanesine yazılır..
Öyle enflasyon ile döviz kuru ile reis oy moy kaybetmez.
Mansur u da çiğ çiğ yer RTE seçim yarışında..
Olabilecek en lokum aday mansur zaten reis için..
karşısına kim çıkarsa çıksın hepsini çiğ çiğ yiyebilir belki ama Mansur u sindiremez gibime geliyor. Kulislerde konuşulan En güçlü rakip gözüyle bakılıyor
Hadi KK çıksın enflasyon nasıl düşecek açıklasın..
Faizi yüzde 40 a mı çekecekler..
Anında faizci lobisi ilan edilecekler..
Bir iş yerisin devamlı bedava pol para ile kredi üstüne kredi falan çevirip gidiyorsun..
Yanında da 5-10 adam çalışıyor..
İster misin yüzde 40 50 faiz+ sıkı para politikası..
Kaç ay dayanır bu iş yeri..
O 10 kişi ne kadar işsiz kalır..
Demezler mi yüzde 150 enflasyon falan ama en azından bi işimiz var dı..
Şimdi enflasyon yüzde 15 ama benim gelirim SIFIR evde oturuyorum..
Olur mu ne diyorsun?
seçim olmaz..
seçimi kaybetmez..
seçimle gitmez..
Buradaki sermaye sahipleri de kilicdar i istemiyor. Sermayeyi kacirmasinlar. Hapsolmuş burada 10 senedir borsada debeleniyor [emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.sondakika.com/politika/h...ders-15302037/
kendi konuşması bay kemalin, yeni bi açılım deniyor gibi
ama söylediklerinin altına imzamı atarım, o ayrı..
Kimseyi yönlendirmek istemiyorum ancak piyasalar tokata doydu gibi, ABD enflasyon verisinin bir şekilde beklentiyle örtüşüp gelmesini ve piyasalara biraz can suyu olmasını bekliyorum. önümüzdeki bir kaç gün yalancı bahar olabilir yurt dışında.
o çıkarsa kazanır bu kaybeder tatavasına ne gerenk var.
potansiyel adayların hepsi aday olmalı.
ikinciye kalacaksa eğer en güvenilir anket yapılmış olur.
ilkte bitecekse zaten kim çıksa biter..
Kemal bey madem Cumhurbaşkanı olmak istiyor neden Ekmelettin neden Muharrem İnce :) olsaydın ozamanda .Siyaset kurnazlığı yapmanın anlamı yok muhalefet olarak ortada RTE karşı bir rüzgar var , onu kendi hanelerine çevirme derdindeler .Ben sağ seçmenim İstanbulda İmamoğluna verdik , yalnız iyi birde Fenerbahçeliyim :)kendisinin tutumunu görünce spor anlamında benim için RTE den farkı kalmadı .Bu yüzden adayın herkesin oyunu alacak aday olmalı farkındaysanız İmamoğlu lav oldu , Kemal bey ve Mansur yavaşın ismi geçiyor sıklıkla.Daha öncede yazdım Başbakanlık koltuğuna Meral hanım oynayınca , Kemal bey tarafı Cumhurbaşkanlığı na oynadı .Kimse meclisten bahsetmiyor meclisi şuanda Ak parti gibi yine anketler değişmezse bu yüzden koltuk işini parti üzerinden değil KAZANMASI en yüksek aday , meclis çoğunluğunu alabilecek çalışmalar hazırlanıp yola çıkılmalı.
Yoksa pekerin öğrettiği bir tripot bir kamerayı kullanarak bir şey yapamazsınız , peker elinde ki malzemeye göre o silahları kullanıyor , siyasetçi daha geniş düşünerek , duygularına ve çevresine esir olmadan karar verip Cumhurbaşknlığı ve meclis konusunda yola çıkmalı benim düşüncem bu yönde.
3300 denemesi gelir mi
Bağımsız adayın hiç şansı olmaz, parti olarak seçime gitmek zorunda
Hekts ta yön tahmini olan öngörüsü olan var mı ?
Muhalefetten cacık bile olmaz.
İktidar zaten malum.
Halk siyaset kurumuna isyan edene kadar düzen devam.
O nedenle, bi umutlanır gibi olduk, ama, siyasetle alakamı kesiyorum istediğim aday çıkmadığı sürece.
Oyna devam siyaseti siyasetten para kazanan adamlar konuşsun u mu rumda olmaz yerin dibine batsınlar hepsi aynı.
Poz 40.
Poz karda dayu.
Makasın b..'nun çıktığı bir gündeyiz yine.
Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
@atugberk
·
39d
PUTIN: TÜRKİYE EN BÜYÜK AVRUPA GAZ MERKEZİ OLABİLİR
normalde bu haberi almaları lazım badem sporun,
veya devamında botaş ın ödemelerini 2024 kaydırma talebide onaylanmış olarak gelebilir.
yakında gaz haberi duya biliriz dedikodu üzerine gelen muhabbet benimki
makası kapadıklarına bakmayın veriden sonra açarlar bence..çünkü alım gelcek gibi...
ulan prkme seni bir türlü alamadık hedef 60-70
SPOT da BofA gene en iyi satıcı,
https://r.resimlink.com/tZFyCkOx1E.png
Araç muayene ücretlerine %120 yapıştırmışlar.
BofA bugün GESAN YEOTK THYAO alıp KCHOL ODAS SİSE satıyor,
https://r.resimlink.com/zrtZUo.png
uzun zamandır gaz bulmuyorduk karadenizde...
onları gazı içimize attılar... :)
Güzelmiş gibi görülen 2 haber düştü. Abd f16 şartların kaldırılması ve gaz merkezi haberi. Bunlara rağmen poz ayarlanamadı ki coşku verilemedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şartları kaldırdık tamam ama satmıyoruz ha-ha-ha diyebilirler. Çok somut bir şey değil bence o F-16 daki gelişme.
Kırmadan rahatlamayacak.
https://i.hizliresim.com/1p8farb.png
Arkadaşlar
vopda teoriğe göre makası sıfırlamışsınız nerede ise
Aslında çok somut olduğunu düşünüyorum. Verileceği için değil ama gelişme açısından fena durmuyor. O kadar diplomasi yapıp yalvar yakar yunanistanın çabalarının karşılığı olarak görülen bir durumdu. Fakat yunanlıların diplomaside bu açıklamayla yalan olmuş oldu. Verir vermez o zaten hep soru işaretiydi. Son zamanda yunanlıları gazlar nitelikte atılan bir adımın geri alınması somut bir adım oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.sutas.com.tr/uploads/pag...887d2d47c2.jpg
:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
bence para yok para yok şarkısını söylüyor pala...
günlük hisse bazlı hareketler oluyor genel bir yükseliş olmuyor...
para girişi olayda şinanay bakalım pala altına kaçıracakmı yoksa ben burdayım ölmedim diyebilecek mi?
ABD verilerine tahmin girerek beklentiyi oluşturan ekonomistlerin kasıtlı olarak çok iddialı tahminler yaptığını düşünüyorum. Veriler iyileşiyor ama hep beklentilerin üzerinde geliyor. Bu nasıl iş
enflasyon verisi yarın mıydı?