seçime katılma miktarını 1 tam kabul edip onun üstüne %2
Printable View
Birkaç sandık başkanı arkadaşla görüştüm..Daha torbaları teslim edememişler.Islak imzalarda sorun yok...YSK verileri ve ıslak imzalar önemli...
Seçim ikinci tura kalırsa wala borsada fena dayak yeriz a.q :vk:
Havai fişeklerle kutlama yapıyorlar burda, dolana dolana bir orda patlatıyorlar bir orda patlatıyorlar
CHP li milletciliginden şüphe duymadığım hiç bir çıkarı olmayan arkadaşlarım biliyorum bu oran çok yüksek. Lütfen seçim anketlerinde sizleri kandirdiklarini gorun lütfen. Bu işlerde de sizi kandırıyor olabilirler mi? Bundan sonra ki anketlerde hangi anketör firmasına inanacaksiniz? %60 larda k.k. olacak diyen anketorlere mi?
Kemal Bey, az bir farkla kazanabilir.
Cumhur mv 320 gözüküyor , bu şekilde 2 turu da alir ,borsa.dusmez bence
Farklı görüşlere sahip sandık başkanı arkadaşlarla tekrar görüştüm , hala verileri sisteme işletememişler. Çok sıkıntılı bir süreç var diyorlar...
Kısaca İstanbul seçimindeki kurgu devrede...Bu durumu görünce ortada Devlet sistemi kalmamış dersek yalan olmaz...
Üstelik em'ler arasında fk kıyasla en ucuz olduğumuz grafikler ...yazık oldu... bu secimin sonucunu idrak edemeyen halka müstahak ama kurunun yanında yaşta yanıyor... ilk Arjantin style bir başlangıç sonrası biraz daha acı...
İnşallah kk partideki gorevinden ve seçimlerden cekilir. İki haftamiz daha boşa gitmez. Zaten bir sonraki seçim çok uzakta değil
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayyaş bile kendi başına 2018 de 30.6 oy aldı, iyi parti yok, hdp yok, gelecek yok, deva yok, saadet yok, kk 45 almış bunlarla.... İkinci tur rte 54-46 alır bu mesajıda 28 mayıs gecesi bu saatlerde yapıştırırım buraya....
20 yıllık döngü ile dolar bazında ikili dibi görmüş TR nin nadide şirketleri var...Ama şu metal yorgunluğunu üzerimizden atabilirsek çok güzel şeyler olacak ama.!!!!!!!!!!!
AA da veri girişi durdu resmen, hiç ilerlemiyor, hala girilmeyen çok sayıda seçmen var, sayısal olarak...
Doların çok oynayacağını sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlış olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeşil bile olabiliriz.
Matamatik RTE 55-45 diyor ama... RTE 57-43 K.k belki daha fazla bile olabilir. Katılım çok düşük olur.
İkinci tura kalırsa ki, öyle görünüyor, RTE net alir. Sinan Oganin seçmeni KK ya yonelmez. Oganin bu seçmen üzerinde etkisi de yok denecek kadar az.
Bana göre KK kazandı ama bunu ilan ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar...Şahsi düşüncem bu yönde...YSK verileri ve ıslak imzalı dokümanlar da benim düşüncemi destekliyor
%51 Kemal bey
%49 Recep bey, olursa şaşırmam. Aslında bu şartlarda çok daha farklı olması gerekirdi, neyse bu sonraki tartışma olsun. Az bir farkla kazanır, Meclisi AKP alır. İstanbul kopyası gibi, Belediye seçimlerine kadar finansal kaosa hazır olun..
YSK açılan sandık %81.93
RTE % 49.98
Kılıçdaroğlu %44.27
Oğan %5.31
Kurla nasıl korkutacaklar ?
285% yaptı.. Hâlâ duvar tırmalanıyor..
Arkadaş burası ikinci tura kalıyor olsaydı, şimdiye kadar bunu bağlamazlar mıydı sonuca?
Yohsam Kılıçdaroğlu aldı da onun sıkıntısı mı bu?
CHP den ıslak imzalı sonuca göre 01 itibariyle %48,9 kk %45,1 rte %5 Sinan Ogan
Mv ni alan CB de %0,5 eksiği olan rte balkon konuşması yapardı. Hem mecliste garanti çoğunluk hem CB de öndesin balkon konuşması yapmıyorsun garip
YSK Başkanı;
Açılan sandık oranı % 87.13 veri girişinde problem yoktur.
Bi problem var ama çözemedik...
Daha teslim bekleyen binlerce torba var gözüküyor. Bence rte ikinci tura kalsın diye cirmaliyor. Yada lan mevkisi alıp bırakacaktık bomba kılıçtaroğluna kalacaktı gibi bir strateji mi vardı
Eğer %,05 lazımsa ne para teklif ediyorlardır torbayı taşıyanlara.
IBB seçimi ve CB seçiminde gördüğüm Devlet denen sistemin ruhuna fatiha okuma zamanı gelmiş geçiyor bile....
20 yıllık Metal yorgunluğunu atmamız gerekiyordu...
Neyse Her şeyin hayırlısı diyelim ...