Adam + kapanış için ne var ne denedi ama karanlıkta kötü bastılar.
Printable View
Adam + kapanış için ne var ne denedi ama karanlıkta kötü bastılar.
Bu sefer kaçıyorum
İyi iftarlar
cumanın gelişi perşembeden belli oldu
yarın cuma namazını mütaakip
dünkü hareketin aynısı yapıldı karanlık odada satış geldi
Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar.
Ben iki dene şortum ile devam.
şortu bi çıkartsam löp diye devre kesecek zalım die hissediyorum :he:
yarın zopa gözüktü. dikkat edin ameliyatlı yerinize gelmesin.
Olacağı buydu, xBank lar kapanışa doğru satış baskısı yediler ve ortalama 5 kademe alttan eşleştiler, açığa satış olmadığı sürece bütün günlükçüler mal alırlar, halbuki açığa satış olsaydı bu günlükçülerin büyük bir kısmı primli tahtalarda açık yapacaklardı, ve tahta yapıcısı da açıkcı sıkıştırmak için yukarı sürecek günlük zirve kapanışı deneyecekti, bu durum da borsayı pozitif etkileyecekti, Sonuç hergün gün sonu kötü kapanışlar!
https://i.hizliresim.com/4zdkbco.PNG
SPOT kapanış, hergün alım yapan İs Yatırım bugün sattı, BofA ve İnfo Yatırım da aynı taraftalar ama yukarı yaptıramadılar,
https://i.hizliresim.com/i2bzcxk.PNG
Yarın 5080-5050 ye kadar bir yoklama çekecekler gibi. İki gün üst üste kıramadı 5200 ü.
Yalanı endeks söylüyormuş yine, Kochl yanıltmadı.
Onsu buraya kadar getirip rekor kıldırmadan bırakmazlar bence.
Kapatmadım pozisyonları , endeks te maalesef satış yedi.
Thy ile alakalı ne gelecekse bakalım beğenilecek mi?
Herkese iyi akşamlar, iyi iftarlar.
son dönem sosyal medyada epey nitelikli işler yapan gençler var. çok yetenekliler. umarım sayıları daha da çoğalır. hiçbirini tanımıyorum. ama bir göz atın derim.
eren özdal
https://www.youtube.com/shorts/b-J3qpGOJno
ibrart
https://www.youtube.com/shorts/PCgG0gsVT1U
son paşa
https://www.youtube.com/shorts/W3YgpHo4Fwo
bazen izleyince çok mutlu oluyorum.
bi şey gelecek diye bi beklenti niye oluştu ki, açıklama yapıcaz bizi izleyin falan mı dediler ??
bence bunu yukarı sürüp, endeksi canlı gösterip, alıcı gelen diğer her tahtada mal sattılar.. bayram öncesi satış teorisi mantıklı geliyor, Cumalar kırmızı oluyo genelde zaten
short devam
Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnn.
Ayasofya abi bu altın biraz daha yükselirse bizim hanım benim altınlarımı geri ver der bana, Bak dediydi dersin alnazsak elinde terlik eve koymaz gramını 1400 den altını geri alırız... Halbukise sorun bizimkinde, onda olunca değerlenmiyor başkasına geçince değerli olduğu anlaşılıyor.
Uzun lafın kısası; insanoğlu
Bir şeyin değerini elinden kaybedince anlarmış.
Sevdiklerinize vaktiniz varken seviyorum diyin
Kapanışta Meksa enteresan işler yapmış.
Bazı tahtaları almış bazılarını satmış.
Fonlarla alakalı herhalde.
Bir Borsa Balina Atasözü derki
Tahta da Büyük ortak varsa
Ve bu ortak malı satmaya başladıysa
O tahtayı kaldırmak enayilik olur
Size sorarım .....
Siz bir fon olsanız milyon milyon lot mal alacak olsanız
Malı satacak yüklü miktarda ortak olduğunu bilseniz malın altına yatarmısınız
Ereğli özelim de düşüncem budur
Ereğli seneye de temettü vermez diyorum
Yabancı ortak malı satacaksa satıyor da keriz olmaya gerek yok
Ucuza verirse alırız der piyasa
Ani zıplama beklemiyorum Ereğli de
Fırsat vereceğini düşünüyorum ytd
Gerçekleri konuşmak gerekiyor
Ereğli ucuzmudur ucuzdur
Hatta geçen seneye göre ucuzdur ....
Hisse fiyatları psikolojiktir
Talep varsa fiyat şişer
Talep azsa fiyat düşer
Ereğli için ucuz iskontolu fiyat beklentim
Bu sene temettü vermemesi , Seneye de vermeyecek olarak düşünerek riski azaltmak istemem
Ayrıca 40/50 tl bandında büyük yıllarca mal taşımış ortak gözünüz yaşına bakmadan şak şak DİE boşalması
Elinde milyon milyon daha lot olması
Risk alacaksak , İskonto olmalı o iskonto da olacak DİE hissediyorum
30 tl de ki gapı da duruyor
Ytd
Hatitlarsan bana sormuştun uygun yerden al altını demiştim... hafta Viop da poz al SAT yap dediydim dayucum...
Altın ve gümüş ons buraya kadar şimdilik.... çıkacaksa herkesin dinlendirdigi zaman değil ani ve bir aylık süreç de sert çıkacak....
Heleki resesyon oldu dedikleri an borsaya satış altın ve gümüş al olacak....
Bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum
1 sene daha böyle giderse
Faizler felan
Isdmr başta olmak üzere Ereğli de bedelli sermaye artımı bile olabilir
Ytd
En kötüyü düşenerek hareket etmek gerekiyor
Temmettü 2 yıl vermez
Yabancı ortak satışı
Bedelli ihtimali
Benim şahsi seneryomdur olur olmaz birşey diyemem
Sağlık olsun dayucum sıkma canını olur böyle vakalar.
Sonuçta finansal özgürlüğümüzü ilan ettik, şirket her ay düzenli olarak kar ediyor
Bugün HALKB %2.1 primli kapattı, gün içinde bir ara %6 primliydi, Spot da açığa satış olmadığı için günlükçüler-kıredililer sadece yukarı yönde pozisyon aldılar, eğer açık serbest olsaydı bu oyuncular %2 primden sonra alım değilde açık yapmaya başlayacaktı, fiyat yükseldikçe tabiki de açıkcı sayısı ve hacmide artacaktı, tahta yapıcısı da açıkcıları toplayıp tahtayı yukarı sürecek günlük zirve kapanışı deneyecekti, ama ne yaşandı, baskı ve kapanışa kadar %4 kayıp! tahta yapıcı günlükçülere para kazandırmamak için kapanışa doğru düşüşe izin verdi ve 5 kademe de alttan eşleştirdi, eğer açığa satış serbest olsaydı HALKB bugün %6 civarı primi koruyacaktı, belki de günlük zirve kapanışı deneyecekti, Sonuç açığa satış yasak olduğu sürece Ralli nin bir bacağı eksik olacak ve çoğunlukla kötü kapanışlar gerçekleşecektir!
Ekmeğe zam gelmiş bugün 5 tale dedi fırıncı, herşeye zam geliyor, soğan zaten çıldırdı gidiyeahh :he: bakarsınız borsaya da tale bazlı zam gelir
Bear Bull buralardaysan bir ricam olacaktı. 01.01.2022 den itibaren endeksin günlere göre performansını paylaşabilir misin. Pazartesileri bariz iyi geçiyor gibi. Çarşamba ve cumaları ise negatif gibi. Acaba bana mı öyle geliyor istatistiki olarak merak ettim sizin bu tip çalışmalarınız vardı.
Ege seramik te vuruşuyorum bu aralar
Pala ABey çok şikayetçi tahtaya girdiğim için 🥴
Adamın biri geçen sene Uşak seramik te 1 tl den 3 tl ye çok kısa sürede fışkırttığımı yazmış çizmiş
Ege seramikte olduğumu duyan geliyor harelde biz mal aldıkça zevke geliyor adam 🤗🤗 sapık sapık hareketler yapıyor
27.92 kapanışa gidiyor 27.76 kapatıyor
Kıpraştıkşa bir yanak alır gibi alıyorum lotlarını kerizin
42 tl den satma gel 28/27/26/25 den sat
Bende kerizim değil mi
Adam basıyor alıyorum
Hoplatıyor alıyorum
Korkarım palalığı kaybedecek 😬😬
tidebringer
Teravihten sonra bakarız şimdi çıkmam lazım.
Temmuza kadar sabretmek lazım.
Bizim tarladakiler az daha erken olabilir.(kendimize yetecek kadar satacak kadar yok ).
Soğan her şekilde ağlatır.
Ya pahalıdır alan ağlar.
Ya çok ucuzdur tarlada kalır üretici ağlar.
Ya eve girer mutfakda doğrayan ağlar.
https://arastirma.tarimorman.gov.tr/...a%20Raporu.pdf
Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin sn Bear_bull ağabeyim.
Pıst 100 de bugun meksanın özellikle Akkız ,ısc,garan , aselsn satıp sahol,toaso,arclk geçisi oldu karanlık odadaki son satışta meksanın hareketi idi.
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg için bankalara yaptığı kredi çağrısının ardından yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaptığı açıklamada "Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor" diye konuştu.
kamu bankalarını soymaya devam ne olacak ki devletin malı toggcuların yağma hasan böreği
#THYAO
Türk Hava Yolları bu akşam KAP'ta kuruluşunun 100. yılına(2033) yönelik hedeflerini açıkladı.
"• Ortaklığımızın konsolide cirosunun 2033 yılında 50 Milyar Dolar'ı geçmesi,
• Ortaklığımızın nakit üretme gücünü gösteren FAVKÖK (Faiz, vergi, amortisman ve kira öncesi kâr) marjının 2023-2033 döneminde %20-25 aralığında olması,
• Güçlü finansal yapımızın sürdürülebilirliği için verimliliğin arttırılması, mali disiplinin bozulmadan devam ettirilmesi ve ilave gelir fırsatlarının yaratılması,
• 2033 yılında 140 Milyar Dolarlık katma değerin ülkemiz ekonomisine sunulması,
• 2023 yılı sonunda 435'e ulaşması beklenen uçak sayımızın 2033 yılında 800'ü aşması ve uçulan havalimanı sayısının 400'e ulaşması,
• Yolcu kapasitesinin yıllık ortalama %7 artarak 2023 yılına göre 2 katına çıkması,
• 2023 yılında 85 milyonu geçmesi beklenen yolcu sayımızın 2033 yılında 170 milyonun üzerine çıkması,
• Tüm iştiraklerimiz ile birlikte çalışan sayımızın 150 bine ulaşması,
• Dünya'nın en büyük hava kargo terminallerinden biri olan SmartIST'in sunduğu imkânlardan faydalanılarak taşınan kargonun 2023 yılına göre 2 katına yükseltilmesi ve dünyanın ilk üç kargo hava yolundan biri olunması,
• AnadoluJet'in rekabet gücünü artıracak şekilde marka konumlandırmasının, gelir kompozisyonunun ve maliyet yapısının yeniden kurgulanarak şirketleştirilmesi ve tamamı yeni nesilden oluşacak 200 uçaklık filoya sahip olunması,
• Karbon emisyonunu dengeleme projeleri ile 2050 yılına kadar "Karbon Nötr" hava yolu olunması
hedeflenmektedir."
2033 ün özelliği neki 10 yıl sonrasına hedef veriyorsun