Martı GYO halka arzı vardı isteğim lottan %15 fazla geldi aynı paraya ayikmadim. Seans açıldı tavana gidiyor zevkten Ülker'in meşhur gofretini yiyorum. Bir anda dip oldu. Gofretin kağıdını aradım taradım bulamadım.
Printable View
Martı GYO halka arzı vardı isteğim lottan %15 fazla geldi aynı paraya ayikmadim. Seans açıldı tavana gidiyor zevkten Ülker'in meşhur gofretini yiyorum. Bir anda dip oldu. Gofretin kağıdını aradım taradım bulamadım.
Hisse vadeliler
Taşıma devam ediyor bence
Spot, yakın vade ve sonraki vade 3 fiyata dikkat etmek lazım.
https://i.hizliresim.com/sztuqfi.jpg
Tüm geçmiş olsun dilekleri sunan arkadaşlara Teşekkür...
Bizim yeğen rizeye gidecekti bilgisayar mühendisliği kazanmıştı şimdi oda gidemiyor...
Aynı şekilde ağır grip yatıyor doktor covid demiş ama test yapılmıyor...
Devlet anladığım bu iş dillensin istemiyor...
Iscnin vadelisinde bi 31 ci var. O gelince tahtaya gömüyorlar. Du bakalım nolcek?
Normalde vagonlardan indi bindi oılmadan Avrupa'dan Çin'e karadan ulaşım Van-İran-Afganistan üzerinden.
Van Gölü'nü dolaşan bir demiryolu projesi var, Afganistan'da demiryolu pek yok gibi ama İran sınırından Çin sınırına bir proje gözüküyor.
Eski SSCB ülkelerinde farklı demiryolu standartı var. Hindistan da farklı standartlar var.
https://i.hizliresim.com/izm5vpo.jpg
Borsadaki her 4 yatırımcının 1'i 15-29 yaş grubundan. Peki, gençler yatırım için neden borsaya yöneliyor?
İzmir'de Bursa'da ..her iki kentle iş gereği iletişimim var
aynı hikayeyi bu kentlerde gözlemliyorum
okulların açılmasıyla yayılım hızlandı sanki
bozkurt dikkat et virüs fellik fellik adam arıyor
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'de Kovid-19'un 'Eris' varyantına sahip vakaların arttığını bildirdi.
Aksiyon cuma günü olacak gibi.
Bu bakan tatsız işler yapıyor. Burada insanlar para ile işlem yapıyor, cilli ile değil..
Akşam da yok ya ufak bir şey demez inşallah..
Ülkeye bak...
KRDMD AKBANK ENKAI Long
Sonraki vade faizleri düşük, short açılmasını istemiyor gibi.
https://i.hizliresim.com/pkamja3.jpg
Veya çok fazla sayıda şort açıyorlar.SM-M526BR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ilk okulları geziyorum.....ilk okullarda çocuklar dökülüyor......dikkatli olalım.....Saha çalışmalarında durum iç açıcı değil.....
covid muhabbeti ilaç ve bilgisayar firmalarını eletronik satış firmalarını uçurur
bu ereğli ni ben taa .... omurgasız yvsk
uyyardık mı uyardık..
:drunk::drunk:
sağlık bakanı kesinlikle aşı kullanmayacaz net dedi...
asprin verip yollayacaklar heral
:drunk::drunk:
bakanın tersine dsö bu virüs öncekinden daha etkili diyor..
artık hangisine güveneceğiz size kalsın.
ben dsö diyorum :drunk::drunk:
Bankaları her zaman alabilir, hareketlendi diye gelen paralı insanlar oluyor, diğerlerinde hikaye nedir diye çok soru soruluyor.
Madencilerde açtığı çukuru kapatma vs yükümlülüğü var.
Bir öneri olarak benzer şekilde beyaz eşya vs için geri dönüşüm yükümlülüğü getirilebilir. İthalatçı ya parasını öder ya da geri dönüşüm firması ile sözleşme imzalar.
Gazoz/su şişeleri içn depozito gelecekti gelişme olmadı.
Bence orada da lot sayıyorlar.
FXPLUS videosu izledim 3-4 kurumdan alım yapma tuşu koymuşlar. Demek o şekilde bir sorun var gün içi pastada gizlenen traderlar var.
Bir de portföyden 10 bin liralık sat veya %5 sat gibi tuşlar var.
Portföy şirketleri de kullanıyor olabilir.
Geçmiş olsun Akçay.
Sohbet odasında 2 li tepe var dendi, Apara'da Selçuk Gönençler de öyle dedi ama üzerinde durmadı.
Şu an dar aralıkta kalmış endeks.