Puahahahhahsh
Ben artık yarış işlerinden elimi ayağımı çektim dayu :he:
Portföyde 10 hisse olucağına birtek kchol olsaymış yetiyormuşda artıyormuş bile :rules:
Printable View
Selo Allah belanı versin:)
21.02 --21.22 den emir verip gelmeyince serbest fiyattan verdim.sistemsel hata ile emir iletilemedi dendi gerçekleşmedi. Iptal edeyim dedim emriniz iletilemiyor yazdı. Iptal de etmedi.Yaklaşık 20 dk sonra düzelince hisse o an 21.20 lerde olduğu halde serbest alışımı 21.74 den kitlemisler.
Kitlendik sağlık olsun.
Bu kadar fışkırtma yeterli bence günün tepesini işaretleyelim :he:
Vob para katlama sanatıdır
Hergün paraları katlıyoruz burda :kahkah:
Yoksa siz hala katlayamadınız mı, üüüleyse recaro koltuklara yaslanıp en iyi fışkırtan hissede oturun x12 yapın
SPOT u son 30 dk da alanlar,
https://i.hizliresim.com/eu5ax22.PNG
fena almış, benim teori çöp galiba,...seçim öncesi 9825.xx-9491.xx arasında 9658.xx civarılarından kapatır demiştim,..buna rağmen mesaj 6668 de 9825.xx üstü her durumda boğa devamdır demiştim,..
grafik görüntü bayağı güçlü görünüyor,..
ben hissede olduğumdan fark etmiyor, hatta işime geliyor ama,..söylediğiminde havada kalmasını değil olmasını isterim
Zirveyi işaretleyince HERİF DELLENİYOR...Mazot lazım zaten.
Herif bisttin pilotu, birazdan dalışa geçicek
Bassss palişkom bassss :dvr:
İlave short. 2 şarjör daha. 3/6 oldu
Bende 10275 den kanasla tek atış yabtım :he:
Hay maşallah. Bankalara ordino varsa gün sonunu nerede kapatır Allah bilir
SASAnın patronu İbrahim Erdemoğlu:
Varlığı 6 milyon liranın üzerinde olan herkesten %1 Servet Vergisi alınsın.
Hepimiz aynı gemideyiz.
ne diyor bu değişik...
Tebrikler tohatlı abi, palanın bugün de parasını aldın :bravo:
Yüksek faizi fiyatladılar, şubat enflasyonu yüksek çıkınca.
Şimdi gerçekleşti daha fazla artmaz yabancı gelir fiyatlaması yapılıyor bana göre.
Mahfi Eğilmez X te yazmıştı faizler artınca konut ve borsa çökecek diye. Avrupa ve Amerika sanıyorlar bizim ülkeyi.
Konut belki olabilir de borsa dinamikleri pek öyle değil işte…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cuma günü abd borsaları kapalı.......
Herif endekis kaptan pilot işini çok iyi yapıyor dayucuğum
Hissede olanlar suyuniçinde ama vobdan şortcu keriz bulup okşuyor
bu arada Nisan dan sonra kredi kartlarında eğitim ve hastane dışında taksitlere kapatılacağı konuşuluyor......bu yönde duyumu ollan aaaarkradaş var mı ......?
Mazotu bulunca makası nasilda sıfırladı iblis.
Yine mazut olduk, zalım pala kandırıkcı herif nolcuuk
İpucu alıyım :he:
T ile mi başlıyor
SPOT da son 30 dk da alanlar,
https://i.hizliresim.com/f7w268v.PNG
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Borsa İstanbul (BIST) arasında imzalanan protokol ile lise öğrencilerine finansal okuryazarlık ve sermaye piyasaları hakkında bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla "Borsa Okulları" projesi hayata geçiriliyor.
“Bilmiyorsan bu .oku, git mektebinde oku” tadında olmuş.
[emoji23]
Seçim sonrası ufak bir ralli beklenebilir.Bazı hisselerde.
Pankalarimiza sürekli ordino geliyormuş rotsildler rakifeller felan filan ordino yazıyormuş pankalar seçimden sonra tavan tavan gidecekmiş kaçırmayalım fırsatı 71 liradan garanti alalım 250 liradan muhalif iblislere kitleriz.
SPOT da Y/F geçen cuma aldıklarını veriyor, Piyasa satışları karşılıyor görünmekte! BofA da satıştan alışa geçti!
https://i.hizliresim.com/9ywdx0k.PNG
Reis mazideki fiyatlara bakıp zengin olurmuyuz hayaliyle alıyorduk Hulkiyi. Yoksa sendikasyon kredisi bile alamayan pankaya panka mi denir. Panka alacaksan garanti Akbank isc yapikredi. Herif iyi doldurdu shortcuyu baksana eksi makastan artı makasa geçecek. Herif senyoraj hakkını kullanıyor.