arsa geliri olduğu gibi maddi duran varlık alımı olarak çıkarılmış bilançoda asıl kar faliyetten geliyor Ek 15393
Printable View
arsa geliri olduğu gibi maddi duran varlık alımı olarak çıkarılmış bilançoda asıl kar faliyetten geliyor Ek 15393
Bakın abiler amcalar biz bu oyunu daha öncede izledik hiç kimseye haber vermeden haberi gönderdiler geçen seferde aynısı oldu bugun alımda satımda akşama dogru bi anormallik olmadı yani haber sızdırılmadı dışarı o zamanda aynısını yaptılar ertesi gün tavan yaptılar sonraki gün bi vurdular solugu 8 de aldı benden soylemesi iyi düşünün
Taktik değişikliği olabilirmi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşünduk sıkma canini kardes geregini yapacagiz insallah...[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Medya 580 dogru yazmiş. 2019 dan sonra bu şirket çok verimli hale gelecektir. Aynisi yeni fabrikasiyla egeprofil de de yapiliyor.
Zaten hissenin içindeyiz. Bilançoyu bekliyorduk oda çok güzel geldi. Ben sizin ne demek istediğinizi anlamadım. Siz kâğıtta değilsiniz anlaşılan ve insanları insaniyet namına uyarıyorsunuz. Geçen hafta söyleseydiniz de almasaydık keşke. Yarın açılıştan sonra tavan yapsın hele ertesi günü yarın düşünürüz. Bist 100 de sizin söylediğinizi yapmayan hisse var mi söyleyin o hisseden alalım.
Bizler yaklaşık iki yıldır bu hissedeyiz bilenler bilir zaman zaman bu tip hareketler ile yeni kurbanlar gelir aramıza bizler vur kaçcı degiliz yatırımcıyız ben sadece yeni kurbanların dikkat etmesi açısından soyledim yoksa uzun süre beklerler benlik bor sıkıntı yok çünkü ben yatırımcıyım düşüncede burdayım yükselincede
Günaydın arkadaşlar.Bilanço haberini ancak bu sabah öğrenebildim yolda olduğum için.Olumlu bir haber.En azından bir umut kaynağı.İnşallah herşey güzel olur.Hoşçakalın.