bas bas paraları leyla ya
Printable View
bas bas paraları leyla ya
27 Mart teşvik programında yer alırsa, syn. Poem'in işaret ettiği 8.40 hacımli bir şekilde geçilebilir.
ytd.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIŞKAN
Hisse fiyatının düşük kalmasının sebebi olarak, yabancı yatırımcılar açısından bakıldığında ülkenin içinde bulunduğu durumdan kaynaklı olumsuz etkiyi belirtmiş. İşin doğrusu son 1 yılda yabancı oranının %53'ten %42'ye gelmesi konusunu açıklamaya çalışmış. Ancak bu durum diğer şirketler için de geçerli hissiyatı uyandırdı bende. Mesela AKSA Akrilik aynı dönemde yabancı oranını korumuş hatta 1 puan artırmış bile.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIŞKAN'ın açıklamaları;
https://www.youtube.com/watch?v=LHsjF_QyPkQ
Bu hissenin en büyük kusuru Sabancı'ya ait olması...ben 9aydir tutuyorum yüzde 11 eksideyim ...tabi malesef tam trendi yukarı diye atlayıp stop yapmadan sahip çıkmanın cezası...yüzde 11 ana para birde zaman faktörünü koyarsak minimum yüzde 20 zarar ...daha 10lira olacak ta biz maliyeti çıkaralım....yani ölme eşeğim yaz gelsin
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn metyusanus bu hissede 4 ncü temettümu alıcam. Hisse 9 kusuru gördü, sizin bahsettiğiniz seviyelerden de asagidan da alım yaptım. Hisse çıkmıyor doğru gördüğü seviyeyi 1 yıldır göremedi. Aramızdaki fark ne sizce? Gördüğü rakamın altindayiz aynı zaman kaybı üstten alinmisligin zararı sadece fark maliyetse işte bekliyoruz yine. Temettüyu bekliyorum maliyetim verdiği miktar kadar yine düşecek. Onunla avutuyorum kendimi, maliyetimin çok düşük olması geçen sene bana para kazandırdığı anlamını vermiyor maalesef. Saygılar. Ytd.