Şeref yoksunu
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şeref yoksunu
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım doğru yazmışsın ben 5 lerde iken alacaktım lot az Diye almadım böyle stresli hisse olacaksa m çok az alınır ben almam kar zarar az olsun sağlam hisse almak en mantıklı 20 yıllık borsa tecrübe bunu gösterdi herşey gönlünce olsun inşallah zararda olan arkadaşlar kar a geçer ytd
O..çocugu çaldığın paraları kıvır kıvır çıktığın deliğe sok ancak sıgar
Vakif ziraat ak satista olmasi oyak marbas gibi kurumlarin alista olmasi cok can sikici. Goruntu hos degil.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu sefer zarar ettim ve stopu patlattım
17.40 altına sarkmazsa iyi olur
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissede 3 aydan beri al sat yaptım en son sattığımdan 1 hafta sonra çıkmaya başladı almadım takip ettim her hisse sabır edersen çıkgığı ve indigı yere geri gelir oraları test eder. bunun içinde sabır gerek hisseye 25 ** lerde girdim -10 geri çıktım çıkerkende az lotum kaldı az da takviye ettim yinede yanılmışım yönü belli degil. son bir haftadan beri yeni yorumcular katıldı yok düşeçek yok çıkaçak su kadar para kazandım arkadaş 1 hafta dan beri yorum yazıyorsun ne zaman aldın ne zaman sattın nasıl yön ile ilğili uzman oldun pes dogrusu........
arkadaşlar Allah size akıl fikir versin 5 lira etmeyecek hisseyi 60 liradan 40 liradan alanlar spekülatöre kızmayacak kendisine kızacak. borsa kumar yeri değildir kumar oynayanlar kaybetmeye devam edecek.