Originally Posted by
JoNaThAn
Tok alıcıysam ben de aşağılara yazar beklerim. Ancak belli bir rakama kadar almayı düşünüyorsam ve piyasa değeri uygun gördüğüm aralıktaysa o zaman 3-5 kuruşu kovalamam.
Ancak burada şöyle bir durum da oldu.. Ben hangi kademeye alış yazsam ya bir kademe ya da 3-4 kademe üstüme çekildi alışlar. 35.50'den bu yana kovalıyordum zaten. O sabah 36 gibiydi, alışı mevcut olan alışın 2 kademe üstüne yazdım. Bir baktım ki çok kısa süre sonra yeni alış kademesi benim 1-2 kademe üstüme çekilmiş. Ben yine üste çektim, onlar da üste çekti. Bu sefer beni çıldırttılar, dedim burada bir üst akıl var, tahtada dış güçler var, beni kendime düşürmeye çalışıyorlar, ama ben bu oyunlara gelmem dedim. 36.50'ye kadar çizdim. Hasta adamım ben. Fiyata değil, lot sayısına bakarım. O lot sayısını kafaya koymuşsam gözüm bir şey görmez. 36.50'yi temizledikten sonra da alışlarım orada duruyor. Ama bir baktım 36.88'lerdeyiz. Arada çok mesafe var. Dedim olmaz. Oraları da aldım 37'ye kadar. Sonra bir baktım satış 37.60. Dedim, 37'yi alan adam 37.60'ı almaz mı. Oraya kadar yine aldım. Şimdilik aklımdaki ilk partiye yaklaştım. Bir süre ortada olmam. Gevşetsinler. Kim yapıyorsa. Sonra 2. parti için yine geleceğim. Hızlıca, acısız halledip kapatacağım konuyu.