Zarar etse neyse çatır çutur araç satıyor o nun byunun
Printable View
Zarar etse neyse çatır çutur araç satıyor o nun byunun
3.29 açtı... vay be...:)
ya birileri serbestten satış yazdı ve o fiyatta çok eşleşme oldu ya da güzel bir haber gelecek tahtacımız bizlerin malına göz dikti...bence ikinci seçenek daha yakın gibi geldi bana...
herkese selam. bu topiğe ilk mesajımı atıyorum. 10 gün kadar önce 100.000 lotluk beyaz hissesi aldım, 3.58 ortalama ile. gün sonu pastalarında kabak gibi göründü tabi alışlarım. o günden beri bana sattırmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. endeksten bağımsız hep düştü. alırken ekürisi Flap bunun 10 kademe altındaydı, şimdi 50 kademe üstünde.
şirket; sağlam, iş yapan, kar eden, borçsuz, büyüyen bir profilde. hisse fiyatı çok ucuz sayılmasa da tüm kağıtların bu denli şiştiği bir ortamda endeks gümlemezse elbet birgün sıra buna da gelecektir. hedefim 6-7 TL, yani %100 kar, yaklaşık 1 sene beklerim.
neyse yazmamın sebebi şudur ki: spek bey, eğer düşündüğüm gibi bana sattırmak için aşağı basıyorsanız lüten bundan vazgeçin. 30 yıllık borsa hayatımda zararına satmadım satmam da. kısa vadeci değilim, bu gemide artık beraberiz, her ay da istikrarlı bir şekilde alıma devam edeceğim. boş yere fiyatı düşürüp mal kaptırmayın bence.
son olarak, ismail bey'e de özel selamlarımı iletiyorum bu vesileyle, tesadüfen yazılarını gördüm birkaç sayfa önce. kendisi beni tmpol'den iyi bilir, yine yollarımız kesişti:) pek anlaşamazdık gerçi ama :)
Hoşgeldin,
Tmpol de 3-TL lerde iken orda beraberdik, sen sürekli düşecek derken ben sürekli yolu var derdim. Tmpol 8,90 TL den döndü.Yakında bedelsizide gelecek ve çift haneler olacak ve hisselerim duruyor sabırlıyımdır.
Beyaz ise imara açılacak tarla gibi kısaca özetlemek gerekirse Bol kazançlar
üstat tmpol için ben 14,5 hedefine ulaşacak ama haziran/2021'de derdim, sen uzak tarih dedim diye kızardın:) hemen hemen her kağıt zaten %100 yaptı 2019 ağustos- 2020 şubat arasında. ben tmpol'den 5.50 ortalamayla çıktım sonra allah bereket versin başka hisselerde çok daha fazla kazandım. inş tmpol de 1 yıl daha bekletmeden 15leri görür.
beyaz'da kısa vadeli beklenti GİP'ten çıkış...bu olsa zaten hemen 4 üstüne atar herhalde. kendi adıma zamanım bol. en dandik kağıtlar en az %100 yaptı. bunun neyi eksik (hatta fazlası var). sabırla bekleyeceğiz.
https://i.hizliresim.com/RPtkon.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.