Sayın kocari hayırlı akşamlar. Ucuz kalmış defter değeri altında olan bir hisse ECILC sizin pencerenizden nasıl görünüyor. Rahmetli de ışık varmı 0.187 temettü açıkladı.. kartal arazisine imar çıktı.. epey ucuz kalmış hisse gibi görünüyor..
Printable View
Sayın kocari hayırlı akşamlar. Ucuz kalmış defter değeri altında olan bir hisse ECILC sizin pencerenizden nasıl görünüyor. Rahmetli de ışık varmı 0.187 temettü açıkladı.. kartal arazisine imar çıktı.. epey ucuz kalmış hisse gibi görünüyor..
https://www.ensonhaber.com/gundem/di...aziye-telefonu
Bugün bizim için çok acı bir gün. Hepimiz annemizi kaybettik. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başı sağ olsun. Her ana böyle yiğit doğurmuyor
Başınız sağ olsun!
Merhume NURLAR içinde yatsın
güzide bakanım.
Ne olur
Rakamlar yalan söylemez, gözlerin. bedenin, yalan söyleyemeceyeği gibi
sanal alemde gözlerin yerini cümleler aldı
yazmaya başladığımdan beri niyetim insanlara yardımcı olmaktı hala öyle
bu piyasaya giren kişilerin yanlış tercihler yapmamaları için dilimin döndüğünce yazdım
rabbim şahit yazdığım hisseleri birileri alsın pirimlensin de bende kazanayım diye yazmadım
hani derlerya deprem o an insanları eşitler diye
hayır
eşitleyemez
paralı insanlar çok çok daha sağlam binalarda oturuyorlardır.
piyasa çok parası olanlara cep harçlığı olacak paramla beni onlarla eşitledi
eşitlediği şey elbette yaşam biçimimizdeki ferahlık değil
bu piyasada olan herkesin çorbası kaynıyor
herkes olan parasına para eklemek için burada
korkularımız kaygılarımız sevinçlerimiz aynı şeylerden
elbet okuyan herkes içindir yazdıklarım
ekrana dökülen cümleler bizlerin gözleri beden dilidir onlar yalan söyleyemez
güzel dostluklar kuruldu kuruluyor
şimdilik ucuz kalmış temeli olan hisseler bi gün ederlerine gidecekler
hak etmediği yerlere giden hisselerin de hak ettikleri yerlere düşeceği gibi.
artık şu para etmeyecek hisselerden uzak durun
duyuyon mu SELİM ABİ.
Bu yazıyı sana şu muayyen günü yaşatan durum yazdırdı bana, hangi hissede nasıl terse düştüğünü bilmiyorum ancak çok riskli hisseleri kovaladığını biliyor görüyorum.
Sevgili abim,
İmzamda yazıyor...
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Mottom bu olduktan sonra benim terste kalabileceğim bir hisse olmaz. O-L-A-M-A-Z
Ben paranın, paraya verilen değer ve önemin aşıldığı bir noktadan geçtim. Paranın benim için sadece bir satınalma aracı olduğunu söylemekten çekinmiyorum.
Ve diyorum ki....
Artık bir adam için paranın bir önemi yoksa; para için hele yusyuvarlak bir dünya için fırıldak olmanın bir anlamı olmaz..
Ben tırnaklarımla kazıyarak geldiğim bu yerde, amaçsızca çabalayan insanları gördükçe onlara bir ışık vermek fener olmak amacıyla birkaç kelam etmeye çalışırken, göstermeye ve öğretmeye çaba harcarken buradan herhangi bir şekilde namalanmaya çalışan bunu da çaktırmadan yapmaya çalışan tatlısu kurnazlarına hiddetlendim..
Yani sözün özü muayyen halim paraya ve aldığım pozisyona değil. Bir fırıldak gibi hareket eden insanlara.
İlgine teşekkür ederim. Ama durum sanıldığı gibi değil..
Unutmadan ..
Edit etmeden eklemenin rahatlığıyla yazayım ki;
Cuma günü Tatlısu kurnazlarının sandığı gibi kademesinde 3-5 bin lotların uçuştuğu spekülatif hisselerde değil. HALKB tahtasındayım. Eğer bana yaptıklarını sandıkları açıklarını burada yapmayı denemek isterlerse pazartesi aynı yerde olacağım kendilerini beklerim. hayat insanlara ne güzel tesadüfler hazırlıyor değil mi... Olduğunu sandığınız ama olmadığını göremediğiniz aslan başka yerlerdeki çakalların kanını içerken siz sadece kumda oynuyordunuz...(sözüm sana değil abim)
https://i.hizliresim.com/46dy63.jpg
AÇIKLAMA...
mor grafik xu100 grafiği olup hisse grafiği ile karşılaştırılmıştır.
Dolayısıyla xu100 düşerken aksine hisse grafiğinde gözle görülen başkaldırı ayakta duruş, asalet, tatlısu kurnazlarının neden kumda oynadıklarını gösteriyordur umarım.. Anlayanlar lütfen anlamayanlara anlatsın. Ben yoruldum artık. Sizin o destek diye görüp çizdiğiniz çizgileri yapan, direnç diye sattığınız yerleri alan güç Don Kişot un hikayesindeki yeldeğirmenleri ile savaşmıyor ....(bu sözümde sana değil abi)