İnşallah öyle olur, hacimsizce verdiler ama yine de bu tahtacının sağı solu hiç beli olmaz, acelemiz yok. Pek itekli görünmüyor, yeşil kapatırsa senin uğurun olur.:)
Printable View
Yav arkadaş vallahi kafayı yiyeceğim artık. Herif zır cahil...okuma yazması ilkokul seviyesinde...(Planlama kelimesini "pilanlama" olarak yazan adam cahildir benim gözümde.)
Şimdiye kadar hiç bedelli sermaye arttırımı yapmamış OZKGY. Sen nasıl bir orman çocuğusun da gidip SP nin bahsettiği şirket olarak Özak için yaftalama yapıyorsun, saçma sapan twit atıyorsun?
Senin bu twitini görüp de aldığı hisseyi zararına satanlar olabilir. Bu hisseyi alacak olup da almaktan vazgeçen olabilir. Eğer gerçekten bu hisseyi baskılayan ve mal toplamaya çalışan birileri var ise yalan yanlış yaftalama ile onların da ekmeğine yağ sürüyorsun. Ya bunu düşünemeyecek kadar cahilsin mal değneği bir adamsın. Ya da o sürekli küfür ettiğin hisseyi baskılayan güruhun ta kendisisin.
Arkadaşlar bu Murat Bilişik denen adamın Twitter gönderilerini şikayet eder misiniz? Sürekli şirketi kötüleyen ve hatta iftira atan twitler atıyor. Üstelik edepsiz herif profil fotoğrafı olarak da TC Cumhurbaşkanının resmini kullanıyor. Bu kadar da pişkin. Yeter artık tahammül edilemez boyuta geldi bu adamın yaptıkları.
Sanki hisseyi eksi kapatacak şekilde programlayıp gitmiş tahtacı, nereye çıkarsa çıksın kapanışı eksi yapıyor.
Adam borsa tavan çekerken, bir masa iki sandalye şirketler tavan olurken, bu hisse niye %10 düşüyor diye sormaz, dönüp g.ö.t.ü.n.e acı biber sürülmüş i.t gibi bize havlar..!!!
Operasyon zamanı yaklaştı yeterli malı çalamadı yine anlaşılan..;-))
Üçün birini alıp oturursun artık..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
bilançoyu ve onca güzel haberi pcc ettiler patron hisseleri genelde böyle malesef.. su akar yolunu bulur ne yapalım..
Sen harbiden cahilsin daha sana diyecek bir şeyim yok benim. SP nin bahsettiği şirketlerle bu şirketin ne alakası var? Bak bakalım şirket ne zaman bedelli sermaye arttırımı yapmış? Daha okuduğunu anlamadan şirketi yaftaliyorsun!!! Benim bu yazdıklarımla mal toplamanın ne alakası var? Şirketi kötüleyen sensin, patronu kötüleyen sensin.Hakli olduğun durumlar da var. Ama SP nin bahsettiği şirketlerle bu şirketi aynı kefeye koyamazsin. Bu kadarı artık yaftalamaya girer... Kötü sözlerini de sana iade ediyorum. Mal değneği....