Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Az önce itibar yollayayım derken ben mı bastım yanlışlıkla şikayete acaba :party: Yok sen değilsin, Hemide beni şikayet etmiş... :kahkah:
Yaf şurada sakin sakin sohbet neyim ediyoruz; niye şikayet ediyor birileri! Bir de bunnara kılıç üleştirsek, ne olacak kimbilir :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sayın yönetici az önce yengeden izin alamadi filan neyim dedi ama :) http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=205143 O yumuşaklar, Reha GAYA'nın ne XXX'li olduğunu bilirler, efendim! Bunnar, hep beni karalamak için, pis gomünist düzenner!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya O yumuşaklar, Reha GAYA'nın ne XXX'li olduğunu bilirler, efendim! Bunnar, hep beni karalamak için, pis gomünist düzenner! Bunnarı hep pis bozguncu hayin darbeci, babo ve ismo yapıyor...:vk: ben bilirim Reha bey'in en hakiki daş fırın deliganlısı olduğunu...:yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Şikayet mi? :kahkah: kimmiş o gafil derhâl kellesi kesile :kahkah: reha bey dükkanı zabıtaya şikayet etmişler :yes: Kandil sebebiyle dükkanı kapatın demiş olmasınlar :kahkah: Ben basmıştım ÜÇGENE, hayin yönetici gönderimlen de oynuyor deye! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Yok sen değilsin, Hemide beni şikayet etmiş... :kahkah: Eceli gelenin cami duvarına gittiğine bir örnek daha :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben basmıştım ÜÇGENE, hayin yönetici gönderimlerinde oynuyor deye! :kahkah: 1411 'i yok hükmünde sayın efendim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben basmıştım ÜÇGENE, hayin yönetici gönderimlen de oynuyor deye! :kahkah: bu saatte şikayetlere de bakan benim.. :kahkah: mod'lar bu başlığa sadece okumak için uğrar...:yes: sabah ben uyurkene, zirzopun birisi gelse, olmadık şeyler yazsa hallederler...