ekonomistler şimdi gümbür gümbür gelir, çok hızlı geldik kar satışdır bu..he canım kesin öyledir..
yalancı beklentinin kar satışı
Printable View
ekonomistler şimdi gümbür gümbür gelir, çok hızlı geldik kar satışdır bu..he canım kesin öyledir..
yalancı beklentinin kar satışı
Haşa islam alimi ne demek..haddimize mi..Bir müslüman 2 tane dini kitap okusa bile bu düşünceye sahip olur...sadece 2 tane..
Ama HALK DEVRİMLERİNDE HALKIN ,kızlarına tecavüz etmiş-HAMA da 10 k insanı öldürmüş bir LEŞ DİKTATÖRÜN, mezarını yıkacağına inanancak kadar mantıklıyım..
saçma sapan meseleri MESELE yapıp(mezar yıkılmış)...Büyük katliamları görmeyecek kadar kör değilim.
ALLAH,kimseye muvazenesiz( ölcüsüz ve orantısız dagılan) mantık-vicdan vermesin..
BABA ESAT milleti anasını...,kitlesel katliam yapmış..tecavüzleri organize etmiş...eeeee
DEVRİMİ YAPANLAR, ONUN AZİZ MEZARINI YIKMIŞLAR...adam buna üzülüyor..:oleyo:
BU saçma sapan sözler, bir bana mı garip geliyor...
Sizin kardeşinize bunlar yapılsa ne yapardınız..Vallahi, paralel evrende yaşıyorlar...Bu katliamları-tecavüzleri filim sanıyorlar...
Benim çocuğumun canına kastetmektense 3 dedemin kabrini yıksalar ne olur..ONUN İÇİN MUVANEZESİZ mantık diyorum.
İris Cibre:
IIF 2025'te gelişen piyasalara sermaye girişlerinin 24% düşmesi bekliyor
Bu sene yüksek risk iştahına rağmen nasiplenemedik, iştah düşerken nasiplenme ihtimali?
Faiz çıkar borsaya yabancı gelirciler
Faiz düşer borsaya yabancı gelirciler
Burada zamanında dev fonlar vardı
Kanada fonu mesela
Yanlış hatırlamıyorsam 2021di tamamen çıktı
Yabancı buraya uzun vadeli gelmeye korkuyor. Bu konuda bir anlaşalım
Korkmasını engellemek için ne gibi adımlar atılmalı, artık onu tartışmalı
Mesela, her gün değişen regülasyonlar, kanunlar, yönetmelikler. Yan etkileri ölçülmeyen kararlar vs
Öngörülebilirlik?
Ekonomist Mahfi Eğilmez:
"Türkiye, Suriyelilerin gitmesi ile ucuz iş gücünü kaybedecek. Bizim Türk gençleri bazı işleri beğenmiyor. Ama onlar çaresiz olarak mecburen bu işlere giriyordu. Şimdi Suriyeliler gittiği zaman iş veren ciddi iş gücü sıkıntısıyla karşılaşacak. Çünkü daha pahalıya adam istihdam etmek zorunda kalınacak"
son dakika enerjilere niye asıldılar? haber mi var?
şimdi borsa burdan salına salına tekrardan 8600 ler hatta 7000 lere gelse mesela..8600 dipti hee 10.200 e tepti, sataydın kardeşim dersiniz..ben bu yalancı trendin dibini demiyorum..tekrar orta uzun vade yukarı trend için 8600 son dip değil diyorum..
bu da hemen belli olmaz..tepkinin bitmesini bekleyecez, ardından bazıları çift taban olasılığı diyecektir, onu da bekleyecez..yani zamana ihtiyaç var..