Kaç kişi olacağımızı orada görecek herkes.:))))... Ulusal medyanın da bilgisi olacak sanırım...
Printable View
Kaç kişi olacağımızı orada görecek herkes.:))))... Ulusal medyanın da bilgisi olacak sanırım...
5 kişiyle ankara da hazırız...
Ok yaydan çıktı. Olmayan itibarınızı sıfırlamaya geliyoruz zeynep tümer ve ailesi.
Tüm ulusal medya sizden bahsedecek. Toplum içine çıkamayacaksınız.
Kervancı olsun olmasın en az 10 arkadaşımla eyleme katılacağım.
Hodri meydan.
bu şirketin 5 bin yatırımcısı var.
kim nerde olursa olsun bu eyleme katılması gerekiyor.
sonra daha çok ağlamamak için gün birlik olma günü
Umarım faydalı olur eylem. Spk bu yatırımcı başımıza iş açacak demeli, şirket yatırımcıyı tatmin etmeliyiz demeli. Her iki taraf ve küçük yatırımcı, beraber orta bir yol bulup bu çıkmazdan kurtulmalılar. Ömür geçiyor...
Buradan yazıyorum bu EYLEM KARARI sonrası ismail beye tehtit telefonları açan şerf yoksunu insan görünümlü mahluklar.
BU EYLEM ÖNCESİ SONRASI VE EYLEM SIRASINDA Bir kişinin burnu kanarsa bundan başta zeynep tümer ve kervan yöneticileri sorumludur.
ÖNCEDEN BURDAN YAZIYOR VE UYARIYORUM.
Ver aşağı.şeref yoksunu sayılganlar..0.31 ....helal kazanmasınız ki..........6 yıldır gasp ettinin milletin parasını.kefen parası olur inşallaah
Esenboğa havaalanında uçağa biniş koridorunun duvarlarda boy boy Kervansaray Uludağ otelinin reklamlarını gördüm bugün. Gel gör ki şirket deli gibi zarar ediyor. Yersen
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bursaliyim..... Rahmetli dayım. .4-5 yaşlarında çocukken ilk Kervansaray termal hamama goturmustur... hiç unutmam.... lise mezuniyet balon Kervansaray 2 nolu balo salonunda olmuştur. ..çocuklarımız rizkindan 3-5 kuruş para biriktirip bu bende çok mazisi olan bu sirkete yatırım yaptım. ... çocukluğumdan beri sevdiğim imrendigim sirkete.. Ne oldu... para için. ..Bu itibarını yerle bir ettiniz...insanların cebinde 3-5 kuruşa göz diktiniz. değdi mi...Onur parayla satın alınmaz bunu bilin yöneticiler. .. 22 ocakta artık yatırımcılarına değil., Tüm güzel ulkeme rezil olacaksınız. ..siz hala bu yatirimcilarinizla dalga geçin. ...Allah ıslah etsin..Allah akıl fikir versin.beddua etmiyorum.. zaten yeterince edeniniz var....
Eşleşme 31... Bu fiyatlar gerçek değil İyi bir alıcı gelsin bakın bakalım nasıl yukarı çekiliyor
İşin tuhaf tarafı 33-34 den satanlar iyi ki satmışım diyorsa ağlayacak hallerine gülüyorlar. kervanda 1 tavana bakar yarı yolda kalırsınız
Kervansaray bursa oteli icradaymış diğer oteller gibi bu da satılmaz.
Şirketimizin 31.01.2017 tarihli Özel Durum Açıklamasında belirttiği üzere Kreditör bankalardan biri olan Aareal Bank AG tarafından "İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yolu İle Takipte İcra Emri" ne ilişkin yapılan takip ile ilgili olarak; Şirketimizin aktifine kayıtlı bulunan Kervansaray Bursa Termal Otel, Bursa 7. İcra Dairesi tarafından İcradan tekrar satışa çıkarılmıştır.
Kervansaray Bursa Termal Otel için 04.03.2019 tarihinde saat 10:00'da Bursa Adalet Sarayı A Blok Zemin Kat'ta yer alan 1 Nolu İcra Satış Odasında açık artırmalı satış ihalesi gerçekleştirilecek olup, ihalenin sonuçlanmaması durumunda 2. Satış 29.03.2019 tarihi saat 10:05'te gerçekleştirilecektir.
din... hakkından imansız gelirmiş........inşallaah bütün mallarına el konur... yatırımcıya fraavun zulmün biter
Bunlar borçları yapılandırmamışmıydı. O zaman arel bank neden icraya verdi. Gene yalan işler.
Bıktık artık.
Belli ki herkesi kendine yatırimci yapmis bu hisse. Hurriyettekl gibi cagri gazlamasi oldu sanirim ama bir kez daha gorduk ki bu alemde tek basimizayiz, arkamizda devletin kurumu saglam durmuyor. Ben de hurriyet magduruyum ve cok ugrasiyorum ama hep hayal kirikligi... kimi kime sikayet ediyoruz. Umarim tez zamanda kurtuluruz
Yok yav milpa ya gececeğim. Volborla beraber
Mesele SPK değil. Mesele SPK ya kimlerin bunu yaptırdığıdır. Ve de bir çok şeyde!! Ve bunun için daha yukarılara bakmak gereki!!
Herkes SPK diye tutturmuş, Herseyde SPK memurları gerçekten belirleyici güç olduğu mu sanılıyor.? İşlerine gelmeyince o memurlar hemen değiştirilmiyor mu acaba?
https://finansturk.com.tr/2018/09/20...ina-sok-cevap/
Hürriyet hakkında fazla bilgim yok ama bak bu var.
Habere göre yatırımcı dava açmış spk ya. Gördüğünüz gibi olmayacak bir şey değil. Üstelik bizdeki yani kervandaki mahkeme kararı ile tescilli.
Eyleme katılmakta tereddütü olan varsa tahtanın bugünkü haline baksın yeterli.
30 dan tabana kadar sadece 14.000 lot var alışta.
Bunları tüm Türkiye ye rezil etmeden uyku haram bana
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ver mehteri..batan geminin mallları... 0.29 kuruş .wc 1.50 bir kenef parasına 5.17 adet kervansaray holdinğ hissesi.ODUNUN BOL OLDUN SAYILGAN SÜLALESİ
Ülke gerçeklerini bilmiyor gibi pozlar atıp durmanın anlamı yok! Sanki hersey memurların güdümünde olup bitiyor bu ülkede! Ülkrmizde Memurlar sadece memurdur! Bırakın borsa düzenlemelerini tebliklerini, istediğinde anayasa bile hiçlenebilindiğinş de herkes görüyor! Muktedirler her zaman kazanır!!
Borsada bu güne kadar rekor sayıda yatırımcı sömürne operasyonu oldu, çoğunda açık seçik aleni şekilde, her defasında bu operasyonları yapan muktedirler kazanmamışmı, yaptıkları hep yanlarına kar kalmamış mı?
Boşuma lagalugaya gerek yok, belirleyici olanlar alt kattakiler değil üst kattakiler. Üst kattakiler ne buyursa öyke olur hersey...
Kervansaray’a yabancılardan teklif
Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. 3 yıldır kapalı olan Kervansaray Uludağ Oteli'ni açan şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. Yeni dönemi 'yatırım dönemi' ilan eden Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, şirketin borç sorununu çözdükten sonra turizmde yeni yatırımlara devam edeceklerini belirterek, "Önümüzdeki 4 yıl içinde 2 otel daha açabiliriz" diye konuştu. Yeni otellerin İç Anadolu Bölgesi ile Osmaniye-Adana civarında olması bekleniyor.
BORÇLAR YAPILANDIRILDI
Kervansaray Otelleri'nin 3.500 yatak kapasitesi olduğunu söyleyen Tümer, "Yurtdışındaki birçok zincir markadan teklifler geliyor, görüşüyoruz" dedi. Geçmiş yönetim döneminde içine düşülen borç batağından sıyrılmak için gerekli tüm adımların atıldığına dikkat çeken Tümer, "Borçlarla ilgili olarak bankalar ve faktoring şirketleriyle anlaşma yoluna gidildi. Önemli boyuttaki bazı yapılandırma görüşmelerimiz de devam ediyor" diye konuştu. Tümer'in verdiği bilgiye göre, 80-90 milyon euro civarındaki borcunun yerli bankalara olan kısmı yapılandırıldı, yabancı bankaya olan borç da yarıya indirildi.
Sabah gazetesinden guncel haberdir arkadaslar. Yabanci bankaya olan borc yariya indirildi denmis.
Bu ne demek. arkadaslar biliyormusunuz :) Bu soylenenleri somut olarak bilancoda gormemiz lazim tabi ama bana gore yakin izleme pazarindan cikis surecinin baslangici bu haber
Tinerde hiç güven oluşturmayan durumlar. Gazete demeçleri ile kap bildirimleri birbiri ile çok çelişiyor
Şirket birleşimi sonra Bahar Tekstil, Melis Yapı gibi iştirakler vasıtasıyla Kervn ın kontrolünde olan yaklaşık 100 milyon lot kervn hissesi, bile doğru değerlendirilir doğru fiyattan satılsa idi, burdan edinilen kaynak ile flnasal borçların önemli bir kısmını ödenirdi zamanında, finansal borçlar çok daha düşük iken (doviz farkı sürekli binmeden önce)
Ama bu hisseler kuruşuk fiyatlardan tahtalarda satış verilerek hisse flyatıda aşağı basılarak eritildi. Kimse bu hisselerin tilkigiller tarafından kuruşçuklaedan piyasaya satılmış olabileceğini düşünecek kadar saftirik değil sanırım.
Finans borçlar yapılandırıldı, yabancı bankalara olan borçlar azaltıldı muhabbetleri ne kadar gerçek zaman gösterecek.
Ama yabancı yerli bankalara olan borçları liraya çevirebilmek en önemli olanı. Ülkenin içinde bulunduğu dovize dayalı finansal balanskaru çok hassas noktada. dövizin ne olacağını zor.
Yerli bir iki banka ile lira bazında reflnansman anlaşması olur ve mevcut diğer bankalara anlaşmalar yapılarak flnasal borçların sadeleştirilmesi liraya çevrilmesi çok önemli, ve de başta Bodrum hoteli olmak üzere çok kelepire (eski yönetim marifeti ile diyelim) şirket dışına çıkarılmış diğer varlıkların tekrar şirket kapsamına alınması da önemli..
Tabi bu kadar kirlilik hile hurda iş cezasız mu kalacak o da ayrı durum.
SPK bu yöneticiler Bodrum hoteli muvazaalı işle şirket dokuna çıkarmakta çalışıyorlar dedi, devlet kayyum atamadı...
SPK bu yöneticiler şirketin 250 milyonunu uçurmuş diye rapor hazırladı ama devlet yine kulunu kıpırdatmadı..
Ve daha onlarca hile hurda işler
Ama ajla öanrıpa sığmayacak kadar müsamaha gördüler spk yı aşan yerlerden, hep yola devam dendi, bakalım bu yola devamın sonunda yatırımcılar zararını kurtarabilecek mi..
Bundan sonra hisseyi biraz çıkarıp biraz teseli flyatıba getirip yatırımcıya yol vermeye mi çalışacaklar yoksa yatırımcıların 6 yıllık zararını telafi edecek bir anlayışta mı olunacak, bundan sonra asıl mesele bu!
Daha önce yönetimin gerçekten değiştiğini söylemiştim. Artık yönetim anlayışının da tamamen değiştiğini söyleyebilirim. Şimdi haberlerde gördüğümüz şey tam da bunun sonucu olduğunu gösteriyor.
Yeniden yapılandırma demek bilançoların düzelmesi sermaye erimesinden kurtulmak demek. Bana göre bu haberler doğru... şirketin artık alavere dalavere peşinde olma lüksü yok, hele hele spk ile aralarında sorun kalmamışken. Bundan sonra gelişmelerin fiyata olumlu yansımasını hep beraber göreceğimizi tahmin ediyorum.
Şu anda gerek KAP ta ve medyada güzel haberler verilmesine rağmen aynı zamanda tahtaya da bilinçli bir baskı uygulanıyor. Bana göre bu baskının sebebi "bakın beklediğiniz haberler veriliyor ama hisse yine gitmiyor, beklenti de bitti ama yine birşey olmuyor, en iyisi siz grubu dağıtın, hisseleri de satın gidin" algısı vermek. Forumlarda hisseyi kötüleyen arkadaşlarımız da bilerek yada bilmeyerek buna çanak tutmaktalar. BUNA VERİLECEK EN GÜZEL CEVAP FESİH DAVASINA SONUNA KADAR DEVAM ETMEK, YÖNETİM KURULUNUN YAPTIĞI HER USULSÜZLÜĞÜ İLGİLİ KURUMLARA VE SAVCILIĞA TOPLU OLARAK ŞİKAYET ETMEK VE FİYAT DÜŞYÜKÇE HİSSE ALMAYA DEVAM ETMEK.
Gorunen o ki 2019 ilk ceyrek bilancosu gelmeye yakin buralarda cok farkli seyler konusuyor olacagiz. Basina bu kadar bilgi verildigine gore bu haberlerin yalan dolan olma ihtimali yok. Yapilandirmanin vadesi bile yazilmis.
Arkadaslar yapilandirmanin yapilmasi borclarin odenecegi anlamina geliyor. Eee sirketin de eskisi gibi yonetilmedigini gormemek icin kor olmak lazim.
Sozun kisasi bu firsati iyi degerlendirecege benziyorlar. Hem bizim hem kendileri icin...
Hocam dejavu yasamis olmayalim da...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.