Jet fadıl GB kerizlerden para toplayacak yada cemas cı rıza beyefendi GB tam bir laz vegaz olmuş BİST...,,Ytd...ytd...YTD....YtD....
Printable View
Jet fadıl GB kerizlerden para toplayacak yada cemas cı rıza beyefendi GB tam bir laz vegaz olmuş BİST...,,Ytd...ytd...YTD....YtD....
Geç artık 2,18 i.... çanak mı yapacaksın çömlek mi görelim :))
Elle tutulur turizm kağıtlarının tavan yaptığı bir durumda bu kağıtta tık yok!!!
Bekle ki patronun keyfi gelsin!!!
Tuvalet kağıdı alsaydık daha fazla kar yapmıştık.!!
Bu hafta kanal İstanbul gazı ile biraz hareket olabilir. Küçükçekmece de 40 dönüm arazisi varmış.
YTD.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.22 de TEKTU 06 Ocak 2021 Çarşamba günü. O da bu yükselişten payını alacaktır. Ne yapar ne eder, ne zaman yapar bilemiyorum.
Bütün turizm kağıtlarının uçtuğu bir yıl da TEKTU da tık yok sayılır. Turizm in en kötü olduğu yıl Turizm hisseleri rekor yükselişler yaptı. 2020 de PLANDEMİ oldu ama Turizm hisseleri 40-50 kat yükseldi. Mesela AYCES 2.50 den 112.50 lere yükseldi geçen yıl. İnanmayan bakabilir. Maalt 10.00 dan 120.00 lere geldi. Diğerleri de yükseldi. KUSTUR 10.00 lardan 220.00 lere. Genel olarak hepsi yükseldi. Acaba Tektu turizm sektörü değil mi? Onu tam bilemiyorum.
31 Aralık 2020 kapanış 2.02 idi. Şimdi 3 günde 2.22 oldu. Bakalım nereye kadar yükselecek? Fibo seviyeleri 2.27-2.45-2.71 de şu an için. Ama bi yükselmeye başlarsa 10.00 liraları bile geçebilir diye düşünüyorum.
Herkese bol kazançlar diler saygılar sunarım.
Bu kağıttan canı yanan birisi olarak bu kağıda bir daha yanaşmam!!
Yalnızca uzaktan izliyorum!!!
Bulaştığım güne lanet olsun!!!
11 yıl!!!
Patronlar !!!!
Yazacak çok şey var!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...418d7702ac.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...94740d5192.jpg
Kanal İstanbul iyi yerlere getirecek tektuyu
SPK sermaye tavanını arttırmak için yapılan başvuruyu bir kez daha reddetti. Beter ol patron efendi. Bir önceki bedelli de topladığınız paraları içi boş may boyayı tektu ya satarak hiç ettiniz. Bir yıldır da yeni bir bedelli yapmak için kıvranıp duruyor sermaye tavanını arttırmak için uğraşıyorsunuz. Öncesinde 2 yıl önce ki vaat ettiklerinizi yerine getirin.
Yatırım tavsiyesi içermez...
Şirketimizin 15.12.2020 tarihli KAP açıklamasında, Yönetim Kurulumuz 14.12.2020 tarih ve 2020/14 no'lu kararı ile; Kayıtlı Sermaye Tavanının 1.250.000.000 (Birmilyar ikiyüzellimilyon) TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31.12.2024 yılına kadar 5 (beş) yıl süre ile uzatılmasını teminen, Şirket Esas Sözleşmesinin Sermaye başlıklı 6.maddesinin değiştirilmesi ve bu değişikliklerin onaylanması için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulması kararı alındığı bildirilmişti.
23/01/2021 tarihinde tebellüğ edilen Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18.01.2021 tarihli yazısında, Kurulun 14.01.2020 tarih ve 3/30 sayılı toplantısında ilgili başvurumuzun olumlu karşılanmamasına karar verildiği bildirilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.
Spk bedelliyi falan onaylasa, tekrar kendilerine ait başka hantal işe taramaz bir şirketi tektuya satmayacakları ne malum?
Daha önceki bedelli gerekçe olarak “finans borçları temizleceğiz” demişlerdi. May boyayı almasalardı finans borçları ödemiş olsalardu, bugün şirket özsermaye olarak çok daha yukarlardaydı, finans borcu yoktu ve finans borcundan dolayı hem faiz hem kur farkı giderlerinde özsermaye bu kadar erimeyecekti.
Niyet ortada, sadece “kaç yıl önce ne kadar fiyattan doviz bazlı ve diğer emtiyalara karşılaştırmalı) halka açılmış, bugün hissenin nerede olduğuna bakılırsa yeter!
Tarihi hep ilişkili taraf alavere dalavere marifetleri Hala tektu ilişkili taraf alacaklı!
Taa ki may boyayı o gün için doviz bazından tektuya kaça satmışlarsa aynı fşyata (artı gecen zaman faizi) ile birlikte geri almadıkça ve bu para ile borçları temizlemedikçe Spk bunların hiç bir şeyini onaylamaz dileriz! Varsın hisse fiyatı 0.50 kuruşa düşsün!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5cd4accca3.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...42fecd4185.jpg
Borsanın en totoş hissesi:) yerinde kıvırtıp duruyor! Diğer hisseler roket gibi fişek gibi dikine giderken bu yumuşak yumuşak sağa solla yılışıp durdu yıllarca!
Perşemce bank of america 1 milyon civarı sattı, cuma 2 miyon uzeri alışta. şu an takasta citi yabancı da 16 milyon civarı lot var. sanırım ilk defa bu kadar lot almış oluyor yabancı. bu kadar lot aldıklarına gore vardır bir bildikleri. bunun yanına bir de deutche bank gelirse takas daha da guzelleşir.
Kanakl İstanbul ile alakası nedir bu şirketin?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 yılından bir haber paylaşayım
YENİ PROJE İCİN DÜĞMEYE BASILDI
Önemli yatırımların adresi Tek-Art İnşaat yeni bir proje için düğmeye bastı. Alaçatı'da 80 dönümlük tapulu arazisi üzerine dev turizm tesisi kuran Tek-Art, Kanal İstanbul'a komşu 37.338 metrekarelik arsasında yeni ve dev bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Söz konusu proje ile ilgili şirket genel kurulunun Kanal İstanbul'a komşu arazisi üzerinde, konsept proje, alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları için Tek-Art Makina'nın yetkilendirimesine karar verdiği ifade edildi.
Uzun borsa tarihine bakılırsa borsada hiç olmaması gereken bir hisse! Çok uzun borsa tarihi hep zarar ziyan, ne bir karlılık ne bir temettü dağıtma, sadece ilişkili taraf al ver alavere dalavereleri.
Sadece borsaya kote edilirken çok yüksek fiyattan hisse ihrac edilmiş, hemen akabinde fiyat yerle bir olmuş ve ogün bugündür sürüyor.
Borsaya kote edilen ve sonrası fiyatlanmaları hesaplanırken dovlz, altın ve diğer emtia fştatlarındaki değişim standartları ile ölçülürse hersey daha çıplak görülür..
Devlet borsa şirketlerine bir nitelik standartı koymalı ve bu şekilde işleyen şirketleri borsadan şutlamalı.
Çok güzel tezgah kurulmus boşuna ceza almadılar.
Kanal kanal diyon metrekareyide yazmisin adam yapcaz diyo inadina bakan ihaleye cikiyoz diyo bu sene heryer kanal haberi dolu bu kadar habere kagit yerinden oynamiyo nasıl olcak bu iş hocanın bi fikrasi gibi 2 kilo ciger almis eve gelmiş hanima bu akşam yiyelim demiş bi namaza gidiyo geliyo eve hanim cigeri yaptinmi diyo şu nankoru goruyonmu kediyi hepsini yedi diyo aliyo tartiyi kediyi tartiyo 2 kilo hanimadiyo kedi 2 kiloysa ciger nerde ciger 2 kiloydu kedi nerde bizimki bu hesap nerde bu arsa nerde bu kanal birileri bizi tokatlamazsa iyi
günler önce alıntı yaparak paylaşmış oldugum yazıyı amma da çok eleştirildi arkadaş. neden daha önce çıkıpta bir kelam etmediniz önceden?
25 yıllık bir turizmci olarak şöyle bir bakayım turizm hisselerine dedim. 1.50 lerden alıp sattıgım metur 20 kat artarak 30 lu seviyelerde.
malt vs. gibi diğer turizm hisseleri almış başını gitmiş.
geçen hata özsermayesi ekside olan marti bile iki tavan çekmiş.
defter değeri 2.70 lerde olan ve de özsermayesi sermayesinin bir kaç katı olan tektu nun başı mı bu kadar kel patronu mu bu kadar çapsız arkadaş?
açıkçası, yabancı alımları dikkatimi çekti, ya nasip deyip 2.30 uzeri guzelce maliyetlendim, yuklu miktarda. nerden bilebilirdim adamların 1.92 ye kadar basacagını, bir de orge satıp aldım namussuz tektu yu.
piyasanın hali ortada, risk her zaman mevcut ancak tektu fiyat performansı olarak endex ve de sektor hisseleri arasında en geride kalanı. orta vade yatırımımızı yaptık, hedefimi yazmam doğru olmaz tabi ama ben guzel bir marj bekliyorum doğrusu.
B planımda, düşerse elimdekinin 2 katı alır hem maliyetimi guzel bir seviyeye getirmiş olur hem de lot miktarım oldukça hatrı sayılır yere gelmiş olur.
umarım düğmeyi bozan deyyus en kısa zamanda hatasını telafi eder :)
kanal başlı başına ayrı bir hikaye. ne olur ne biter yaşayıp görecegiz. bu adamlar bedelli yapamayacaklarına göre durumu düzeltme adına birşeyler yapmaları gerekiyor. çeşmede villaları vardı, belki onlar satılır. arsa değerlemesi yeniden yapılsa eminim son degerlemeye göre katlamıştır.
ciğer konusuna gelince, onun hesabını soner efendiye sormalı, biz gibiler kasap dükkanı önünde ağzı sulanan sokak kedisi hesabı yiyecegimiz ciğerin hayalini kuruyoruz. şu an ciğer yerine tekme yemiş durumdayız ya hadi neyse...ciğerin tavada kızarmışı, edirne usulu daha bi makbuldur :)
Düğme bozuk ama kabloları kısa devre yaptırmak mimkin :) Sen hedef dememişsin, 25 yıllık turizmci olarak hedefini kesinlikle bilmek isterim :) Benimki naçizane ilk hedef 5 umuyorum... 22 liradan maalt alıp 23,80 de okutmuştum :) Bi abimiz de 18 liradan kuştur al dediğinde, dolaşımdaki lot çok az olduğundan "O hisse puştur, almam" didiydim :) Bu uyuz eşşeği kaçırmayacağım
öyle görünüyor ki senin yatırım mantıgı ile benim yatırım mantıgı birbirinden oldukça farklı.
sen okutma derdindesin bense ederine gelince satmanın.
bu tur forumlarda hedef vermek bence yanlış olur. herkesin hedef fiyatı vadesine göre farklı olmalı. ben orta vade 50-70% arası bir kar alabilmenin derdindeyim, senin tabirle bakalım okutabilecekmiyiz :)
Truzim hisseleri tavanda bizimki bunlarin büfesinimi işletiyo ilginç bende sana bir hisse verirsem seve seve degil .... cıkcan
2.55 de satma gel %20 aşagıda 2.17 malı itele yatırimciya 2 milyon adet helal olsun size iyi s...
Alacatıdaki otel satışiyla ilgili bilgisi olan arkadş varmı %60 halka açik şirkette neden kimse konusmaz hayret bişey .kim aldı bu hisseleri.
bunlar dayak atmaktan, bizse dayak yemekten bıkmadık arkadaş! inatla yatırım yapılmaz, eyvallah ama kanı bozuklara da pabuç bırakmayı şahsıma yakıştıramıyorum. o yüzden, hem maliyetimi daha uygun seviyelere getirmek hem de lotumu arttırmak için beklemedeyim. bunu yaparken sadece kuru bir inatla değil, ilk lotumu alırken de bir beklenti ile pozisyon açmıştoım. ya nasip
Otel 2018 den beri satılacak.hala bu havada kim alır..
Selamlar bu arada...
May enerji ne iş yapar bilen var mı..
Raporlarda iştirak karları ayrıntısı yok ilginç
.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.