Sadece Fibabanka Mobil'e ozel ek %1 faizle, TL Kiraz Hesap'ta %12 faiz orani avantaji! Siz de hemen Fibabanka Mobil'den Kiraz Hesap acin, yuksek faiz oranindan faydalanin. Giris icin: fibabanka.com.tr/mobil
Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Sadece Fibabanka Mobil'e ozel ek %1 faizle, TL Kiraz Hesap'ta %12 faiz orani avantaji! Siz de hemen Fibabanka Mobil'den Kiraz Hesap acin, yuksek faiz oranindan faydalanin. Giris icin: fibabanka.com.tr/mobil
Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Faizler 28 lerdeyken düşmeyecek gibi geliyordu. Kaç kişi bar oralarda uzun bağlayan. Şimdi de yükselmeyecek sanıyorlar. Yakında 30 u beğenmeyecekler
Saadet lideri de kaynak yok, MB para bassın diyor.
Ayrıca bu dönemlerde 100 milyonluk bir hisse 20 milyona düşebilir, devlet düzenleme yapmalı gibisinden bir şey söyledi.
Para basmak=devalüsyon değil mi?
Ancak bizim BİST maşaallah, sani kriz hiç yokmuş gibi 100 bine gidiyor.
Yeni dolar çıktığında o zamanın merkez bankası başkanı şöyle demiş:
ABD Merkez Bankası Başkanı Ben S. Bernanke de şunları söyledi:
"100 dolarlık banknotların yeni tasarımları 10 Şubat 2011 tarihinde tedavüle girdiğinde, halen dolaşımda olan yaklaşık 6.5 milyar dolar tutarındaki eski 100 dolarlık banknotlar geçerli olmaya devam edecek. Amerikan para birimini kullananlar, yenileri dolaşıma girdiğinde eski 100 dolarlık banknotlarını değiştirmek zorunda olmadıklarını bilmeliler".
A bank % 11,5 60 gün bağlandı....
Arkadaşlar,
Eskiden bu link güncelleniyordu. Artık sanırsam galiba güncellenmiyor.
Buna benzer güncel bilinen kaynak var mı?
https://mevduatlar.com/
Burgan bank 32 gün 20 dk önce 500 K %11,8 pazarlıklı resmen rezillik yuh olsun kavga dövüş
Iştanbul suadiye şubesi
Bize 11.80 vermez.11 bile demiyebilir.bu bankalarla nasil anlasicagiz...
kusura bakmayın bono alıp satmadım hiç,açıkcası gerek duymadım şimdiye kadar mevduat+bist uzun vade gidiyoruz.Fakat şimdi n kolay bono ilgimi cekti yatırım yapmak istiyorum ve araştırma yapıyıorum.
ben düşüncem şu: 490 binlik bono aldık diyelim bunun günlük getirisi 132tl(bu getiriyi nkolay bono hesaplamadan yaptım)şimdi bonoda fiyat aralıgı 200tl ile 500 bin olduguna göre,her 2 günde bir satıp 264tl daha ekleme yapabiliyoruz.böylece bileşik faiz gibi oluyor.dogrumu anlamışığım?
Ben de pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum... Allah'tan paranın çoğunu 50'lik verdiler.50'lik perde bir değişiklik yok diye biliyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alamanyadakiler nasil pazarlik ediyor acep[emoji39]
Arkadaslar doviz oran alanlar paylasirsa sevinirim. Donus var
Dolar sinsi sinsi gidiyor 80 üzeri ne de attı 7 üzerine de atınca bu faizler mi tutacak bu oranlarla dolar 9
Eksik yattığı günde de fazla yattığı günde de vaktiniz varsa satın, faizi ekleyip yeniden alın.
O gün eksik faiz yattı diye o faizide ekleyip sizin daha çok aldığınız bonoya az faiz verecek halleri yok.
Yani vakti olan hergün yapabilir bu işi
Sonuçta elbetteki bileşik faiz olur.
TCMB bu kafayla ancak yaya giderYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizi unutun
Yüksek kur ihracat içinde olumlu
Düşük faiz işletme kredileri içinde uygun
Piyasa böyle canlanır.
Düşük faiz yüksek kur politikası olacak.
Merkezin yakın zamanda faiz arttıracağını sanmıyorum zira yine geçen sefer olduğu gibi yumurta kapıya dayanana kadar Bekler ama gerçekten bu defa işi çok zor çok ağır kriz bekliyorum
Nereye ihracat yapacak? Bizden daha çok daralmaya gidecek olan avrupaya mı, çöküşe gidecek Abd'ye mi? Turist te gelmeyecek kolay kolay. Yüksek kurun kime ne faydasi var, dipten dönen bisti $ bazında daha ucuz göstermesinden başka?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman tahminleri alalim tcmb ilk faiz artisini ne zaman yapar .
$ 7.5 -8 lira .
$ 8-9 lira.
$ 9ve üstü ...
Dovizde kontrollu yukselis ,faiz e tercih edilmesi olasiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
N kolay 11.75 e çıkarmış ama en az 61 gün kalacaksın bonoda kumarını oynamaya değer mi bekleyip göreceğiz.