Darbe dediğin ne ola?
Hangisi?
Printable View
Darbe dediğin ne ola?
Hangisi?
Denizbank/ateş: Tcmb'den yıl sonuna kadar 800-900 baz puan indirim gelebilir-aa/bloomberg ht
Isıracak köpek havlamaz
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gece yine bloomda 400 artış dolara pek etki etmez dendi.
Mert Yılmaz 600 beklediğini söyledi.
Hala 500 diyorum ben.
Bak bunda haklısın...
Garip bir az gelişmiş ülkeyiz biz...
Bizim gibi ülkelerde her şey yanlış görünüyor.
Bu bölgede önemli bir Amerikan projesinin eş başkanı olduğunu bizzat kendi ağzından dinlediğimiz bir yöneticiyi alkışlayan işçilerimiz, emekçilerimiz bile var.
Şahsınızda bu duruma itiraz eden, kabullenemeyen işçilerimizi tenzih ederim.
Gene yer sofralarından gelip siyasetten dünya zengini olduğu iddia olunan, sadece dinci olduğu için bu yöneticilere destek veren işçilerimiz de var...
Hani sizin Amerikancılara karşı bu duruşunuzdan anlıyorum ki katiyetle bu duruma destek vermezsiniz ama veren işçiler de var...
Dedim ya burası garip bir az gelişmiş ülke.
Dert etmeyin...:)
trump ın bugünkü yaptırım konusundaki acıklamaları
faiz oranları konusunda etkili olacaktır yumuşak söylemler
merkezi cesaretlendirir
Sarı kafanın bugün açıklama yapması garanti mi..
Az gelişmiş ülkeyiz demiştim...
Kadın cinayetlerinde lider bir ülkeyiz.
Çocuk istismar ve tacizini normal kabul eden dincilerin yaşadığı bir ülkeyiz.
Çocuk gelin vakasında dünyada yerimiz var. İtiraz eden yok.
Bakın bu da başka bir haber...
https://im.haberturk.com/2019/07/23/...32_823x465.jpg
Yarış atını kaçırıp kesiyor ve etini alıp kaçıyorlar.
Kellesi kalmış da tanımışlar...
Amerikancı insanın lafı mı olur aramızda?
Döviz kuru da 5,70 üstüne atamadı gitti hani...:)
Çok önemli ya...
5.70 daha gecemiyor dolar.
Viopta faiz dustugunden vade fiyatlari gerilemis. Ne guzel dolar dusmeden de kaybediyoruz. Tam rezillik
Trump dolar çok değerli, değeri düşürülsün iması arttıkça değerleniyor,
DXY:97,53
EUR/USD :1,1183
Bundan önceki tarım bakanından iyidir herhalde.
O 300 koyun diyordu.
Başlarda bir sürü palavra, gerçekten bu işi yapana vereceğiz filan.
Sonra anlaşıldı ki, şu kadar tarım arazisi olana ipotek karşılığı vereceğiz.
Bir şeyi öğrendi ama , bu işi yapan yurttaşın değil tarla tapanı, dikili ağacı yok.
3 ay da gönderdiler.
Bir basın toplantısını izlemiştim tv de.
Adam öyle bir hava ve ihtişamla geldiki, Sultan Süleyman kaç para.
Yavaş yavaş, ağır bir üslupla konuşmalar.
Yanındaki sözüm ona uzmanlar, yalakalık yarışında.
O gün bir kez daha anladım, bu adamlarla gitmez bu ülke.
300 koyun dedi, bedava.
Dinledik.
Bu gece trump tan iyi haberle nereye kadar düşebilir..
Eskiden tayyip her konustugunda dolar yukselirdi. Simdi trump her konustugunda dusuyor
Merkez bankası bağımsızlığını yitirmemiş,yedek akçesine çökülmemiş,bankaların sorunlu kredileri yok,Hazinenin açığı yok,piyasa durmamış Trump yatırımı ertelerse ekonomi iyi olacak.Ertelerse neden erteleyecek s400 lerin devreye alınmaması şartı ile.2020 dede devreye alamazsak topbaşın aldığı otobüsler gibi depoda çürütürüz.F16 ların ömrü bitti bitecek şimdi uçak bulsunlar acilen, bulabiliyorlarsa tabi.Dış politika da birtane karlı çıktığımız hamle yapsak dişimi kıracağım.Amerikanın dost olmadığını herkes biliyor Rusya sanki dostmu.Büyük devletlerin duyguları olmaz çıkarları olur.Biz Osmanlının son dönemi gibi dayanacak yer alıyoruz.
Bir sürü işsiz güçsüz insan sabahtan akşama o başlık bu başlık dolanıp laf atıp duruyorlar...
Ülke sorunlu.
Yoksa insanlarımız nezih, güzel insanlar.
zamanın da çok söyledik 80milyonluk ülke tek kişi ile yönetilemez insanoglu beşer şarar diye
şimdi geldigimiz hale bak 80 milyonun iradesi 1 kişide
icraatı yapan kendisi denetleyen kendisi savcı kendisi hakim kendisi
uydurma enflasyona uydurma faiz
artık hiç kimsede çıkıpda sen yanlış yapıyorsun diyemiyor karşı gelen kovuluyor yada hapis korkusu
demem odur ki ne kadar saklarsan sakla bir gün gercekler ortaya cıkacaktır
https://resmim.net/f/t4tFGO.jpg
https://resmim.net/f/3HJZHi.jpg
hangi algo yazılımı kiraladılar sa yapı gümüşün haftalık alçalan kamasıyla nerdeyse aynı sadece zaman farkı var o kadar.
başkanlık sisteminin dogru bir sistem oldugunu kanıtlamak için dogru yanlış sorgulanmıyor
yöneticiler de bilgi beceri hak getire tek aranan sadakat koşulsuz itaat
bu saatten sonra geriye tek birşey kalıyor gemisini kurtaran kaptan
SAYGIDEĞER, master_game aynı görüşteyiz.
hatta bununla ilgili youtube bir video yüklemiştim.
https://www.youtube.com/watch?v=4pgX1c08iEQ&t=23s
konusu Rusya, dost mu? Düşman mı?
adamlar 250 yıldır anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar.
stalin zamanından beri gözü boğazlarımızda olan bir ulus devletine ne denli güvenilir merak konusu.
haa, onuda geçtim. füzeler 4 rampa 32 konvansiyonel füze, bitince ne olacak rampalar elde füzeler nerde?:shh:
f35 ten daha ballı baba bunlar.:rules: neler neler isterler bakın buraya yazıyorum yakında 2020 ye kadar neler neler isterler..
gelelim top gun 2020 filmine sıçtık!
1986 da bu film gösterime girdiğinde insanlardaki hollywood efect ile şans bulanlar uçak edinip ırağı bombaladı bulamayan bombalayanı destekledi helal olsun dedi.
halkın fikirlerini sevk ve idare için bu tür filmlerin gösterime girdiğini tüm dünya biliyor artık.
bu filmin yarattığı gaz bakalım kime kısmet olacak :yahoo:
Vaktiyle Erdoğan'ın referandumdan sonra dediği gibi...Atı alan Üsküdar'ı geçti artık.
Sistemin değişmesi artık zor.
Bakın belediye başkanı seçiyor halk.
Ama Erdoğan isterse elini kolunu bağlıyabiliyor.
Gidecek mahkeme de kalmadı.
Zaten hukuk da yok.
Sahi 8-10 saat bu forumda dolanıp yazan insanlar geçim için ne yaparlar?
O kadar çok ki...
Bu kadar aktif yaştaki nüfusun bu kadar boş olmasına öteden beri aklım ermiyor...
Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de sondaj çalışması yapan Türk gemilere, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca havadan, su üstü ve altından sürekli refakat edildiğini duyurdu.
Ey Avrupa akıllı ol yoksa aklını alırız.
sayın erman, haklısınız.
bugun ispanyadan gelen büyükbaş gemisindeki hastalık konuşulurken. ve tarım bakanı bunu yalanlarken insanlarımız izleyedursun...
bana göre yurtdışındn hayvan ithalatı (bana göre) istifa etmeyi gerektiren bir durumdur.
tabi insanımızdan böyle bir düşünce geçmesini yada düşünmesini bekleyemezsiniz...
yıllar sonra cocuklarımız bu haber videosunu izleyip bize gülecektir. nedeni; tarım bakanı büyükbaş ithalatını ağzı ile söyledi.. ne kadar komik ve ironik..
ben başbakan olsa idim vatan hainliği ile suçlar gerekli gensoru önergesi ile kimlerin ne türde halkı çiftçiyi zarara uğratmak kastı ile haksız kazanç elde edilmesi ile alakalı soruşturma başlatmıştım.
az önce iç işleri bakanı tv ye cıkmış ülkenin göçmen dalgasına maruz kaldıgı aşikardır diyor
bu durumdan kurtarmak için çalışmalar devam ediyormuş
yazıklar olsun 4 milyon suriyeli kendi elinle ayagınla getir şimdi de sanki başka hükümet getirmiş gibi şikayet
bukadar yüzsüz siyasetin yapıldıgı başka cumhuriyet yoktur
o yüzden bu ülkede dolar 6 da olur 7 de olur 8 de olsada
nasıl olsa bu sonuçtan ülkeyi yönetenler sorumlu olmayacagı için
birilerinin üstüne yıkacakları için heran herşey olur
Sağda solda yana yakıla ümmet aramayın, ümmet ile fazla içli dışlı olmayın,ulus devletinize sahip çıkın,
boşluğunuzu bulurlarsa kazık kakacaklar...
https://odatv.com/alcak-katil-cani-h...-23071935.htmlAlıntı:
Murat Bardakçı bugünkü yazısında, Suudi gazeteci Muhammed Essaidin yazdığı ve tam adı Seferberlik: Osmanlıların Medine-i Münevverede İşledikleri Suçların Yüzüncü Yılı olan kitapta anlatılanlara değindi. Bardakçı, kitapta Birinci Dünya Savaşı senelerinde Türklerin Medinelilere zulmettiği iftiralarının yer aldığını ve Türk milleti için alçak, katil, cani tabirlerinin kullanıldığını belirtti.
Ermeni tehciri Pontus katliamı yahut Bilmemne soykırımı vesaire gibisinden suçlamalardan sonra şimdi de dost ve kardeş Suudi Arabistanın ortaya attığı Medine tehciri ithamı ile karşı karşıyayız
Dolar değeri için PPK toplantısından, FED toplantısından daha öteye bakmak lazım.
Şuraya iner mi, yok faiz 5 puan inerse, dolar nereye çıkar gibi kısa döneme bakıp karar vermemek lazım.
Bence 5.70 in altı çok uygun alım yeri, daha iner inmez bilemem ancak ben 5.6950 gibi aldım.
Dolar, ons altın almak gibi.
toplum içind e kabul görmemiş kaniksanmamis,aklınca güya ülkemi aşağılayıp bunu eleştiri gibi goren bencil
tipler iyi okusun bu yazdiklarimi,benim gibi az gelişmiş ülkelerde
yaşayan işçi nin yazdığından rahatsız olup, üstüne vazife çıkarıp cevab verme zahmetine nail olan yüce ulu zeki hocalarım,lütfen ama lütfen az gelişmis
sınıfından olan işçiye cevap vermeyin
alintilamalayin..sizleri hic ama hic sevmiyorum hatta tiksinti geliyor yaww.
.
Red listesine bir kişi daha...
Fuzuli insanlar bunlar...
Keşke forumun sadece yazıları göstermeme değil de hiç iz bırakmayan bir altyapısı olsa.
Erazer gibi...
Daha rahat edeceğim.
İngiltere başbakanı "Boris Johnson" oldu.
Sırf liderlere bakarak bile Dünyanın olumlu bir tarafa gitmediğini anlarsın.