kullerinden dogar mi,
yok bea bi sise sudan sonra sadece camur
;)
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
kullerinden dogar mi,
yok bea bi sise sudan sonra sadece camur
;)
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaş ne kadar güzel yazmış ama sodayı içtiler şişesi bize kaldı diye.
Soda'nın birleşmesi; iş bankasının şerefliliğinin delili olarak kalacak tarihte .
Aminnnnn ayni duayı aklima geldikçe söylüyorum. Elimdekilere bedava kondular ona mi yanayım kaçirdigim firsatlara mi yanayim.. Allahım bu kararda imzası olanlara gün yüzü gösterme bizim coluk cocugumuzun rızkına konanların evlatlarına gün yüzü gösterme.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vefatının yaklaşmakta olan sene-i devriyesinde Soda’yı rahmetle anar, ailesine, ka ye sine, be ye sine, oh ye sine sabırlar dilerim.
Ana gibi yar soda gibi senet daha gelmez biste
Namı hep yürüyecek
soda şuan açık olsa kaç liraydı sizce ?
15- 20 tl arasi olurduSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 günlük sıradışı fiyatlamayı saymazsak 16,28 lira olurdu. Temettüye de 2 ay kalmıştı.
15 lira rahat olurdu.
temettü açıkladı mı? ne kadar verecek bu sene? [emoji23]
açıklandı.
geçen sene 36 krş idi.
bu sene 56 krş veriyor.
15 tl fiyata göre %3.7 verimlilik
Gapı kapatmadan gitmez bu. Cam elyaf fabrikası bitti mi hani foto atıcaktınız?
unutmayalim %30 bedelsizi de var ..
geri dön soda..........
ne olur geri dön.
mayısın son haftası temettü ödemene razıyım. bayram tatiline denk getirip fazladan bekletmene de razıyım.
ne olur geri dön ::((((((
Bir gün küllerinden doğacaktır Soda
Soda anısına
Zirvede bırakmak...
https://i.resimyukle.xyz/B9PNfB.jpeg
Yerin dolmadı, dolmayacak da... Bir nesil seninle büyüdü, ekmeğini yemeyen kalmadı. Gapı bile kapatıp gittin, ardından konuşturmadın. Hatıra olarak 100lotumu saklıyorum, MKK dan alınıp satılabilir tipten alınıp satılamaz tipe dönüştürmüştüm. Belki ileride bi kısmını müzayede de satarım.
hayırlı olsun bilanço gelmiş.
bilanço çok güzel.
o kadar güzel ki nazar değer diye kapa paylaşımda bulunmamışlar.
seneye güzel bedelsiz- temettü - 24 lü sodada bekliyorum.
ikinci ve üçüncü çeyrek bu kadar güzel olursa sodayı 48 adet gönderebilirler.
Bilanço gelmiş.
hayırlı olsun ortaklar ben beğendim.
maşallah..........
Bi %100 bedelsiz daha patlatsa güzel olur.
Bu yıl bedelsiz %200 diyorlar. Vermiyor ya bir kaç yıldır. Ona istinaden.
Bilanço güzel.
beğendim. asıl iyi bilanço sene sonu gelecek kurdan dolayı.
hayırlı olsun sodacılar :D
Evet bilançoya bayıldım. Sodayı küllerinden yeniden doğdurdu. Fiyatı 11.50 lerde bekliyorum. Soda kuşkusuz IMKB nin en iyi kağıdı bence
Yarınki yatırımcı sunum toplantısında Gn Kurul tarihi ve temettü açıklanacak. %50 bedelsiz ve net 50 krş temettü bekliyorum. Ytd.
bugün portföyümün yüzde 70 ini boşalttım , coşkuda verdik ... şimdi yavaş yavaş gene toplayacağım...
Yahu Arkadaşlar; Geçen yıl,Biz bu sodayı Şişenin içine sokmadıkmıydı.?
Birisi şişeyi okşadı da, içindekini geri mi çıkarttı yoksa.?
😃
Sodada bugün yaşanan baskı tamamen spekülatif. Önü açık. 12,43 sene sonu hedefim.
Sebep olanların, gözü kör olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balıkesir'deki fabrika gelecek ay bi açılsın, siz o zaman görün tencereyi tavayı, tavanı badanayı.
Bi arkadaş yolda fabrikanın resmini çekmeye gidiyor. Soda gibi sessiz sakin, f bölü k değeri çok iyi, herkes tarafından bilinmeyen kağıtların fabrikaları da gösterişsiz olur. Resim sizi sakın hayal kırıklığına uğratmasın. Hissenize sahip olun, buğz etmeyin. Sodada tavan yaşamak istiyorum.