Suan arti 3.40 tayiz
Masallah
Printable View
Brezilya + 6,39.
Olan BİST'e oldu bugün.
Gece VİOP'u da iyi ama
+0,82
Nasdaq endeksli hangi fondasiniz ?
FED 18 martta ciddi faiz indirecek
doları olanlar dikkat etsin.
Allah kahretsin
Bugun dusundum dusundum korktum yapamadim
Caksana lan 100k tte ye
Elim gitmedi
Agzim dilim lal oleydi...ellerim girileydi...ytd
10 yillik lar toparladi.0.25 de kalabilir imdirim.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun petrol alan bugun oldukca iyi kazandi . Gorunen o ki bugunde TTE alan yarin cok iyi kazanacak.
Değerli forum üyeleri, ben burada çok yeniyim ama bir konuda kişisel görüşümü paylaşmak istiyorum.
Coronavirus konusu hafife alınıyormuş gibi geliyor bana. Bakın bugün çıkabilir denmesiyle bile vatandaş marketlere hücum etmiş ve rafları boşaltmış. Biraz önce Sağlık Bakanlığı bütün kongre vb toplantıları 2 ay boyunca erteleme kararı aldı.
Uzun lafın kısası naçizane önerim bu aralar yatırım için acele etmeyin ve sizin için önemli olan miktarlarda hareket etmeyin, en azından fırtına dinene kadar.
Bence de fon da olmayanlar alım için acele etmesin yarin yine artı acariz ama önemli olan kapanış, endeks kötü bir haber de ,95 bine kadar düşer
Oylede.bizde ne.dolar nede faiz dusuyor,cds ler de yukseliyor.bugun biraz doviz bozdum, aksam.ustu yine cikti,sattigim seyi yerine koyamiyorumSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.