Yine kayıt olup geldin .seni uyarıyorlar. Yönetimdeki kişileri takmıyorsun. Yine yolcusun iki gotum yüzsüzsün nokta...Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Printable View
Ariston kardeş:
1 günde VIOP ta aldığın poz. yazsan
Yorum yapsan endex hakkında,
derin bilgilerinden faydalansak, diyorum...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemek ve koku sanattan sayılmıyor bildiğim kadarı ile. Bana göre sanat olmalı. İki konuda da çok pratik bir şeyler uydurabildiğim halde estetik olarak üst kalite bir şey yapamamam bana onların sanat olabileceği islenimini uyandırdı. Giyim de yine aynı mantıkta sanat olmalı. Belki işe yarayan şeyleri sanat olarak kabul etmeyip endüstriyej ürün, tasarım, moda kısmına sokuyor oabilirler.
Bir arkadaşım sen hediye almayı bilmiyorsun demişti, sana tavsiye hediye olarak aldığın şeyin hiç bir şeye yaramadığından emin ol demişti. Belki aşırı pragmatist bir insanım o yüzden onun dışına çıkamıyorum.
Tam bir nankörsün. Bunu ikinci kez yazdın.
Her akşam ABD ADR leri veriyorum.
Endeks görünümünü veriyorum.
Gün içi endekse etki eden hisseler, alıcı ve satıcı yorumu yapıyorum.
Aslen gündüzleri endeks ve hisselerden ve borsada fiyatların nasıl oluştuğundan başka çok fazla şey ile ilgilenmiyorum.
Gonzalez'in İspanya'daki bankası borsa değeri
GARAN sebebiyle, bir yılda %50 düşmüş.. Derler..
TR de banka al, sermaye koy, değeri 1/3
Olsun, yetmedi İspanya'daki bankana da zarar versin..
İspanya BBVA dan gelen Borçlarda ayrı mesele..
Hacının hesabına dönmüş, Allah bana ben sana..
Sabaha karsi piyasalar neden bozdu
Japonya ile alakali birsey mi
2-3 kademeyi yazsan ne olacak.
Işık Ökte var TV'de. 2-3 kademeye oynayan arkadaşlar var saygı duyuyorum ama borsa o şekilde değil diye bir kaç kez söyledi.
Pozisyon aldığında kapatmak üzere ekranda bekliyorsun.
Başkasına tavsiye edilecek bir şey değil, bir anda tersde kalınılabiliyor. Herif eskiden endeksi çok önemsiyordu şimdi makas artmış azalmış çok da takmıyor ekmek de o yüzden azaldı zaten.
Los Angeles Sırları isminde güzel bir film vardı.
Orada sahtekarlık yapan yaşlı polis şefini iki dedektif sıkıştırıyor. Adam iyi polis kötü polis numarasını bulan benim diyordu.
şu viop sohbet başlığı tekrar açılmalı aslında.. normal viop başlığında ise ağırlıklı olarak strateji, pozisyon, gündem filan olmalı.. rüyaları iblisleri filan sohbet başlığına almak lazım.. herkes mutlu olsun..
gün dolarda 7.50 ile başlıyor..
8.20 civarlarından garan kapatmıştım zararına.. burada da yazdım.. şimdi hangi bankayı almalı araştırmasına giriyorum.. mevcut endeks seviyesi kararsız bir denge noktası.. 1 aydır.. bankasız olmaz.. ağırlığını ayarlayarak.. ama mevduat bankacılığı vs yatırım bankacılığı konusu var.. hangisinin daha çok şansı var kredilerde hangisi daha az sıkıntı yaşar.. orada emin değilim ama tskb olabilir.. garan, isctr ve tskb arasında gidip geliyorum.. muhtemelen sepet yapacağım 2 out of 3.. tskb keşke biraz daha yuksek hisse fiyatlı olsaydı veya daha düşük nominal sermayeli ..şu an ki fiyat seviyesi alım satıma çok uygun değil..
bakan ikinci dalga olursa bile ekonominin kapatılması sözkonusu değil dedi.. mantıksız değil.. ama ciddi cezalar olmalı.. vatandaşa yalvararak "lütfen mesafeye uy maske tak" ile olmaz.. bir sürü primitif laf dinlemeyen insan var.. ekonomi kapanmazsa faizlerin durumuna bağlı olarak bankalar coşabilir.. ama bankaları süper getiri için değil tepki olursa kagıt değişimi için alıyorum.. ralli olursa uzun süre tutmam.. güzel bir marj sonrası değiştiririm..
Küresel pala uçaktan paraşütsüz atlamış. 110 bin altında bizim paraşütlerde açılmazsa ayılar halaya başlar...
GARAN,TPRAS,KCHOL,TCELL... gitmeyince.. endekste gitmiyor.
Düşmesi için her gün 1 sebep var..
-Dow düşer..,düşeriz
-Dolar yükselir..Düşeriz..
-Egede gerginlik, macron,asarım kesim , oruç reis,gazi reis bilmemne reis..düşeriz
-Not düşer,bankalar çöp,düşeriz...
Çıkması için 1 sebep var
-Doğalgaz bulundu, yarın petrol bulundu,uranyum bulundu derler, altın v.s. ile dandik çıkışlar..hepsi bu..
Evet korktuğumuz başımıza geliyor... globali paramparça etmeye başlamışlar yüzde 2 civarı eksilerde ve dolar endeksi düşeni kırmış... bugün ayılar bayram edecek gibi... şimdiden tebrik ederim...bize de zarar göründü geçmiş olsun diyeyim kendime :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar 7.51.. opsiyonlar bir ihtimal iş yapacak 7.60 hızlı geçilirse.. aslında 1 günlük iş zarlar düzgün gelirse..7-8 kuruş %1 demek..artık bu seviyelerde %1 eskiye göre zıplama demek..
ne kadar güzel bir gün ya shortcular beş kurus kazanmıyor değil mi? :he:
Demek ki iki gün önceki tcell tombul parmağı bugün kamyondan atlamak içinmiş gibi olmuş. Bankalar yine çöpün çöpüne ikinci dip arayışına gidecek gibi...
Gün içinde acil bi müjde bulup gaz çıkarmazlarsa tırtıngen:drunk:
https://twitter.com/AlbatrosZero/sta...631430147?s=20
Bugün konsept bu olacak gibi duruyor.
Guzelim kardemir eregli longlari cok dusuk maliyetle olmasina ragmen bedavadan kapattik
Lesbank voblar zarara gecmis
marcin birliği geri çekildi.
selamun aleyküm dostlar ....
bu gün bir hesap kitap yaptım arsadan DAİRE sahip olmak için kalan taksitleri topluca yatırıp biraz indirim istedim bacanak olunca baya bi indirim yaptı sağ olsun 39.00 tl yi 35.00 olarak öde hesap kapansın dedi çok mutlu oldum bunu neden buraya yazdın diye serzenişler olur bilirsiniz ben işlem yapmıyorum ama yinede buradanda ayrı kalmamaya çalışıyorum
buradaki hesap a bakılacak olursa nette açıklaayapmış bir dost ..
Ocak ayında 100 bin lirası olan bir borsacının parası yaklaşık 16 bin 666 $ ediyordu (usdtry 6 lira)
16 bin 666 $ bugün 125 bin civarı yapıyor (usdtry 7.50)
Yani başa baş noktası 125 bin lira, bu rakamın üstüne cıkabildiyseniz kardasınız, altında boşa kürek cekmişiniz demektir
usdtry : 7.5173
bir gözünüz dolarda olsun set yıkıldı yıkılacak...
heh...bakkalı yukarıdan açıyor endeks 30 düşmüyor böylece...BİM %2,44 artı...fdow takla atmış böyle bir günde...badem style...
arjantinde dolar alan vatan haini ilan edilmiş...
yakındır bizdede...