Delege 223-118 hala Trump kazandı diyenler var. Daha erken...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Delege 223-118 hala Trump kazandı diyenler var. Daha erken...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu durumda trump başkan oluyor.
çin endeksine bakınca da anlaşılıyor.
Tr icin olumlu biden in baris pinari harekatı ve s400 ler icin dedikleri cok sakatti yikim olabilirdi
Kurtulur muyuz hayir rte ne yapıp edip bizi cokertmeye devam eder
Ekonomik gücü sayesinde dünyanın her yerinden bilim insanını topluyor.
https://results.decisiondeskhq.com
Kırmızı çizgili yerler Trumpa gidiyor. Biden 235 de kalacak büyük ihtimal.
"Zenci, Palyanço, Hipne".
Bunu bilen köşe.
Ralli baslasin #bist100
Artik bogayim
Ya borsa forumumu kerrat cetveli forumumu belli diil moruk ya
Açıklanmayan eyaletlerinde Trump önce. Trump seçimi kazanmış durumda. Hayırlısı olsun bakalim nasıl yansıyacak
Trump sayesinde dolar/TL geriledi. e madem gelsin Trump bizi de yönetsin daha iyi olur gibi.
Pensilvanya çözecek gibi. Sonuçlar hemen kesinlesmez zaten...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump kazandıysa TL niçin değerlenmiyor?
atv habere bakıpda burda trump kazandı yazmayın beeyler..daha bişey belli degil.. .yorumcu bidona oy verenlere koyun dedi yala:)
Oha Secbul gelmiş foruma aylar sonra hoşgeldin Sec..
pensilvanya ve ohio kritikmiş. ikisinde de trump önde. bu ikisinden 38 delege çıkıyor.
yıllların tecrübesi kaybedecek taraf daha baştan çamura yatar...yok oyları çaldırmayın yok sandık başından ayrılmayın yok zarflar muhursüzdü,hakem bizi sevmıyirdi..felan filan..bahane göt gibidir herkesde bulunur....
dolar 8.50 oldu kaz***** bilior ellam..:)
Doların çıkmasının sebebi; Berat Albayrak dolara müdahale etmeyeceğiz haberi.
Seçimi Trump kazanma ihtimali yüzde 99
Bu internet sitelerinde açıklanan rakamlar sadece sandık rakamları mı yoksa posta ile kullanılan oylar dahil mi? Bilen var mı?
Dolara mudahele beklemeyin zaten benim tanıdığım baba akplilerde dolar var düşürürler mi hiç doları.
şey ne oldu yine öyle ya...gece 8,40 tı şimdi geri dünkü en yükseklere yaklaşmış...8,50...
Mansur u abd baskani babacan i fed baskani yap
Tayyip oldugu surece tr batmaya devam
Damat nasil rahatsız olmus da dolarin dususunden hemen mudahele etmeyeceğiz demis
Sandık rakamları oy kullanım süresi biter bitmez bilgisayara kaydedilmiş olduğu için hemen belli oluyor,şu ana kadar açıklanan rakamlar içinde sandık rakamlarının tamamı ve okunan posta oylarının bir kısmı var.Bundan sonra gelecek rakamların tamamına yakın kısmı posta ile kullanılan oylar,ayrıca seçim gününün posta damgasını taşıyan oylar da Cuma gününe kadar kabul edilecek.
biden california new jersey new york gibi saglam yerleri almis.
teksas ve florida da trumpa islendigi halde hale biden önde.
trump kazandi diyenlere neye gore bunu soyluyor ogrenmek icin soruyorum.
bu is karakola gidiyor abi.
Buna göre Trump kazandı diyorum.
https://www.nbcnews.com/politics/202...ection_marquee
Bize faydası var mı dersen bence yok. Kim kazanırsa kazansın bize faydası yok.
Niye şaşırdınız anlamadım. MBsının dibi delik bir ülkede başka bir sonuç şaşırtmalıydı.
Faiz artışına kadar fakirleşmeye devam. Faiz artışından sonra hafif duraklama, sonra tekrar fakirleşmeye devam.
Bu kadar saltanat, şatafatat, israf, hortumun ve soygunun olduğu bir yerde başka bir sonuç olamaz.
dolar
haftalık
https://i.hizliresim.com/fylAoq.png
Texas'da açılan sandıklara göre 5,6 Mn Trump 5,0 Mn Biden oyu var. Florida'da yine 5,6 ya 5,3 Mn Trump önde. Benim kontrol ettiğim kadarıyla 1-2 çok küçük eyalet dışında hep Trump önde. Posta oylarında dramatik bir fark yoksa Trump alacak gibi görünüyor. Özellikle kalabalık eyaletlerde fark Trump lehine fazla. Postayla falan kapanması zor görünüyor.
Postadan gelecek oyların 65-35 gibi Biden lehine olması halinde belki sonuç değişebilir.
https://edition.cnn.com/election/202...t#mapmode=call
Bugün vaktim var biraz buzlu verelim meydanı boş bulup at koşturanlara.
Çalışmış bulmuş yazdığıma göre 1150 den ons long var 5,76 - 6,95 ortalaması 6,35 dolar short var. Adam diyo sen 5,76 dolar shortladın ne kadar zarar ettin yaz.
Kardeş bak seni eğiteyim biraz bu pozisyon zarar etmez . Eder diyen varsa yazsın anlatayım detaylı...
İşin özeti bu badem karşıtlarının en büyük dez avantajı tek yönlü subjektif olmaları. Kötü olanları görüp mutsuz olurlar, iyi olanları hep görmezden gelip ezik şekilde yaşamlarını sürdürler. Devamlı hükümeti milleti kötülerler, başka milletlerin başarılarını örnek gösterip millete başarısızlık empoze etmeye çalışırlar.
Devletinizin , milletinizi iyi yaptığı şeyleri örnek gösterin övünün , gurur duyun . Eksik olanları da güzel bir dil ile yapıcı eleştirin. Güzel yapılan şeyler için teşekkür edin. Bu iyi bişeydir. Aklı başında insanların yapacağı budur.
dow artık çıksada düşecek
düşsede düşecek moda girdi.
bundan sonra orta vade düşüşe hazırlanmak lazım.
malları bugün devdediyorum.
haberturk 224 biden 213 trump gosteriyor bu yabanci siteler geriden mi geliyor bizim medyaya daha cok guveniyorum secim isini daha iyi biliyor olabilirler :)