iyi akşamlar yaffff doluya denk gelen varmı:)
Printable View
iyi akşamlar yaffff doluya denk gelen varmı:)
Abi nereye gitsem kuruyor mübarek adam 8.44 ile gün zirvesi yapıp sasa da karanlık odada elimize verdi https://youtu.be/m9IzzLQiDgQ
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadise şimdilik bu ...
https://resmim.net/f/RDLlxJ.png
ooolm nerden buluyorsunuz bunları ya .:he:.ben yaşlı bir adamım prostatlarım patladı ya :oleyo: ..resmen gözlerimden işedim yanee :kahkah:
dayının kravatta atin zkine kelebek konmuş gibi duruyor: ))
puhahahahahahaha ki ne zuhahahaaaaaaaa :dvr::dvr::dvr::dvr::dvr:
yarın paket koruma modu alarmı veriyorum ... döndü dündü yoksa pala bize pis döndü :) günü kurtatık ...er meydanında pis savaştık yenildik ama paladan yine kıl koparttık:kahkah:
Üzüldüğüm tek şey bildiğim öngördüğüm harekette terse gelmem ..yoksa para elin kiridir ..gelir gider ...
Neyse ..her şey de bir hayır vardır ..nasip ten ötesi boş..sağlık olsun huzur olsun İNŞALLAH :)
bugünkü hareket longlara mı shortları yarınki kapanış gösterecek....yarın yukarı devam :) çift tepe yapar inşallah ...
Sinter ustaninki masallahi var bende yamuldum ama az önce haberlerde yağmur suyu birini götürüyordu gerçekten istanbuldakilere sabır versin.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R&R HOCAM ,sen beni yeni yeni tanıyorsun ..bu alemde GARAN I online tavan yapıp tavan üstünden satan ekoldan geliyorum ..haa şimdi yaşlandım gözlerim görmüyor eskisi gibi ...naapalım ..zaman işte ...:)
Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış. Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil bu adada yaşarlarmış. Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse tamamen batmak üzere imiş, Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde, geçmekteymiş.Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.Zenginlik, "Hayır, alamam.Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok." demiş.Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir, lütfen bana yardım et!", Kibir "Sana yardım edemem, Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim." Üzüntü "Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk, birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..."Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş: "Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir."
yemek yiyip geliyom :wave:
Gözlerinden öperim ...hörmet fakir bendenizdendir her zaman olduğu gibi ...
Değerli şahsında tüm değerli dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum.:)
https://www.youtube.com/watch?v=4TWb-JqCDrs
evet italyan işine takıldım tv de ne plan var yaff bu flimde rock roll sende oynuyonmu yoksa bu flimde:rules: ben varımda :dvr:
herkeze iyi geceler .erken yatan erkan kalkar ..erken kalkan çok yol alır demişler... bende söylenene uyayım . kalın sağlıcakla....
sevgiler, saygılar....
Dünkü durumu gösteren tabloları paylaşabilir misiniz? Para Girişi, Para çıkışı, Alan Satan..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugun 132 yetisirmiki acaba? sortlar elde kaldi :)
Selamun aleyküm hayırlı cumalar ...
https://resmim.net/f/2nF8W9.png
günaydın ..
Günaydın . Umudumuz hayalimiz belli .... 11 e kadar yukarı yapabilir.... bugün dolaresden de hareket bekliyorum...
sürekli kirmizi yakarak dustugu zaman ne kadar cok hoşuma gidiyor 300 point bile olsa insan ozluyor....darisi 3000 pointlik kirmizi yanmalara
134050 long ...
s.a bol kazançlar:wave: