aoy takip devam.
düşüşler -4'ten aşağı olmuyor.
çok istiktarlı
Printable View
aoy takip devam.
düşüşler -4'ten aşağı olmuyor.
çok istiktarlı
TCD den haberi olan var mı acaba bu gün?
Defansif tarafta umutlu olduğum Osmanlı'nın yeni çıkan 2.değişkeni opl de, fon yapılanması değişip içinde hisse de taşımaya başlayan Tacirler'in kamu borçlanma fonu tpf de kısa vadede şimdilik pek parlak performans göstermediler.
ppz/osd/suc/ktm ile devam edeceğim yine o sepette.
Bunların ortalaması ile işgünü bazında 0.10% gibi bir günlük ortalamayı ( kabaca aylık 2% ) hedeflemeye devam edeceğim. yaklaşık 4-5 aydır sürdürülebilir görünüyor, önümüzdeki dönemde de devam edeceğim şimdilik. boğa piyasasında 0.12, ayı piyasasında 0.08'e kadar düşse de uzun vadede de tutacak diye öngörüyorum şimdilik.
IPJ nın en fazla ağırlığı olan hisselerine çok pis koyuyorlar
NIO -5,71% ---- ,LIT -2,21% ------TSLA -5.92 -----PLUG -7.51
Bir kaç tane + var ama oranları düşük , bu gün doların + olması da kurtarmaz
Dolar yükselişine devam etmezse kötü bir deneyim deyip çıkmakta yarar var
OSD alımları düzeldi mi acaba ? Günlük 3 milyon TL'lik limitten dolayı alamıyorduk.
Saygılar.
Engellemek de ise yaramıyor troll kafalar mantar gibi ürüyor :)
Benim bir sey bilip bilmemem hakikati değiştirmez. En azından kafama gore atip tutmuyorum.
İş portföy 'ün açıkladığı kesin rakam var ortada.
Kapanışa gore bile 5 dk kala da son dağılıma gore +0.35 di.
Ktm %-0,176
mac %-0283
opb %+0,607
sua %+0,285
Oph +0,847%
ıdh -1,723%
MB kuru 0,47 artı olmasına rağmen eski dostum TDG 0,04 eksi yazmış, abd faiz yükselmesi kötü etkiliyor TDG'yi.
Biden ve şeker yavruları tahviller çok can yakıyor.TL de yabancının kar realizasyonu da cabası.Şu cendereden bir an önce çıkmak istiyorum bu ilk çeyrek beni çok bunalttı hsyfler kan kaybediyor.
Saygılar,
Webster üstad hoşgeldin.selamlar.
Biz burdayiz
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostluğum devam ediyor , zararları çıkarmadan ayrılmak yok
AOY için göstermelik bir miktar aldığımı ve düştükçe alacağımı belirtmiştim. KAP'a geçen ay bildirdikleri hisselerden 10 civarında hisseye kabaca baktım, 1 tanesi zirvesinde, diğerleri destek seviyelerinde. Amerikada düzeltme olduğunu düşünüyorum ve bu civarlardan alımın uygun olduğunu düşünüyorum. Bugün itibariyle bir miktar alım emri geçtim. Ama değişik bir strateji izleyeceğim, zararım %5 üzerine çıkarsa eğer, tüm fonları satacağım.
vay be aes %4,2433 . Biden secimi ile yenilenebilir enerjide ralli beklerken , petrol rallisi oluyor.
Ne oluyor savaş mı çıktı... her yer kan gölü
iyi gelirde Bahadır beyin röportajını dinleyen var mı?
Neden bu kadar çok hisse var fonda bu soruldu mu acaba?
Osd alınamıyordu pay yok diye
Bugün itibariyle gözümüzün nuru
AHU muzda alınamıyor.Pay yok.
Bu arada EİB ne yapmış oyle
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.