XU100 endeks'i aşağıya düşüşü derinleşmesi için kırması gereken değer 1512 civarı olması..
sonrasında oraya kadar geri çekilmeler tereddütle karşılanmalıdır..
altına sarkacak olur ise yükseliş trendi civarı görülebilir..
Printable View
XU100 endeks'i aşağıya düşüşü derinleşmesi için kırması gereken değer 1512 civarı olması..
sonrasında oraya kadar geri çekilmeler tereddütle karşılanmalıdır..
altına sarkacak olur ise yükseliş trendi civarı görülebilir..
bulkurt, niye tepmüyor bu? :he:
heh böğürmeye başladı.
gel yukarı gelll.
sen ha,
gel sen gel. :he:
sayın ilgili, sizden tek ricamız her gün nasıl %1-2 yukarı attıysanız aynı şekilde eksili hallerini de bekliyoruz, bu konuda gereğini rica ederiz :rules:
Dayanamadım. TCELL longları yerine koydum 16.90
1520 üzerinde kaldıkça shortçular heyecan yapmasın..
1688 pozisyon kapandı...
Buralardan bile hala çılgın alımlar geliyo inanılmaz bir borsamız var...
Hepiniz çılgın kârdasınızdır kesin [emoji23]
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Şimdi soluğunu tutar buralarda. Dow palası sahneye çıktı, birlikte swing
saatlikte pın bar oluştu..
Gazoz kapakçıları gelir şimdi short gibisi yok ya 1 günde 3000 puan yazar ve gider :)
BIST100 Endeks'i teorik olarak şimdilik her şey yolunda görünüyor.
hala teknik manada güçlü bölgede bulunmakta.
şu ana kadar bu kısa düzeltme herhangi bir bozulmaya işaret etmiyor.
hala sivri uçlu kısa vadeli KAMA içinde hareket etmekte.
yeter ki kamayı aşağı kırıp indikatörler güç kaybetmesin.
soze nasıbınde varsa dayak yersın dıye baslayalım buradakı dostların kullanmıs oldugu bır sozcukle saban acıl bır ısım cıktı cıkmam gerektı 1703.50 den sort kapayıp 1725.25 ozerı mayını dosemısıdım bırazda sort varant hatta alımlarda vardı acıl ısımden dolayı pozısyonumu kapattım u 100 yukselısı planlarımı bozmustu.velhasıl gunlerdır bekledıgımız boga kıyımının ılk musabakasını kacırmıs olduk.ayıgıllere hayırlı olsun.mubarek olsun dıyerek enuygunundan yer almayı beklemedeyım.
az alsa endeks artı olacak ney döndü abi
Merhaba. Gunboyu bakamadım ama öğlen 1722 den bir satış daha yapmıştım. 1715 ortalamalı shortlarim kapanmış. Harika bir gun. Elveda viop :wave:
Bol kazançlar hepinize:)
ben şahsen artık xu100'ü endeksten saymıyorum ve bakmıyorum bile, sayın yetkililer sıkıysa açığa satışı açar o zaman görürüz 100'de neler oluyor, benim açımdan xu030 takip etmek şuan için mantıklı olanıdır
Şahit boğa ne yapıyo şu an😂YTD
bizden sonra dow artı kapatır mı?
Şahit iyi ki varsın kardeşim😅😅 YTD