️ Latif Şimşek: “Akşener ile Kılıçdaroğlu tartışırken Karamollaoğlu araya girip Akşener’e 'Yeter artık sizden çektiğimiz' dedi.
Karamollaoğlu bunu yalanlarsa kaynağımı açıklarım. Kesin bilgi olarak söylüyorum.”
Printable View
️ Latif Şimşek: “Akşener ile Kılıçdaroğlu tartışırken Karamollaoğlu araya girip Akşener’e 'Yeter artık sizden çektiğimiz' dedi.
Karamollaoğlu bunu yalanlarsa kaynağımı açıklarım. Kesin bilgi olarak söylüyorum.”
Kadını dövmedikleri kalmış. Ayıp be ya...
Hapis yattı mı? Hapis yatmayan adamdan lider olmaz.
Mehmet Agar gibi hikayeden de yatmadı, gerçekten yattı.
Felsefe doktorasi var. Konuşmaya başladı mı zekasını hemen belli ediyor. Gerekli yurtdişi baglantilari var.
Hemen adapte olur.
Çok uygun bir aday.
Hatta olabilecek en uygun aday.
Bunlar 14 kez yaşandı. Yukarıda yazılanlar zavallılıktır. Süklüm püklüm bir zavallının defolup gitme zamanı çooktaan geçmistir. Delegeleriyle beraber defolup gidecek.Alıntı:
Kılıçdaroğlu aday olup seçimi ilk turda kaybettiğinde fanatik muhaliflerin sıralayacağı bahaneler
- Muharrem İnce oyları böldü
- İYİ Parti masayı dağıtmasa kazanırdık
- Millet koyun kötü yönetilmeyi hak ediyor
- Oylara sahip çıkamadınız çaldılar.
Yeter artık bu soytarilik.
“İnsanlar fakirlerden yüz çevirirler, dünya işleriyle ve para arttırmayla meşgul olurlarsa, Allah onlara dört bela musallat eder. Bunlar; zamanın daralması (yetmemesi), sultanların eziyeti, hâkimlerin ve valilerin hıyaneti ve düşmanların çokluğu.”
HAZRETİ MUHAMMED (S.A.V.)
Yılmaz Özdil: "2014 seçimlerinde bütün CHP örgütü Yılmaz Büyükerşen'in açıklanacağını beklerken Kılıçdaroğlu çıktı hiçbir şey açıklamadı ve indi.
Ertesi sabah çıktı 'Bizim adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu' dedi."
Dr. Sinan Ogan...Alıntı:
Şimdi çok geniş tabanlı bir Milliyetçi Cephe kurulmasının tam zamanı…
#OAnGeliyor
Tayyip Agamla birlikte gelen denklem Islam soslu milliyetcilikti. Şimdi Ülke tv, Beyaz Tv, A haber dahil tüm tvlerde dizilerde bile arka planlarda Ataturk resmi goruyoruz. Boyle olacagini yazmistik.
Şimdi Atatürkçülük- Milliyetcilik- Islamcilik oluyor. Islamcilik en sona alinip, temizlenmeye calisilacak. Çünkü kirlendi.
Sinan Ogan da gelecekte yönetimde olmasi beklenen, milliyetci ve iyi yetismis isimlerden biridir.
https://youtu.be/vw61gCe2oqI
Buradayız. İcindeyiz.
Hala Kilicdaroglu diyen, yatağina yatsin, yorgani basina ceksin, yemeyi-icmeyi kesip rahat bir sekilde ölümü beklesin. Hayatta kalmak isteyen Kilicdaroglu demeyecek.
Kilicdaroglu demek, korkuyorum demektir.
🇭 Credit Suisse'in en eski hissedarlarından biri olan Harris Associates, bankadaki tüm hissesini "Yatırım yapmak için pek çok başka seçeneğimiz var. Sektörün geri kalanı şu anda sermaye üretiyorken neden sermaye yakan bir şeyi seçelim?" demecinde bulunarak sattı.
Serbest piyasada oluşan hiç bir fiyat -ani dalgalanmalar dışında- balon değildir. Balon olan paranızdır, parayı balon yapan ise ekonomi biliminden uzak para ve maliye politikalarıdır !
Mehmet Barlas'tan Kılıçdaroğlu'na tavsiye: “Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan kurtul; başına öyle çoraplar örerler ki Akşener'i mumla ararsın.”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: “Maalesef iki Belediye Başkanımız bu konuda ne kadar masum o da tartışılır. Acaba bir sinyal verdikleri için mi Meral Akşener isimlerini ortaya attı? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.”
Panoramatr araştırma sahibi Osman Sert: “Saha araştırmalarımızda Millet İttifak'nın oyu zaten %40’da tıkandı kalmıştı, İyi Parti ayrıldıktan sonra %30'lara düşecek. Muhalefet oyunu artırmak istiyorsa daha kapsayıcı olmalı 1 puan dahi önemli.”
Prof. Elvan AktaşAlıntı:
Eskiden çok iyi inandığım bir şeydi…
Ama şimdi, zerrelerime kadar şeksiz-şüphesiz hissettiğim bir şey; varlığım kadar emin olduğum bir şey:
Vallahi, biz bu dünya hayatı için yaratılmamışız…
Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen oyuncu Tolga Karel adayını açıkladı:
'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu göreve devam etmesi apaçık ortadır'.
Neden?
Çünkü kodlanmış. Okullarda ögrendiginin %80'i yalan.
Yalanı dogru saniyor.
Diyelim ki; böyle 50 yaşına geldi ve bir seyleri anlamaya basladi. Artik geriye dönemez, derhal dislanir. Korkuyor.
Bu ahmakligi yasamaya devam ediyor.
Allah rahmet eylesin, Atilla İlhan da Cemil Meriç de ufuklarımızı açan kişilerdi...
Bu vesileyle Murat Ülker'in KÖRLER ile ilgili yazı linkini de atayım.. (Altılı fotoğrafta sağ alt köşedeki Cemil MERİÇ https://tr.wikipedia.org/wiki/Cemil_Meri%C3%A7 hayatının ortalarında görme kabiliyetini kaybetmiş, kızı Ümit MERİÇ hoca babasına göz olmuştu)
https://muratulker.com/y/korler-ulke...adan-kadikoye/
Bize, itaat ettiklerimizin hükümsüzlüğünü ilan edecek yeni bir Vahiy gerekiyor...
---Albert Caraco
[ABD Genelkurmay Başkanı'nın Suriye'nin kuzeyine yaptığı ziyaret]
Türk Dışişleri, ABD Büyükelçisini izahat için Bakanlığa çağırdı.
Prof.Dr.Kürşad ZORLU
@zorlu77
·
2s
Kaygılanma Türkiyemiz!
Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener başından beri söz verdiği gibi milletinin sesi ve milletinin yanındadır.
Çabamız, her bir vatandaşımızın hak ettiği adaleti, demokrasiyi ve müreffeh Türkiye’yi inşa edebilmektir.
İnanıyoruz ki milletimiz🇹🇷 kazanacaktır.
Suudilerden 5 milyar dolar geldi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anayasaya göre (m. 127/5) vesayet makamı ile belediye başkanlığı asla birleşemez" açıklamasında bulundu.
Mehmet Akif Ersoy: (Belediye başkanlarının CB yardımcısı olması) "Anayasa Mahkemesi'nden kıymetli bir dostum, böyle bir şeyin asla olamayacağını ifade etti."
Artık herşey saçma sapan bir hal aldı. Anlamıyorum hiçbir şey. Siyaset rezillik...Alıntı:
Gazeteci Murat Sabuncu: ''Masada iki belediye başkanının Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına ikna olmayan bir parti var.''
İlhami Işık
@dunya20101
·
4s
EĞER
Bir toplumun umudunu öldürmek istiyorsanız
O toplumun gözleri önünde
" kötü pazarlıklar " ve " kötü istişareler " yapınız.
YAZIK.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3s
Arkadaşlar, Akşener o kadar sözden sonra KK’nın adaylığını asla kabul etmez dedim. Bu yönde, bin tane twit attım.Akşener o kadar söz söylediği KK’nın adaylığını kabul etti. Bu konuda Hayatımın en büyük analiz hatasını yaptım, yanıldım ve yanılttım. Amasız fakatsız özür dilerim.
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
·
3s
İki saat twitter'a bakmadım, Akşener geri mi dönmüş?
Abi bunlara oy falan verilmez. Soytarılara oy verilir mi?
Bütün oylar Tayyip Ağama...
Ulla İmamoğlu ile Yavaş CB yardımcısı olsa ne olur, olmasa ne olur? Manyak mısınız lan?Alıntı:
ÖZET: Ekrem İmamoğlu gece Ankara'ya geldi. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu aracılığında gece boyu müzakereler yürütüldü. Altılı Masa ortakları kabul etti, uzlaşma sağlandı. Kemal Kılıçdaroğlu CB adayı, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu CB yardımcısı adayı olacak.
Mehmet Akif ERSOY
@ersoyakif1
·
3s
Uzun uzun yazmaya üşendim.
Tuhaf, çok tuhaf şeyler yaşıyoruz.
Yahu kim kimi kimin başına dikiyor?Alıntı:
ümit kıvanç
@umit_k
·
5s
Yani Akşener İmamoğlu ve Yavaş'ı parti komiseri olarak Kılıçdaroğlu'nun başına mı dikecek? Saçma değil mi pozisyon?
İmamoğlu'yla Mansur daha dün Meral'i satmadılar mı? Daha dün Kılıçdaroğlu'na bağlılıklarını ilan etmediler mi?
Nah kazandı...Alıntı:
Jahrein
@jahreindota
Kadın kazandı...