Dışişleri bakanı çavuşoğlu, bazı ülkelerin türkiye'deki misyonlarını detay paylaşmadan geçici olarak kapatmasının "maksatlı" olduğunu söyledi.
Printable View
Dışişleri bakanı çavuşoğlu, bazı ülkelerin türkiye'deki misyonlarını detay paylaşmadan geçici olarak kapatmasının "maksatlı" olduğunu söyledi.
düzenlemeymiş o bu anlamam...
aslolan fiyattır...
viop 5,500 altında piyasa sıkıntıda demektir...
suyun üstüne çıkmak istiyorsa oraları geçmesi gerekir...
Hayırlı işler esnaf. Döndük mu :he: gogogo tartartar yapıyor muyuz?
Yasin kardeşime teşekkürler
Sermaye piyasalarında STOP'suz iş yapmak, frenleri olmayan bir arabayı kullanmaya benzer..
Yol düz ve genişken gaza basar gidersiniz.. Yağış başladığında ve virajlar geldiğinde frenler hayat kurtarır..
BAKAN NEBATİ'DEN BORSA YORUMU
Bakan Nebati borsadaki son durumu da yorumladı. "Düzeltmeleri bir operasyon gibi yapıyorlar. Borsanın derinleşmesi için ideal ortam oluştu. Bu insanların dövize kayması için her şeyi yapıyorlar. SPK her zaman gerekli çalışmaları yapıyor. Ben yoğunlaşmış durumdayım." dedi.
Borsanın sürekli yukarı gideceği yeni bir formül üzerinde çalışıyorlardır umarım :)
pıst 100 4815 leri bankalarla geçmeye çalışıcaklar .
hazır fısltı gazetesi çalıştı
Way be daha neler duyucaz, piyasa piyasalıktan çıkmış desenize
Nebati: Mevcut veriler, enflasyonda en zorlu dönemi ardımızda bıraktığımıza işaret etmekte
HAzine ve MAliye Bakanı Nureddin Nebati,enflasyon verilerine ilişkin değerlendirmede
bulundu. Bakan Nebati'nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:
Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümünü, yüksek enflasyon sorununu kalıcı bir şekilde
çözen, küresel ticaretten daha fazla pay alan, geleceğe güvenle bakan, kaynaklarını
en verimli şekilde kullanarak refahını hızla artıran, dinamik ve çok
güçlü bir ülke olarak kutlayacağız.
Mevcut veriler, enflasyonda en zorlu dönemi ardımızda bıraktığımızı, önümüzdeki
ayların çok daha iyi olacağını işaret etmektedir.
Kasım ayında başlayan enflasyondaki düşüş eğilimi Ocak ayında da sürmüştür. Buna
göre, Aralık ayında yüzde 64,27 seviyesinde gerçekleşen yıllık tüketici enflasyonu
Ocak ayında yüzde 57,68 seviyesine gerilemiştir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
fenerbahce 40 fırın ekmek yese şampiyon olamaz...
sistemin koç lara düşmanlıgı var...
tamamen zıt kutuplar...
fenerbahceyi şampiyon yapıpta ali koça prim yaptırmazlar...
Son 10 yılda bütün alanlarla birlikte Futbolu da bitirdiler.
Alenen Fenerbahce düşmanlığı yapan bir yönetim var.
Nedenleri çok iyi biliniyor.
Seçimle birlikte bu düşmanlıkta bitirilecek.
Bu fotografı unutanın kanı kurusun.
https://twitter.com/iamfener
Kopta gel endeksim kopta gel...4800 üzeri kalmak önemli.
FB.nin Videoyu izlediniz mi,adam savaştayız diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=7zWcE3XCRvk
Dünkü dönüş güzeldi...Çok yüksek hacimle döndük..4600 altı temizlendi..ve eksi 5 ten artıya geçtik-yüksek para girişi de vardı....4900 de saatlik düşen direnç var..
gogogogo:)
Bu büyük takımlar iyi incelenmeli.
El altından futbolcuya para veren olabilir.
Bunun içinde borsayı araç olarak kullananlar çıkabilir.
İlk önce bu takımlar boçlarını ödemeli, yapılandırma falan olmamalı.
Arda gibi 5 oyuncu bulsa her takım şampiyon olmasa da olur.
Bu fenerin teknik direktörü gibi inatçı adam görmedim. Fenerli değilim ama Arday'ı seyretmekten zevk alıyorum.
Juventus'un neydi puanı silindi böyle sebeplerden.
avrupada lig liderin şu anda...
sıkıntı Türkiyede...
https://i.hizliresim.com/g6z1fjm.jpg
#sise
26 Şubat 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan, 30 Haziran 2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile devam edilmesine karar verilen pay geri alım işlemleri kapsamında 2 Şubat 2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir. 2 Şubat 2023 tarihinde 37,8 TL- 38,48 TL fiyat aralığından (ortalama 38,11 TL) 450.984 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SISE payları 54.303.449 adede ulaşmıştır (Şirket sermayesine oranı %1,77).
Battı dediğin takımın borcu rakiplerinin yanında hiç kalıyor ki Avrupa kupaları var. FB Bjk misli ile borcu nasıl yaptı aciklarmisiniz?
Olur da fışkırtırsa 4900 önemli olur. Düşen kanalın üst çizgisi zamansallıkla oraya denk gelecek gibi.
Yakında benzeri rezillik olmaz umarım.
Dünyaya maskara olmayalım yine
https://www.cnnturk.com/video/spor/f...ibunden-atladi
Dün Asels 50 lira güzel fiyattı kaçırmışız ortalık yangın yeriyken.
tamam mı bitti mi düşüş
siseye bak helal olsun...
çatır çatır hissesini alıyor...
Ben sabah YKBNK 8,4 long oldum.
Ali Koç'tan 1 kıl koparsam kar diyorum.
Bir de Ali Sabancı var ondan peruk koparmam lazım.