Benim dayımın iki lafından biri dürzü idi, ne anlama geliyor bir kere bakmadım.
Printable View
Benim dayımın iki lafından biri dürzü idi, ne anlama geliyor bir kere bakmadım.
Arkadaşlar şindi şöyle bir durum var, anti parantez belirteyim, yazdığıma çok tepki gelmesi doğal, lakin dediğim olursa yani cumhur ittifakının adayı reis olmazsa (kanun gereği cb en fazla 2 kez seçilir deniliyor, hukukcular bu konuda ne der bilemem ) kk kesin kazanır gözüyle bakıyorum, meral ablada bugün dediklerine göre kk 2. tur a kalırsa desteklerim demiş.
İleride SASA olacak demişim sen onu bul.
Şimdi gördüm yine 25 Aralık 2022 de Tekfen filan demişsin, o zaman da kağıt zirveyi görmüş:)
Sen çok büyük bir oyuncunun sağ damperisin... Burayı okuyanları yolmak işin :) Bıdı bıdı edip ayağıma basmasan deşifre etmeye çaba harcamadan üzerinden beleşe geçinmeye devam ederdim... Ama fazla zıpladın, zıpçıktı..
İkile... Uza... Yallah sağ daaaaamper...
Burada 10 bin lira ile 200 bin hatta daha fazla hacim yapılıyor, 2-3 saatliğine işlem yapılıyor. Borsa %95 gün içi veya t+1,
Burada bir lafı alıp uzun vadeye yoran tam bir cahildir. Normalde cevap dahi vermem, ısrarla benim ile engaje olmak istiyor, yıllardır merakını yenemedi.
Ben baktım, KRSAN KAP haberi koymuşum, biri alıntı yapıp ileride SASA olabilir roketleyebilir demiş, düzgün okumayınca aklında yanlış kalmış muhtemelen.
Adaylık ve Seçimi (Madde 101)
Cumhurbaşkanı, kırk yaşını doldurmuş, yükseköğrenim yapmış, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip Türk vatandaşları arasından, doğrudan halk tarafından seçilir. Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.
Madde 101 yukarıda açık olarak yazılmış, haa seçime kadar madde 101 de değişiklik olur geçici kanun çıkartılır cb 3 kez seçilebilir diye o zaman işler değişir. Reis in karşısına kim çıkarsa çıksın kazanma şansı yok. Bence
Bu senenin yıldızı Froto olur. 2023 satış beklentileri çok iyi. Yabancı da kılçıksız topluyor
Ben bir türlü takım tutamadım, hepsinin kendine göre stili var, bir arkadaşım vardı Beşiktaşlı beni de Beşiktaşlı olarak bilirlerdi. Normalde Fenerbahçeli olmam lazımdı. İlkokulda sevmediğim biri vardı Galatasaraylı idi oradan Galatasaray daha altta. Üçünün de marşlarını dinlerim gazlayıcı marşlar. Galartasary marşı yasaklandı diye biliyoruım, en iddialı olan o, eğileceksin karşımda vs
Bana göre sarı lacivert ve siyah-kırmızı uyumlu, Turuncu-Mavi bir takım olur ise onu da değerlendirebilirim.
Demir ve bakır özellikle sıhhi tesisat sisteminde birbirine direk bağlanır ise elektron alışverişinden biri anod ve diğeride katot olarak çalışarak birbirlerini korozyona uğratırlar. Aralarında izolasyon görevi görecek 3. bir malzeme olan conta kullanılır.
Dielectric union.
Yolun zaman göre türevi hız dır.
Hızında zamana göre türevi ivmedir.
Tersten gelincede integraldir.
Yaşamın devamıda en çok olasılık hesaplarına göre ilerliyor.
Aslında matematik hayatın her alanını formüle ediyor da bize formülü ezberleyin yeter demişler.
cin ve cini olan insanlarla uğraşmayın.
ben bikeresine takıldım ariston abiye. gece rüya gördüm
:drunk::drunk:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek yılın haziran ayında gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşarak "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" dedi.
9 haziran 2022 de açıklamış
O gün Cumhurbaşkanı nın en fazla 2 kez seçilebildiğini unutmuş olmalı
son dakka YSK dan aday olamaz derseler nolcak :)
İdeal kep uygulaması trader için faydalı, vadeli
https://www.youtube.com/watch?v=y61kShrKPOg
hala şu başlıkta endeksin en hacimli kağıtlarının yazılıp, mal pazarlanabileceği düşünülüyor...yahu bu başlığın takipçisi nedir, bunların portföyü nedir, bu adamların ikna olma ihtimalleri nedir.
twitter gibi ortalama bilgi düzeyi çok düşük ortamlarda, 100 binlerce takipçisi olan adamı anlarım, sinek ısırığı kadar etkisi olur belki u-30 da...ama bu başlıkta o beklentide olmak, hayal alemi resmen.
Ben de depremden önce durup dururken gece ruyamda nas felak surelerini duydum, mesafeyi koru diye ses duydum. Komşu ile mesajlaşmaları minimuma indiridim ama burada 2 ayrı kişiden sataşma oldu şaştım kaldım.
Akşener: Kılıçdaroğlu önerimi kabul etmedi, hiddetlenip ayağa kalktı
Bence cinler işlerine gelen adamı koruyorlar, sonradan basit bir istekleri olabilir.
Godfather filminde öyle idi, sonradan senden basit bir şey isteyebilirim demişti.
millet mansur diye yalvarıyor kılışdar kılıçları çekmiş ille ben diyor.
kripto akpli olabilir ben artık böyle düşünmeye başladım
tabi böyle yaparak siyasi hayatına son vermiş oldu.
kesin dış güçler hatta dünya dışı dış güçler.
Bizlerde suç olamaz,mümkün değil katılıyorum.
2 panel baglı biri yerde atıl.niyetimiz 6 panel,
6 yı 60 yaptık mı halka bile açılırız değil mi sn Şahit dostum?
not: kısa net açıklayıcı teknik bilgi icin teşekkür ediyorum.
saygılar
2014 de reisin karşısına kk çıkamadı çünkü seçilemeyeceğini biliyordu, mhp ile chp ortak çatı aday olarak Ekmeleddin beyi gösterdi.
2018 de ki seçimde de reisin karşısına çıkmaya cesareti olmayan kılıcdaroğlu aday olarak muharrem beyi aday gösterdiler.
Bence kılıcdaroğlu çok akıllı biri, bu seçimde karşısında reis olmayabilir düşüncesiyle adaylığını koyarak cb olucak muhtemelen senaryo bu şekil
Daha önceki seçimlerde aday olsaydı, siyasi hayatı çoktan bitmiş olucak ve chp genel başkanlığını da kaybedecekti