İkinci tura kur dayağı gelmez.. Başka türlü izaya sokarlar..
Netleşsin hele..
Bu hâliyle,
meclis vıngır vıngır, her tondan siyasal islamcı doldu..
altın zamanlarında bile olmadı...
Kk kazansa ne olur diyesim geliyor..
Printable View
Arkadaşlar şimdi burada dursun saat 01:45 ve anka (muhalif) açılan sandık için %96.3 diyor ve RTE için %49.30 K.k için %45 diyor. Burdaki bazı arkadaşlar k.k kazanmış olabilir diyor. Bu yazıda burada dursun iki hafta sonra bu yazıya tekrar etiket yapacağım.
AA ile Anka neredeyse eşitlendi, bu da AA nın hep aynı numarayı çektiğinin ispatı....psikolojik algı yapıyor, taraf tutuyor...
AA
RTE %49.44
Kılıçdaroğlu %44.86
Oğan %5.27
Anka
RTE % 49.30
Kılıçdaroğlu 45.01
Oğan %5.27
Abi HDP şuan mazlum onun oyunda garip düşüş var. Deprem bölgesinde olmayan uçanlar uçmuş gelmiş. Bizde birbirimizi yiyelim. Ben senin İslamcı dediğin adamım kılıçtaroğlu ve iyi partiye verdim. CHP ye niye vermedin dersen Konya da ilk dört de 2 CHP li 2 gelecek partili vardı. Konya'da Saadet var. Muhtemelen yere bölgeye göre diğeri aday da hata yapıldı. Bundan dolayı abuk subuk parti yada adaya kayma var.
10 dk önceki YSK verilerine göre %87 açılan sandık %49,7 rte %44 kk.
onlarda hata filen olmaz... o tayfanın işlediği günah bile hesaplıdır.
diyorum netleşsin..
ama kalkıp da anka gibi 45% gelirse..
çok ağır yazıcam..
https://twitter.com/dfikrisaglar/sta...78193662050305Alıntı:
Fikri Sağlar
Kamuoyuna: Kılıçdaroğlu'nun en az %55 ve üstünde oy çıkardığı bilinen 42 bin sandığın verisi henüz sonuçlara yansımadı. AkTrollerin ve Yandaş Medyanın algı operasyonuna inanmayın. Kılıçdaroğlu önde ve seçimi 1. turda kazanacağız. Oyları sonuna kadar korumaya devam edin.
Şuan itibariyle 19 bin sandık açılmamış her iki aday da %50 yi bulamıyor dedi barış yarkadas
49 a 45 o iş bitti %97 açılmış
%20 fark var mv oylarında.dehşet bir yenilgi.
Rte balkon konuşması yapıyor. Rte özellikle tarihi seçim katılım oranı diyip duruyor. Tarihî katılım olacak ama kararsızlar rte için sandığa gidecek. Ekonomik kriz yaşayanlar depremin altında kalanlar koşa koşa sandığa gidip rte ye akp+ MHP ye oy vermiş.
İmam mansur kk nereye ksyboldu?
Aha bakın dolar stabil paniğe gerek yok bistinde çok kötü olacağını sanmıyorum yarın belki yeşil bile olabilir. Seçime kadar böyle
İmamaglu ve Mansur kayboldu. Yurt dışı oyları ilk turda bitirir mi, zor ama oladabilir. Yazık yahu. Yapacak birşey yok. Kendi düşen ağlamaz.
Meclisi alamadıktan sonra ikinci turda da alsak tıkanarak gider borsa para bunu sevmez.
CHP'de %48,93 kk olarak söyledi tele 1
Adamlar az manevrayla anayasayı değiştirecek kıvama geldi.. :yes:
Yemişim kk puanını...
İkinci tura kalırsa en azından dört parti lideri CB yardımcılığı adaylığından feragat edip kk için çalışmalı iki belediye başkanı yanına Sinan Ogan da dahil edilmesi bu arada arka kapıdan HDP ile destek istemek. Oldu oldu olmadı zaten gitti.
İkinci tura kalırsa Erdoğan 55-60 arası oy alır demedi demeyin. Sinan Ogandan KK ya oy cok az gelir. Bir çok muhalif secmende sandığa gitmez. Katılım yüzde 80 civarı belki altı olur.
%5 lik farka göre. Millet ittifakı yeni aday yeni vaad ve duruş ile yeni seçime hazırlanmak zorunda. Hedef mv olarak 301 ve %50+1. Ha bu arada rte tüm mitinglerinde kılıçtaroğlu kandille konuşmuştu gibi yayınlar sesler yayınladı.
İkinci tur nasıl alınır. Kk nin düşük aldığı yerlere sadece Mansur yavaş Ekrem, İmamoğlu Ünal Karaman, Erhan usta, Cemal enginyurt, Fakibaba gibi il il bölge bölge sevilen kişileri sahaya sürüp ittifakın hedefleri misyonu anlatılmalı. Hatta ittifak adına Ogan da milliyetçi bölgede çalışması gerekir.
Hocam Erdoğan sağlığı elverdiği sürece bu ullkeyi yönetecek artık bunu kabul etmeliyiz. Gerçekten çok gereksiz bir ikinci tur olur. Ne diyeyim 15 gün milleti daha da germeye gerek yok. Yurt dışı murt dışı bitsin birinci turda işimize bakalım. Daha ne olması gerekiyordu değişim için bilemiyorum. Ama olmuyor. Yapacak hiçbir şey de yok.
İttifak içinde seçime giren tip yrp MHP yek başına seçime giren zafer partisi ciddi oy aldı. Deva gelecek Saadet de iyi parti ittifakı ile o çatı altında gidebilirdi ve aday rte istediği kılıçtaroğlu haricinde girilebilirdi. Bundan sonra artık rte bırakıncaya kadar boynumuzu bıçağa süreceğiz
Yurtdışı oy sayımı, itirazlar, şu bu derken ikinci tura bile kalmaz.
Şerro derseniz; amaaan boşverin .
Kk ile bu iş olmaz, aday olmasın belediye başkanlarından birini aday yapsın dediğimde beni akp’li ilan edenler kına yakabilirler. Buyrun demokrat dedeniz yine tarih yazdı :kahkah:
Yurt dışı sayım devam. 1 saat önce verdim. 3 sandık.
Yaklaşık yurt dışı yuzde 10 kalmıştır. Tahmini
İstanbul, Ankara ve İzmir gibi en büyük 3 şehri ki seçmenin 3 te 1 i burada alacaksın, Adana gibi seçmen dağilimi Türkiye yi gösteren bir şehri alacaksın üzerine Hdp nin güçlü olduğu 3 ü büyükşehir 13 şehri büyük farklarla alacaksın ama seçimi 5 puan farkla kaybedeceksin. Yapacak hiçbir şey yok.
Geçen ay yurtdışına giderken arkamdaki koltukta yolculuk boyunca bıdıbıdı konuşan bir erkek ile bir kadın vardı. Uçakta tanışıp başladılar galiba konuşmaya. İstemeden hepsini dinledim (bütün uçakla beraber) çünkü başka seçeneğim yoktu. :oleyo:
Adam bildiğimiz galerici kekonun yurtdışında yaşayanı Lambo falan alıp satıyor tek sefer de onbinlerce euro indiriyor cebe. . Kadın ise Atatürkçü CHP'li. Muhabbet ise klasik. Kadın adama herşeyin boka sardığını, doların euronun enflasyonun uçtuğunu, insanların çok zor durumda olduğunu falan anlatmaya çalışıyor...
Adam da buna cevap olarak buna diyor ki: Ama abla burada rte'den çok korkuyor yabancılar biliyor musun :kahkah: diyor. Bir de kafaya takmış yurtdışında oruç tutanlara saygı duyuyolarmış, TC'de kimsenin umrunda değilmiş. :kahkah: Oruç tutanın önünde rahat rahat yemek yiyormuşuz. Yabancılar utanıyormuş başka yere geçiyormuş :kahkah:
Muhabbetten aklımda kalanlar bunlar. Duyduklarıma şaşırmadım tabi yıllar içinde benzerinden onlarcasıyla karşılaştım daha önce.
Mücadele ettiğimiz kafa bu. Bu adam deyince a*p'nin bütün tabanını böyle dolar milyoneri zannetmeyin tabi. Asgari ücretle çalışanının kafası da bununla aynı çalışıyor. Bi de bu bütün dünyayı falan gezmiş para bok. (kendisi anlatıyor) Bu adamın fikrini değiştiremediğimiz sürece bu ülkeden bir halt olmaz.
Bunların fikrini de daha karizmatik bir liderden başkası değiştiremez.
r*e'nin seçmeni ona aşık. Beyinleri yıkanmış. Bunlar değişmez. Geçmiş olsun.
Kiliçdaroğlu aleyhine konuşmadım hatta destek oldum 2 oğlumla 350 km gelip K K ya oy attık şimdi birazdan dönecez, oy attık ama bizim bile içimiz sinmedi zira Kemal Kılıçdaroğlu yetersizliği afişte bile arkasında 2 Belediye başkanı olmasında belliydi, mitinglerde de insanlar çosmadı sadece kerhen verdi kazansa bile 0.1 puanla işe yaramaz meclisi kaybetti, bu adamın saçma sapan vaatlerine biz oy verirken inanmadık aile sigortası açıktan 15 bin şu bu ülke iki taraf yüzünden de şimdi acı çekecek kasa boş ve olmayan verilecek lise mezunu memura 22 bin şimdi peynir 500 et 750 sene sonu geçmiş olsun.
K. K. Siyaseti bırakmalıdır tarzı aklı, zekası, şekli yetersiz, bu enflasyon beceriksizliği içinde RTE ile arasında en az yüzde 10 farkla seçimi almalıydı. Ali Cemal de kaç kere yazdı çevresinin yolsuzluğuna göz yumuyor çakma gandi diye, Gelecek seçim olursa bu yolu gelip oy kullanmam ne p.. H yerse yesinler. Bu ülkenin insanları ile asla anlaşamıyorum .
George Soros dün gece ölmüş.
https://www.worldbulletin.net/m/worl...d-h215806.html
Asıl bomba CHP'nin listelerinden meclise giren A*P eskileri :kahkah: Bu adam gizli A*P'li deyince afaroz edildik burada. Hayrını görün şimdi. :kahkah:
Yapacak bir şey yok abi. Birilerinin beceriksizliğini, birilerinin de akılsızlığını maalesef biz çekiyoruz, çekeceğiz. Arkasına teneke bağlayıp gitsin şimdi demokrat dede. Sen 350 km diyorsun, ben 350 metre yanımdaki okula gidip oy atmam daha boş yere. 10-15 puan net fark olur.