yine sasayla endeksi tutma çabası aman tadımız kaçmasın modunda takılıyorlar. bugünün de ne olacağı belli oldu
Printable View
yine sasayla endeksi tutma çabası aman tadımız kaçmasın modunda takılıyorlar. bugünün de ne olacağı belli oldu
Tüm dünya ekonomilerinin imtahandan geçtiği konjoktürde ABD nin 23 senedir ilk defa seri şekilde faiz artırımlarından sonra ufak defo oluşmuş işte ..bizde bunu gördük hakkını verdik diyor adamlar .ben not tarafından ziyade Subliminal mesaj tarafıyla ilgileniyorum
Necmettin Batırel:
Akaryakıtta sübvansiyon kaldırıldı, benzin ve motorinin litresi Avrupa standartlarına 1.5 euroya 44 TL'ye yükselecek
bir hesap bu kadar milimetrik olur
açılışta 791300 den de ilavemi gapmıştım
yalnız yurtdışına fazla takıldığım ve maliyette iyileştiği için ilk direnç 798600 den flatledim :vk:
4000 pivan getti
neyse; kendime güven geldi
taktik güzel... amma KAYITSIZ ŞARTSIZ UYACAKSIN
hadi böyün uyalım
U30 çalışmıyor musun? Bulut abi viop açısından daha iyi olur diye söyledim.
Sent from İPhone 16 Pro Max
gördüğünüz gibi 798600 direncine geldi... üstü savrulma idi
o kadar savuracağını hesap etmedim... neyse zarar yok en azından
CDS 377 ye kadar düşmüştü
400 ü aşmış yine
Bir haber mı bekleniyor anlamdın cds bir anda 400 üzerine çıktı
bu piyasadan petkim enka ve tekfeni silecen valla yıllardır aynılar bir gaz veriliyor
İŞ ile AK
yine akmaz kokmaz kağıtlara dalıyor... bugünde ayulara ekmek yok gibi yine
süper bono lafı dolaşıyor piyasada duyan var mı?
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
5s
#SonDakika İran #Türkiye'den Suriye'deki askerlerini çekmesini istedi.
#İran Dışişleri Bakanı Abdullahian Türk silahlı kuvvetlerinin plana göre Suriye'den çıkarak sınır bölgelerine dönmesi gerektiğini söyledi.
cds bu haber rahatsız etmiş olabilir mi
yatsınlar kalksınlar KOÇ kağıtlarına dua etsinler yıllarca endeksi onlar hep sırtladı onun dısı alayı tırt
Ha super bono ha kkm bir farkı yok.Süperbono çıkarsa dövizi baskılamaktan vaz mı geçecekler.Yada böyle birşey yapabilir ler mi?
3 trilyon luk kkm var bunun hepsi süperbono ya geçip hepsi de sonra dövizin çıkışını yerlerinde öylece izleyecek mi.KKM den çıkışın tek bir anahtarı var.enflasyon üzerine faiz vermek ve bunu uzun bir süre devam ettirip ileride enflasyon düşerce de devam edeceğinin imajını vermek.Bu da neresinden baksan 1 1.5 senelik çok sert disiplin gerektiren bir süreç.
Bu süperbono lafları geçen sene haziran gibi de çıktı idi millet borsadan sattı hisselerini falan ardından o ralli geldi işte.
SPOT da satış günü olan Çarşamba yı 3 dür aldılar, bakalım 4 olacak mı,
https://i.hizliresim.com/ik20ia1.PNG
Ereğli'nin bilanço tarihi belli mi
Sent from İPhone 16 Pro Max
dikkat dikkat... önemli duyuru
PALA vadeliyi 800500 ortalama ile aldı
yanlız spotlar halen SAT ta
FDOW ve AKKIZ izin vermiyor
797500 test edilirse daha sağlam olur el
ondan sonra direncimiz 802000 olur
802 yi geçebilirse, spotuda almış demektir
DOW'a mowa bakmayıp sürüp gidebiliür yukarı
yatırım, batırım tavsiyesi deeldir
Yurtdışı vadeliler fena tokatlanıyor şu Abd'deki not düşüşünden dolayı. Buraya pek etki etmedi, yarınki enflasyon raporundan dolayı olmalı.
Abd , Avrupa ve Asya borsaları kallavi düşüşler var...
Bizim çok dış Dünya ile işimiz de kalmadı aslında..Normalde ABD not değişimi ile sert satış olurdu,yabancı tarafından. Yabancı da yok içerde.
Bu enflasyon ve %35 mevduat faizi ile piyasa yapıcının yukarı götürmesi normal.
MB başkanı 2025 de %15 enflasyon öngörüyor!...O da yersen.
Biz geçen sene 2023 enflasyon oranımız kaç olacak diyorduk..
Saçma sapan bir ülke...
neyine güveniyor?
ürüzgara karşı şeidiyor.
akşama kadar dayanırsa panik olacam. asdasds. :he:
hayır bunu yapacaksan bari destekte yap.
dirençde yapmak da ne oluyi. asdasds. :he:
Şenol babuscu:
Kamu bankaları (Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank) Genel Kurulları saat 10.30'da başladı.
Bazı yönetim kurulu üyelerinin değişmesi bekleniyor...
abicim tik tok hesabım yok , kendisini de tanımam :)