gevurda 3 yıl sürmüş :kahkah: güzel ülkemde kaç yıl sürer bende merak ettim :whistling:
Printable View
Benim acizane anladığım bagfasda zaten bu parayı öyle veya böyle ödeyecekti teslim şartları yerine getirilmediği için karşı firmanin alacağını uzattikca uzattı ve tahkim neticesinin ülkemizde geçerli olabilmesi.icin daha da Tenfiz sürecini devam ettirecek yani dinsizin hakkından imansız gelir misali...
Şirketin hazırlıklarımız tamam demesi ''Davanın böyle sonuçlanacağını bildiğini gösterir''
Yani şirket hisseleri durup dururken bu fiyatlara gelmedi.
Kimsede zaten bu dava sonucu Sürpriz etkisi yaratmadı.
+Bu iş daha çok çok uzar...
Özellikle de ülkemizde
yani anlayacağınız yine birileri en az 2-3 hafta önce bu haberi alıp kullandı.
ve dün ile bugün arasında yine fark yok.
Sayin Ocean 1987 bilgi icin teşekkürler...son uc yildir bu sorketle ilgili olumlu bir haber zaten cikmiyor....kur zarari gubre satış yasagi barkod sistemi ulkedeki krizler fabrikadaki uretim sorunu keklesme vb... Sonumuz hayr olur. İnşaallah...
Ödenmeyen bir taksit vardı. Bu taksitle birlikte toplam borç olmuş. Biraz ağır ve taraflı bir karar gibi. Türkiye tenfiz kararını reddedebilir. Çünkü Avrupa'da faiz belli. Sen nasıl olurda 7.5 avroyu 3 yılda 24.5 avro yaptın..bu iş daha çok su götürecek..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte dogru cevap 7.5 milyon borcu 24.5 milyona cikardilar...bizim fabrika bu gidişle tar8hin en pahali fabrikası olacak gb... Hesapsız kasap denklemi... Bildigim kadariyla gelebilecek kötü bir haber kalmadı diyebiliriz... Önümüze gorebilecegiz artik kur artışı hariç... O bu fabrikanin sonunu getirecek gb 10 yildir bekledigim8zin karşılığını alamadigimiz gb birde iflas etmese bari...yt degildir adetten....
Finans müdürü ve yatırım iliskileri müdürünün görevi bırakması arka arkaya manidardır zaten ağzımıza sictilar yıllarca masal masal bir şirket nasıl yok edilir izledik iflası çok garip olmaz artık daha nolacak kibrit çakıp yakınlar fabrikayı da.y.t.d