Vallahi hissede momentum çok düşük bugün kü hareket rezalet..patron piyasa değerinin düşüklüğünden yakınıyordu..bu haber aynı zamanda patronun alım yapabileceğini gösteriyor..
Printable View
Vallahi hissede momentum çok düşük bugün kü hareket rezalet..patron piyasa değerinin düşüklüğünden yakınıyordu..bu haber aynı zamanda patronun alım yapabileceğini gösteriyor..
Sayın Logo Yazılım yöneticileri kağıdınızın piyasada daha likit,daha derin olmasını istiyorsanız öncelikle artık güdük kalmış ve size hiç yakışmayan sermayenizi artırıp derinleştirmeniz gerektiğini biliyorsunuz ki;anlaşma yaptığınız Ak Yatırım da öncelikle bunu önerecektir size zaten. Yoksa %72 si 3 aracı kurumca bloklanmış bir hissenin neyine likitide kazandırabilirsiniz?YTD
Evet bilanço yarın akşam açıklanması bekleniyor kaynak aracı kurumlar
Likite sağlayacı Hakkında düşüncem çok gereksiz olmuş al sat yapan gün içi bir sürü kurum var bu kağıtta zaten o yüzden yerinden kalkamıyor bunlara resmi olarak birde ak eklenir aynı kademe ye alır aynı kademeye verir hiç bir pozitif beklentim yok şahsi fikrim bu yönde saygılarımla iyi akşamlar