On olmasada sekiz yıl olmuştur. On sene daha kalmazsa en adidir.
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
On olmasada sekiz yıl olmuştur. On sene daha kalmazsa en adidir.
25 adet alış bana ait.Artacağından değilalışkanlıktan.Al bekle alışkanlığından•
kendi adıma zerrece endişem yok,2019 bir çok sektör için sıkıntılı geçecek ama turizm için güzel bir yıl olacak...borçlanma maliyetleri oldukça yüksek bu yılı 10-13 milyon lira bir bir kar rakamı ile kapatırsak seneye şirketin paraya ihtiyacı olmayacak kendi parası ile dönecek...diğer içi boş şirketler gibi şirketin % 95 i halka açık değil şirketin halka açıklık oranı % 8.60 piyasada 89.164 lot hisse var...
bedelsiz potansiyeli en yüksek şirketlerden ödenmiş sermaye 1.036.800 sermaye düzeltmesi farkları 15.979.009...ayrıca şirket yıllardır yeniden değerleme yapmıyor bilinçli olarak, bizim yarımız kadar ciro yapan(32 milyon ) altınyunusçeşme (AYCES) özkaynakları 149.846.455...patronun bilinçli olarak şirketi ölü göstermek istemesine rağmen sosyal medyadan da takip edin ülkenin en iyi otellerinden...
Gene kredi çekmisler
deli pedro hadi 2018 i yarın 70 üzeri kapat sana deli demeyeceğim bundan sonra anlaştıkmı :evil:
Yıllık bilanço için 01_03_2019 kadar günü var eğer 31 milyonluk ticari alacağı *** etmezse güzel şeyler olabilir ama tabi deli petro bu ne yapacaklarını belli olmaz sonuçta karaktersizlik diz boyu en az bir ay daha böyle hacimsiz ve git geller olabilir diye düşünüyorum ama bana bakmayın kelin ilacı olsa başına sürermiş