Dostum ben sol tarafınada koyuyorum enaz 5000 lot oluyor soldada yadeğilse tahta çok cılız kalıyor ama dikkatimi çeken spek çok fazla müdahil değil şu sıralar..
Printable View
Spek bence spk incelemesi nedeniyle pek bulaşmıyor .Ceza yerse ellerindekini satmaları gerekecek.
Ayrıca spknın tedbir kararından sonra 2,4 a tabana satılan 72 bin lot kredili ve tırsan yatırımcıların malları ise kredi ile tanışanan malda artık kalmadı.
Şuan kredi mal yok , spk ceza yememek için spekte ortalarda yok ......
Üstelik bizim gibi ky lerde bu kadar yüksek miktar varsa tahtanın 20 milyon hacim yaııp doğru düzgün net işlem olmamasınıda kanıtlar.
Benim gibi uzun vade elinde tutan yatırımcılar elbet birleşme ile ortaya çıkacak yeni şirketin kaymağını yiyecekler ama bu vade biraz var.En azından erciyasın bilançoları aynı şekilde gelmesi kaydıyla.
Son olarak 3 kişi de % 2 civarında kağıt çıktı demekki sadece bu forumda olanların elinde piyasayı etkileyecek kadar hisse var.
Yazdıklarımıza dikkat edelim spek okursa başımıza bela alırız.
bencede bende şu kadar hisse var demek gereksiz.
kağıt bizleri fena sınıyor sabırlar zorlanıyor haber bi türlü gelmedi acaba birleşme konusnda pürüzlermı var acaba
Allograt sen dpeksin galiba .kaldır artik şu hisseyi.korkma satmıcaz.rahat rahat kaldır hisseyi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek parada bulur hisseye müşteride bulur az bir zaman kaldı buralarda fazla kalmaz artık !
YTD.
İşlem yasağı varken birleşme olursa fiyat artışını baskılarmı yoksa daha iyimi yükselir..bunun cevabı önemli bizim için
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepimiz bu kagidin spki degilmiyiz amac yuksekten satip asagidan almak bir yandan da kagitta olmak degil mi amacimiz fero