Genel konjonktür o zaman öyleydi. Her şeyi dönemi ile kıyaslamak lazım. Artık bugüne göre yaşamalıyız.
Printable View
Bir hisse 3 lira iken pahalı, 30 lira iken ucuz olabilir. Genel durumla hisse durumuna göre karar verilebilir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.tradingview.com/x/7h5oSNsu/
Bunun uzun vadesi seni ilgilendiren kısım sn. izci, yani bu şirket 40-50-60 rakamlarını temel olarak hak eder mi.
Tolga sistem listesine girdi ise hisse kısa vade benim gözümden mor kanal takip edilebilir.
Üst kanal 37.40 civarı, kanal alt bandı 31.70 civarı. Yeni pivot değerleri belli olmadığı için yazamıyorum,fibo değerleri takip edilebilir.
Ama Çılgın bir Bilançonun önceden duyumunu alırlar, fiyatı 45-50 aralığına hızla getirirler, ardından da Bilanço gelir, bir görürüz ki, gerçekten şapkadan Tavşan çıkmıştır...Sonrasında 50 liradan küçük yatırımcının kucağına verip, Böylece yeni yelkenlere, yeni maceralara açılmış olurlar...THE END...
[IMG]Mevcut Bilançoya göre hak etmiyor abi.[/IMG]
İşte bu, bende onun için pahalı diye yazdım. Sermaye kaç, kar ne kadar. Bu fiyatı haketmiyor zaten.
Ama dediğin gibi bilanço beklentisi, yıldız pazara girecek falan hareket çektirebilirler tabiki.
Ben Bakkal hesabı yaptığım için sermayesi kadar senelik kar yapan şirkete 10 tl. değer biçiyorum. :kahkah: