Malesef içlerde bu hayriye köyünde merkeze 14 km yani köprü manzaralı değil :D
Printable View
Bodrum'da yaşlılara ve çocuklara bakmak için gelen yabancı uyruklu kadınların fuhuş bataklığına sürüklendiği ortaya çıktı. Bodrum merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda, 26 zanlı adliyeye sevk edildi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...kandirmis.html
********likte de dünyaya açılmışız.
Gecen sene su zamanlarda 4.5 lardan dolar alan adama cok buyuk kar yazdi diye bakiyorduk. Ama su anda o 4.50 dan dolar alan adam tl de kalmis adama gore zararda.
Asil olan da bu arada korkan panikleyen birikimini korumak isteyip dolar alan milyonlarca insana oldu . tesekkurler turkiye.
Çok fena ben 2013 yılından beri topladım ama iç köylerinde hayriye yalakdere çamdibi gibi fulacık köyüne wyndham karamürsel otel yapılıyor m2 5-10 tl olan yerler orda da 50 tl oldu
ben toplamaya başladığımda köprü manzaralılar 100 istiyolardı geç kalmıştım yani şimdi 400-500 arası değişiyor
tarım içinde ideal bölgede 2 tane baraj var 3. baraj yapılıyor iç kısımda izmit yalova otoyol projesi için kavşak bağlantı yolları vs olsun o zaman esas primi yapıcaklar bekliyoruz bakalım bi 5 yıl daha bekleriz sanki =)