Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Eskiden fonları burada konuşuyorduk newstr işi bizdu sanki başlık açıp [emoji3525] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hep newstr yüzünden üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Batman Gpg mi korunaklı o da eksiyi yapıştırdı her türlü tcd iyi çıktı ben cesaret edemedim tabi [emoji45] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. GPG hafta sonları parayı VK6 ya yatırsın komple, uğraşmadan daha iyi getiri elde eder.
Alıntı: Originally Posted by Batman Gpg mi korunaklı o da eksiyi yapıştırdı her türlü tcd iyi çıktı ben cesaret edemedim tabi [emoji45] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Eksi olacak tabi üstadım eksi sürekli artı istiyorsanız getiri düşüyor malesef :)
Alıntı: Originally Posted by Batman Eskiden fonları burada konuşuyorduk newstr işi bizdu sanki başlık açıp [emoji3525] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Konu dışı sohbet başlayan Webster Konu dışı sohbeti orada yapmayın diye kaç kere yazdım, burası konu dışı için açıldı zaten.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR :kmk: işi bozan Webster:kmk: Konu dışı sohbeti orada yapmayın diye kaç kere yazdım, burası konu dışı için açıldı zaten. Geçen voyage sormuştu biri fon başlığında hemen müdahale ettim :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bu biraz daha korunaklı olmuş üstadım :) Haftaya dağıtıyorum. Jale motor olacak portföyde. Motor...
Alıntı: Originally Posted by admustafa Geçen voyage sormuştu biri fon başlığında hemen müdahale ettim :) Artık gözünün yaşına bakmak yok. Fon başlığında boş mesajlar, konu dışı sohbet edenleri bildirsin lütfen herkes... :rtfm:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Eksi olacak tabi üstadım eksi sürekli artı istiyorsanız getiri düşüyor malesef :) Değişkenler ama değiştirsinler:)