Originally Posted by
hepsonradan
herkese selam. bu topiğe ilk mesajımı atıyorum. 10 gün kadar önce 100.000 lotluk beyaz hissesi aldım, 3.58 ortalama ile. gün sonu pastalarında kabak gibi göründü tabi alışlarım. o günden beri bana sattırmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. endeksten bağımsız hep düştü. alırken ekürisi Flap bunun 10 kademe altındaydı, şimdi 50 kademe üstünde.
şirket; sağlam, iş yapan, kar eden, borçsuz, büyüyen bir profilde. hisse fiyatı çok ucuz sayılmasa da tüm kağıtların bu denli şiştiği bir ortamda endeks gümlemezse elbet birgün sıra buna da gelecektir. hedefim 6-7 TL, yani %100 kar, yaklaşık 1 sene beklerim.
neyse yazmamın sebebi şudur ki: spek bey, eğer düşündüğüm gibi bana sattırmak için aşağı basıyorsanız lüten bundan vazgeçin. 30 yıllık borsa hayatımda zararına satmadım satmam da. kısa vadeci değilim, bu gemide artık beraberiz, her ay da istikrarlı bir şekilde alıma devam edeceğim. boş yere fiyatı düşürüp mal kaptırmayın bence.
son olarak, ismail bey'e de özel selamlarımı iletiyorum bu vesileyle, tesadüfen yazılarını gördüm birkaç sayfa önce. kendisi beni tmpol'den iyi bilir, yine yollarımız kesişti:) pek anlaşamazdık gerçi ama :)