-
*tcmb ppk: Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmelere bağlı olarak küresel büyümedeki zayıflama yılın ikinci çeyreğinde derinleşmiştir
(29/07/2020 - 14:00:32)
*TCMB PPK: NORMALLEŞMENİN UZUN SÜRMESİ VEYA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE SALGINDA İKİNCİ BİR DALGA GÖRÜLMESİ DURUMUNDA KÜRESEL EKONOMİDE İŞARETLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANAN TOPARLANMA SEKTEYE UĞRAYABİLECEK, KÜRESEL RİSK İŞTAHINDA DALGALANMALAR GÖZLENEBİLECEKTİR
(29/07/2020 - 14:00:40)
*TCMB PPK: KÜRESEL İKTİSADİ FAALİYETE DAİR BELİRSİZLİKLER BAŞTA OLMAK ÜZERE EMTİA FİYATLARINA İLİŞKİN AŞAĞI YÖNLÜ RİSKLER CANLILIĞINI KORUMAKTA OLUP, KÜRESEL ENFLASYON ORANLARININ 2020 YILINDA ILIMLI BİR GÖRÜNÜM SERGİLEMESİ BEKLENMEKTEDİR
(29/07/2020 - 14:00:56)
-
Spotta sadece 50 günlük ortalama dan tepki gelmiş gözüküyor , dün kısa vade trend gümledi ,
50 günlük 112.600 ortalama altı orta vade trend de gümler .
-
artık yükselme zamanı sihirli bir el bekliyorum.
sıfır atılacak denilipte 3 gündür borsayı düşürenlere bir cevap verilmeli.
başka bir şeylerin peşindeler ise o eli biraz daha beklemek zorundayız.
fakat benim beklentim daha farklı bir şey avrupa abd vs. gibi
ytd.
-
Spot endeksde 1280 Bim'de 72.00 aşağı kırıldı. Ayı tuzağı değilse kemerleri bağlayın.
-
bankalara hala yapıştırıyorlar.. en düşükten alım fırsatı verdikçe düşer. bide 113 bin kırılırsa vay vay
allahtan yurtdışı hala yeşil. onların sayesinde 1-2 kademe tepki geliyor... akbank 5,36 dan 5,39 a ralli yaptı :drunk:
-
132500 e kadar bit tepki , bayrama kadar kaçınılmaz gibi sanki
-
Devalüasyon olur mu bur gece de normal degil bu durum bankalarin acik döviz pozlari yuzunden
-
kozalakları aselsanıda satmaya başladılar.. 113 bin kırılırsa bi kısım daha stoplayabilir. ulen pala milleti tetikte bekletiyon..