Printable View
Üstadlar fil fonu sabah sattım parası hesaba geçmedi
Merkez kur % - 0,86
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstadlar fil fonu sabah sattım parası hesaba geçmedi normalde 2 ye kadar geçer ziraatte
Alıntı: Originally Posted by tradestop Merkez kur % - 0,86 bu kadar dalgalı bir kur ortamında dolara endeksli fon almak da başlı başına risk oldu sanki...
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstadlar fil fonu sabah sattım parası hesaba geçmedi Ne yönde ilerlemeye karar verdiniz
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Ne yönde ilerlemeye karar verdiniz Dolar kurunu takip edeceğim. Benzer dalgalanmalar olursa TLE alacağım.
Alıntı: Originally Posted by melihsah Teşekkürler, yatay piyasayı özlemişiz en güzel getiriler de bu dönemde oluyor Alıştık bakalım bu defa da +0.25 çıkacak mı ?
Katılan olursa benim adıma bu soruyu sorabilir mi? GBC fonu portföyüne Emerging Market fonlarını eklemeyi düşünüyor musunuz? Alıntı: Originally Posted by cakozgur Bu akşam 19.30'da Azimut Portföy Genel Müdürü canlı yayına katılacak. Tün fondaşların bilgisine.. https://www.youtube.com/watch?v=KcGUFQiI9TU