Açıkçası bende bitcoine yeni geçtim, bistte hisse senedi alım satımı yapıyordum.
Bistten daha kolay bitcoin piyasası. Takasbank yok en azından paramız 2 gün boş yere beklemiyor en azından.
Siz eğerki bitcoin piyasasından sadece Btc almayı düşünüyorsanız bi kaç tane türk borsası var. (paribu, BTCTurk, koinim vb.) paribu'dan sadece Btc alım satımı yapılıyor, BTCTurk'de Btc vr Eth var, Koinim de Btc ve Ltc var.
Kısacası 1300 civarındaki bitcoin piyasadında en bilinen bitcoinler var şuan Türk bitcoin borsalarında.
Bu sektör öyle bir sektör ki hergün neredeyse yeni bir coin çıkıyor piyasaya. Maalesef ki biz bunları Türkiyedeki borsalardan alamıyoruz bu yüzden bemim tercihim şöyle oldu. 2 hafta kadar önce paribudan hesap açtım biraz Btc aldım ordan. Bu hafta içi salı günü Binance diye yabancı bi borsadan hesap açtım. Paribudaki Btc lerimin bi kısmını Binanceye gönderdim. Dün Binanceden çok az sırf alım satımı öğrenmek için Binance borsasının kendi coini olan Bnt var ondan aldım. Bu sabah bi baktım %25 kar yapmışım. Ha çok az bi meblağ ama olsun kar kardır beni motive etti en azından.
Venus_V3_5580 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.