Seni hatırlamıyorum.Sn. NOHUT hatırlıyormuş.Bir ara defalarca aynı mesajı-her gün yazarak(bir yalanı sürekli söylersen, insanlar ona inanır) yatırımcıları bir yöne kandırıp,sıvışmışsın.
Toplama analiz ne demek anlamam.Benim analizim nettir..yılda bir kere agresif short yaparım./14 temmuz)
bir kere de agresif long vardır.(14-17 ekim)
Genelde yılda 3 kere senin gibiler türer...En dipte çöküş-en zirvede alış derler..İDDİALAŞIRLAR ama sonra yanılıp-binlerce beddua alarak giderler.BAK SEN, 5600 diyerek milleti etkiledin anda ben ne demişim...
ŞİMDİ,Mayıstan sonra sadece bir kere yazarak(sürekli burası -olmadı şurası dip diyen değil) burası net alıştır(8400-700) diyen kaç kişi oldu,göster bana..
Ağa kusura bakma demedim ama diyeceğim..KÖYÜN akıllısı gibi sana gülüyoruz ama bak..sen 5600 derken endeks %20 prim yaptı..Burası viob forumu 10 kere batırdın...
Şimdi alttaki analizi oku..ve borsacıların ilk 3 öğrendiği NU-PU-RSI ile bana gelme...
Ben diyeceğimi dedim..hemde endeks oradayken...DAHA NASIL AÇIK KONUŞULUR..ÜSTELİK bak sen dedikten sonra %20 yükseldik..yanıldın..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR...sen yere de bakmıyorsun..
https://i.hizliresim.com/gj4zfsa.PNG