Yarın belli olur aşağı veya yukarı gideceği
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarın belli olur aşağı veya yukarı gideceği
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah 93 e kadar fena temizlik yaptı kademelerde ne varsa süpürdü sonra bıraktı,aynı performansı göstermesini bekliyoruz gene
Bu yatırıma bu fiyatlar neki... Günlük işlemlere çok bakmamak lazım ,şirketin yaptığı tesis şirketin piyasa değerinden daha fazla bunu iyi düşünmek lazım yeni yıla doğru bu fiyatlardan bulmak mümkün olmayabilir...ytd.
Ben esas hareketi 2018 yılında bekliyorum
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa degerlendirmesi nezaman belli olur bilgisi olan kimse varmıdır acaba? Toplam arsa miktarı nekadardır? Ben baktım ama goremedım
şimdi dostlar yatırımcı ilgisinin yeni canlandığı şu günlerde bu ilgiden ürkmeyelim ,gayet olumlu giden bir süreç var inişler çıkışlar olması çok normal ,seans içinde düzeltmesini yaparak gittiğini gözlemliyorum ...günlükçü ve haber bağımlı hareket edenler dışında herşey gayet olumlu...beklentilerimiz dört dörtlük korunuyor,şu duran varlık değer artışı meselesine gelince son çeyrek bilançoya yansıtılmaya çalışıldığını biliyorum ,umarım yetişir ,tabi bu değerlemeyle ilgili net bir bilgimiz olmamakla beraber geçmiş tecrübelerimizden bir çıkarımlarda bulunmaya çalışıyoruz ,mesela bir yatırımcı arkadaş dencm örneğini vermişti 11 liralardan 17 ye gittiğini ve yüksek bir duran varlık değer artışı olduğunu söylemişti bizde araştırdık ve doğruluğunu teyit ettik..benimde öngörüm bu yönde benzer bir durum bundada olacak diye düşünüyorum ,en basiti şöyle düşünelim az bir miktar değer artışı olsa bu yönteme başvurmaya gerek bile kalmaz ,demkki kayda değer artışlar var ki bunu sermayeye ekleyip bilançomuzda görebilmemiz için bu yapılıyor çok basit..şirketin değerine değer katacağı kesin gözüyle bakıyorum ,yolculukta başladı zaten ..
yatırım tavsiyesi değildir...
bu arada yapılan tesisin değeri şirketin piyasa değerinden fazla bunu herseferinde belirtiyorum bu çok büyük bir yatırım bir şirket için,dolayısıyla bizler yatırımcısı olarak ve şirket olarak bunun meyveleri yenecek bu çok basit ..benim size tavsiyem bu yatırımı yayın uluslararası mecralarda sosyal medyada vs bu kolay bir yatırım değil arkadaşlar yerli yabancı yatırımcı ilgisi daha da çok artmalı ...
syn kebir yorumlar için tşkler,bugün tahtada 850 bin lot civarı açık satış olmuş 1.88 ortalama ile,daha önce de oluyormuydu bu şekil işlemler acaba,bu durum hakkında ne dersiniz