işkilli tüzük dingilder.
kulli mulli :)
Printable View
işkilli tüzük dingilder.
kulli mulli :)
dayu bez yetiştir...
GARAN -3,85
önemli bir düşüş.
E hani 108300 uzeri hersey aldadi teknikci abiler ;)
Sen 99 dan alma kalk 108 i bekle gunluklerin al vermesini
Grafik ole demismis :)
sabah sabah BELGİN MAVİŞ..
110.000 e yolculuk, ama 109.500 direnç falan yazdı da,
hele bi 102 ye uğrasın..sonra bakarız dedim.. Kızdı ..:plc:
Ya bunların alayı kağıt satıyor.. Yazık KY'ye..
vade bitimine bir hafta kaldı, makas biraz daraldi sanki,
yarin gapli acmasa bari
GARAN en dip olduğunda ,anormallik olmazsa
yarın +200/300 yukardan açar..
GARAN niye düştü ? Sorun ne? az rakam değil?-3,85
garan halk bist100 bist30 hepsi en düşüğünden kapandı akşam bir şeyler olmalı ki sabah artı açsın yoksa yine BAMYA arar gözler. :)
16. 50 de anlasiliyor hocam.
Bugun net sattilar.
Ha simdi bu satan mahmut du denmez.
99 dan alan net conidi. Bugun net satici conidi
16.45 - 16.55 arasi abd fonlari alicimi saticimi anlasiliyor.
Dun dedigim gibi halkb buralardan satım a tercih derim ama karar gelirse asl satmayın coniler yine ac kurt gibi alacak :)
https://www.cnbc.com/2017/10/23/us-n...eat-grows.html
US reportedly putting nuclear bombers back on high alert
News report claims nuclear bases are being upgraded across the United States
A 24-hour response has not been in place for B-52 bombers since the Cold War
Soğuk savaş döneminden beri ilk defa, ABD üslerinde,24 saat esasına göre, B 52 savaş uçaklarıyla nükleer bomba atacak şekilde,personelin alarm seviyesi yükseltildi.
Hiç güzel haber yok mu!
Devrim gibi olağan üstü durumların kendine özgü hukukları vardır. Normal dönemden farklıdır. Örneğin Mustafa Kemal ATATÜRK ün
"Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir." 1922 (Nutuk II, S. 691)
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...k/75000/75037/
...
Faizsiz Finans Standartlar Kurulu`nda Diyanet de yer alacak. Katılım bankalarının bütün işlemleri dini açıdan da denetlenecek.
...
Ayılarında her canlı gibi beslenmeye ihtiyacı var.
kara pazartesi ,vize olayı sonrası
endexin 6000 puanlık düşüşünde GARAN -2,80 kapamış..
Bugün -3,85 ??:Sad:
Robotun Bugünki sinyalleri. twitterde anlık paylaştım ancak burda akşamları yazabiliyorum.
https://i.hizliresim.com/zJBlLY.png
hey yavrum be düzeltmemizide yaptık.sabah 108 açar yolumuza devam ederiz artık.:yahoo:
y.t.d
iShares MSCI Turkey (TUR)
41,570 -1,060 -2,49%
31 Ekim de görüşmek üzere yola devam
107.300 kapattı. Bugünkü düşüşü düzeltme olarak görüyor musunuz hala? Bence düzeltme, evet, bana göre mal toplamak amaçları, bilançolar öncesi. Ama siz (akşamki 107300 spot kapanışı, sabah verdiğiniz 107500 desteğinin altında gerçekleşmiş olmasına rağmen) hala boğasınız. Sizin dayanağız nedir sayın hisci?
Melih de istifa etti
bu kapanış benim için hiç bir anlamı yok haftalık kapanış benim için daha önemli.99 binlerden 108 500 e çıkmış bir endeks 1000 puanlık bir düşüşle saatttılar döndü artık demek için çok erken bence.ha şunuda söleyim benim için asıl destek 105 bin oraya kadar bile sarkma durumu var.ben bu riske göre hareket etmeyi düşünüyorum.zaten maliyetim 131 bin o yönde rahatım.herkesin beklentisi farklı olabilir.benimki tutacak diye bir garanti yok yani.
yt.d
Bu garantiyle akbank bi kaç ay önce fiyat olarak aynıydı hatta bazen akbank yukarda olurdu şimdi garanti daha yukarda. Garantiyi akbanka yaklaştırmak isteyebilirler. Mscı endeksi tepki vermezse yarın sabah açılış eksi gaplı olabilir. Tcell bana kötü darbe vurdu zararı kurtarırsam kesinlikle varant viop falan yok hisseye girecem inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün karlı geçti ama akşam kapanış öncesin de ne akla hizmetse %15 endeks long %25 dolar short girdim. :(
sanayi endeksi -0,18
Bankalar -3.00
Yarın güzel bir gün olur, umarım.. Yani LONG için