Sn şimşek diş kaynaklı diyor, yani içerisi günlük gülistanlık, ha birde Erdoğan başkan olursa bu ülkeyi 16 yıllık cehape iktidarından kurtacakmış öyle diyo
Ama bana sorarsan
Ekonomik krizin ayak sesleri
Printable View
Fmizp için ne diyorsunuz?
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu borsada aç gözlü olursan KAYBEDERSİN .
Bu borsada kendine aşırı güvenirsen KAYBEDERSİN.
Bu borsada Teknik ve temel bilgin yok ise KAYBEDERSİN.
Bu borsada stratejin yok ise KAYBEDERSİN.
Bu borsada zengin olucam , hep ayıklıcam kafasıyla oyunda kalırsan KAYBEDERSİN .
Bu borsada akıntıya karşı kürek çekersen KAYBEDERSİN.
İşte bunların sonunda ya aileni , yada Sağlığını KAYBEDERSİN.
Valla ben kapanista yuksek alis girdim 51 53 bolgesine vermedi.
Yani feneri satip gelecem artik. Bu sefer fenerdeki rally yi kaciracam.
Artik buralar donu sat al formasyonu gibi bisey oldu.
Su merill tahtanin anasini opmese cok farkli olurdu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro 1 hafta önce bana bunları yazdın 5.90-6.00 güzel alım yerleri demişin almış olsan 40-50 kademe kardan zarar yazmış olacaktın.
Hadi onu geçtim maliyetin çok düşük ise malında varsa neden bu kadar acele ediyorsun :)
Bence aceleci olma ha % -11 tepkiye oynuyacaksan ayrı güzel kardeşim:)
Ben 5.50 leri gördügüm için 6.30 da sattım..Asıl büyük kazığı ykgyo dan yedim 1.96 stoplamama rağmen ama olur böyle şeyler..Yılmak yok..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks teki bu düşüş 2013 tepe 93.300 lerden 63.000 lere gelen endeks hareketi gibi.
Dip çalışması sürecinde testere hareketi mi beklersiniz yoksa V formasyonu şeklinde indigi gibi çıkar mı?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bulut bey sasa yorumu alabilirmiyiz malum oda patladi
https://resmim.net/f/uUSjQI.jpg
Borsa mız 2. evrede:)
Yunsa yaktı bizi 😔
Pergamon u değerlendirebilecek biri varmı şuan fk 3.30 larda dd 1.2 de temettü verimi en yüksek hisselreden biri döviz pozisyon açığı yok takası toplu sanırım böyle zamanlarda temel analizin pek de bı anlamı kalmıyor gibi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün sağ elim kaşında :) Dönecek mi ki borsa buralardan?
Sacro hocam rica etsem ozkgy tekniğine bakarmısın bulut bey sizinde yorumunuzu alabilirim
endekse aylık baktığımızda 93.xxx e değdirmeden adam olmaz...
kısa vadeli bilanço ya bağlı DMSAS benzeri bir hareketin
ARSAN da da olma ihtimali var
çok süpriz bir ihtimal de CUSAN da mevcut aynı neden ile
İçimden bir his Yunsa, fener vangd mepet avgyo olmayacak diyor :))
USTA KAZANİRSİN'LARİ DA SİRALASAN...
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degecekse değsin artik..
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/y7TbR4.png
Haftalık kapanış 12.10 üstüne atamadığı sürece .
Aşağıda 10.86 ve 9.35 bantları mevcut.
İZ SÜREN STOP
İz süren stop, bir trende bağlandığınızda trendi takip etmenize yarayacak önemli bir trend takip sistemidir.
Karda otur, bekle. Ama zarardan erken çık.
Alım sonrasında kar etmeye başlayan yatırımcı kar hanesindeki rakamlar büyüdükçe stres yaşamaya başlar. Çünkü genelde bu yatırımcılar daha önceden sağlam zararlar etmiştir.
-Ya düşerse. kazanmışım işte neden kazandığımı geri vereyim.
diye içinden bir ses durmadan konuşur.
-Satmam gerek, çünkü kar cebe yakışır.
Stres altında verilen kararlar sağlıklı olmuyor. Çantadaki kuş daldaki kuştan iyidir mantığıyla az bir karla satış yaparak piyasadan çekilir.
Öyle bir sistem oluşturmalısınız ki, sizi trendin bittiğine dair net sinyaller gelene kadar trendin sonuna kadar pozisyonda tutsun. Bu uzun vadeli yatırımcı için geçerli olduğu gibi günlük al sat yapan traderlar içinde geçerlidir.
Başarılı traderların mutlaka bir çıkış sinyali vardır. Piyasayı acemiler açar ustalar kapar diye bir söz vardır.
Karınızı belirleyen, piyasada uzun süre kalmanızı sağlayan satım yeridir. Alım yeri önemli ama satım yeri dahada önemlidir.
İz süren stop konusunda uygulanan bazı yöntemler var.
-Piyasanın volatilitesine göre, fiyatta görülen yükselişler belirlediğiniz bir referans noktasından aşağıda oluşmaya başladıysa satış yapmak.
- Donchian kanallarından yararlanarak, fiyat üst donchian kanalından uzaklaşmaya başladığında diğer teknik indikatörlerden gelen teyidlere göre satış yapmak.
- Fiyat yeni en yüksekler yapamadığında tepelerde görülen konsolidasyon bölgelerinde momentum ve hacim tabanlı indikatörlerden gelen sat sinyallerini değerlendirmek gibi.
Dikkatli anlayarak bu yazıyı okursanız anlarsınız bir yerden başlama adına.
Öyle bir geçer zamanki.. Baya oldu yazmayalı çünkü yetişemiyorum mekanizmaya.ancak o zamanın analizleri fena değilmiş..Şellale dur kalk modunda..Çizgilerde çok nağmeler var..
https://s31.postimg.cc/4cublfw23/Ads_z.png
Borsada hersey teknik gibi davraniyorsunuz asla degil.adamlar ne derse o simdi gelip adamlar yunsayi 4 lira yapsalar ne yapabilirsiniz ?hicbir sey
Bu konjonkturde teknik vs islemez klasik ayi piyasasidir bu aldigin her kademenin asagisinda kapanis gorursun.
Iyi aksamlar bol kazanclar
Endekse bagli.
Ama ben 5.20 ile 5.50 arasindan bir yerde dip olacagini dusunuyorum mal alir beklerim. Bu iki rakam arasinda bana gore col fark yok.
Hersey fenere bagli fener yarin 60 lik sat verirse stoplarim.
Fener yarin bugunun en yuksegini alip kopmassa 60 lik sat olacak. 36.18 kisa stopum patlarsa yunsaya gelirim.
Yabanci satiyorsa birşeyler var demektir. İran'a mi girecekler nedir bilmiyorum. Tribünde izlemek daha mantıklı gibi Naçizane YTD
Al ver yaparim napabilirim.
Yabanci salagi 6 liradan 3 milyon lot aldi.
500 binini satti. Suan zarardalar.
Onlar dusunsun biraz da.
Ben 5.30 dan 3.60 gordum yunsada sonra 8 den sattim. Burda herkes gordu.
Versinler asaya bende ona gore yaparim bi sekil.
Bak maviden dondurmusler simdiye kadar. bana gore en iyi alis yeri orasi ordanda asaya verirse sat al ile ben bi sekil yaparim. Ama olan citi ile doceye olur. Anladiniz ?
Ek 18628
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.