https://i.hizliresim.com/Fha37i.jpg
aylık takas
Printable View
https://i.hizliresim.com/Fha37i.jpg
aylık takas
Kaybetmekten degil borsa inerde sen inmeye devam edersin bende seni daha ucuza maliyet indire indire toplarım tektu kafana göre takıl bakalım yanlışmıyim 200 milyon avroya satılığa çikardigin otel aklimizda.
Satılık otel falan yok bildiğim... Eğer varsa da fi tarihindeki unutulan bi satış girişimidir muhtemelen... Ama kağıt sektördekilerin aksine baskılandıkça baskılanıyor gibi :)) Sektördeki diğer kağıtlar defter değerinin 10-20-30 katı olmuş, bu uyuz eşşek hala sürünüyor... 2 sürtük kağıt biliyorum yatırımcısını süründüren, biri trgyo birisi de bu !!! :rules:
Bugün giriş yaptım hayırlı uğurlu olsun bana hayırlı işler size yatırım tavsiyesi değildir
senin yukun agırlıgı nedir bilemiyorum ama benimkini bir kamyon zor taşır :)
gecen hafta aynı fiyatlarda olan diğer hissem de tektu miktarı kadar mal var elimde, diğer hissem 2.08 den 2.70 oldu. 3 leri görünce tektunun kafasına kafasına vuracam nasipse. sonrasını tahtacı düşünsün :) kısa da diğer taraftan 50% nasiplendik. tektu da 5 - 10 kademe kaybetsek de bişey yazmaz.
ama asıl beklentim farklı tabi. sadece beklenti oldugu için burada yazmak olmaz, kendimi bağlar.
http://arsiv.ntv.com.tr/news/62908.asp
Tek-Art’tan hızlı büyüme hedefi
Grup, faaliyet gösterdiği inşaat, turizm, sanayi ve medya alanlarında 270 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor
İstanbul
AA
9 Şubat— Tek-Art Holding A.Ş. faaliyet gösterdiği inşaat, turizm, sanayi ve medya gruplarında bu yıl 270 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor
Tek-Art Holding‘den yapılan yazılı açıklamaya göre, yatırımın 165 milyon doları inşaat, 89.5 milyon doları turizm, 11 milyon doları sanayi ve 4.5 milyon doları medya grubunda gerçekleştirilecek.
Açıklamada, Tek-Art İnşaat‘ın, grup şirketlerinin bünyesinde yapılmakta olan Antalya‘da 9 milyon dolar, Trabzon‘da 4.5 milyon dolar tutarındaki yatırımların dışında turizme yönelik olarak Çeşme-Alaçatı‘da 81 dönümlük arazi üzerinde maliyeti 75 milyon dolara ulaşan bir tatil köyü yatırımına başladığı bildirildi.
Marmaris‘te Milli Savunma Bakanlığı‘na ait bir projenin 6 milyon dolar tutarındaki bölümünü üstlenen Tek-Art İnşaat‘ın, ayrıca depreme dayanıklı bir konut projesi planladığı, söz konusu projenin ilk aşamasının 1.000 konut ve bu yatırımın tutarının asgari 50 milyon dolar olduğu kaydedildi.
Açıklamada, “Tek-Art İnşaat, taahhüt sektöründe yükümlülüğünde bulunan işlerin parasal büyüklüğünü 2001 yılı içinde 200 milyon doların üstüne çıkarma kararlılığındadır“ denildi.
Tek-Art Turizm bünyesinde yer alan ve yenileme çalışmaları sürdürülen Trabzon‘daki Hotel Özgür‘ün bu yılın ortasında Hotel Zigana adıyla 120 yataklı bir şehir oteli olarak hizmete gireceği belirtilen açıklamada, acentalık haklarını devraldıkları May Ekfun Seyahat Acentası‘nın da 2001 yılını takiben BDT pazarında faaliyet gösteren en büyük tur operatörü olmayı ve Türkiye‘ye sağladığı döviz girdisini yıllık 25 milyon doların üzerine çıkarmayı hedeflediği vurgulandı.
Açıklamada, elektronik devre montajı gerçekleştiren kuruluşları Traco Elektronik ve Dış Ticaret A.Şâ€˜nin 2001 yılında 5 milyon dolar tutarında yatırım yapmayı hedeflediği, bunun yanı sıra grubun 6 milyon dolara ulaşan bir optik medya yatırımı da planladığı duyuruldu.
Tek-Art grubunun medya sektöründe ise bünyesindeki Karadeniz Gazetesi‘ne 1 milyon dolarlık ve yayın alanının genişletmesi amacıyla Zigana Radyo TV‘ye 3.5 milyon dolarlık yatırım yapacağı bildirildi.
Hırsızlar milletin parasina göz koymuş sizin sucunuz yokki sizi borsaya koyanin iş kumara dönmüş bul haberi al parayi senelik ne gittin de iniyon
Turizm Bakanı Sn.Mehmet Ersoy'un 2021 tahmini turist hedefi 30 milyon.. En geç mayıs ayı ile birlikte YERLİ AŞININ da kullanılmaya başlamasıyla inşallah bu yıl farklı bir yıl olur.. sabırla
2019 sonu Özkaynağımız 897.431.125
2020 nin her 3 aylık döneminde önceki döneme göre sırasıyla ÖZKAYNAK AZALIŞI VARKEN;
2020-3 de -25 milyon
2020-6 da -18 milyon
2020-9 da -35 milyon
2020 nin ekim-kasım-aralık döneminde, bir önceki 3 aylığa göre 24,5 MİLYON TL ÖZKAYNAKTA ****ARTIŞ VAR..
inşallah 2021 farklı bir yıl olur..
2020 SONUNDA 844 MİLYON TL ...
Sn nana selamlar ne düşünüyorsunuz önümüzdeki günler için tektu hakkın da
aksiyon için kaldı "8" kademe :) bekliyorum tahta yapıcı
Easyjet Holidays, 250 otelle İngilizlere Türkiye tatili sunacak**
İngiliz havayolu şirketi Easyjet'in 2019 yılının sonunda hayata geçirdiği tatil
markası Easyjet Holidays, bu yaz Dalaman, Antalya, İzmir ve Bodrum'daki 250'den
fazla otelle İngilizlere Türkiye tatili sunacak. Easyjet Holidays CEO'su Garry
Wilson, talebin artması ile Türkiye'deki varlıklarını ve tatil portföylerini genişletmeye
odaklanacaklarını söyledi.
1 milyon turist
Türkiye turizminin en önemli pazarlarından biri olan Birleşik Krallık'tan beklentisi
büyük. Türkiye'nin ve Türk otellerinin Pandemi'ye karşı aldığı önlemler Türkiye'yi
daha çekici hale getirdi. Türk turizmciler, İngilizlerin her şey dahil
sistemine karşı ilgisinin artması ile birlikte İngiltere pazarındaki beklentisi
de yukarıya taşıdı. İngiliz tatilcilerin Türkiye'ye ilgisi gören ve çalışmalarını
bu noktada yoğunlaştıran Easyjet Holidays, partneri Diana Travel ile Türkiye'ye
1 milyon yolcu getirmeyi hedefliyor.
Rezervasyonlarda %630'luk artış
Easyjet Holidays CEO'su Garry Wilson, İngiliz turistlerin Türkiye'ye olan ilgisini
değerlendirdi. Wilson, müşterilerinin yaklaşık dörtte üçünün bu yıl bir seyahat
planladığını belirterek, "Birleşik Krallık'taki tüketicilerin %65'inin 2021'de
aktif olarak seyahat etmek istediğini biliyoruz. Bu nedenle, salgının zorluklarını
ve geçen yıl sürekli değişen seyahat kısıtlamalarına rağmen, bu yazın Easyjet
ve Easyjet Holidays'in başarılı olacağına dair iyimseriz. Tatil için bastırılmış
talep olduğunu biliyoruz. Sadece iki hafta önce, İngiltere Başbakanı'nın
uluslararası seyahatlere yeniden başlama niyetini açıklaması sonrasında Birleşik
Krallık'ta rezervasyonlarda %630'luk bir artış gördük. Aşılamanın ve testlerin
seyahatin kilidini yeniden açmanın anahtarı olduğunu biliyoruz. Tünelin sonunda
bir ışık var" dedi.
Tatilcilerin favorisi
Garry Wilson, Türkiye'nin Easyjet Holidays ve Birleşik Krallık için önemine de değindi.
Easyjet Holidays'i 2019'da hayata geçirdiklerini hatırlatan Wilson, "Türkiye
başından beri en önemli destinasyonlarımızdan biri oldu. Easyjet, İngiltere
ile Türkiye arasında 18 rota sunuyor ve bu yaz, kaldırılan kısıtlamalara tabi
olarak ülkeye yaklaşık bir milyon koltuk ile uçmayı umuyoruz. Türkiye, salgın
boyunca en çok satan destinasyonlarımızdan biri oldu. Easyjet Holidays ile bu
yaz Dalaman, Antalya, İzmir ve Bodrum'da 250'den fazla otelle fantastik bir otel
yelpazesi ile tatil sunuyoruz. Her şey dahil, Türkiye'de tatil rezervasyonu yapan
Birleşik Krallık müşterilerinin favorisi olduğunu kanıtlıyor. Bunun nedeni,
kalite ve seçenek sunmasıdır, ancak toplam tatil maliyetlerini bilmenin güvencesiyle
müşterilerimizin son birkaç aydaki olaylardan sonra daha da fazlasını istediği
bir şey. Özellikle Dalaman, ortalama 14 gece konaklamayı tercih eden aileler
için favori olurken, Antalya 5 yıldızlı her şey dahil lüks arayan ailelerin
gözdesi oluyor. İzmir ve Bodrum, ortalama yedi gecelik konaklama için rezervasyon
yaptıran çiftler ve arkadaşlar arasında popüler" şeklinde konuştu.
"Türkiye turizmi için işbirliği yapıyoruz"
Pandemi döneminde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme
Ajansı'na desteklerinden dolayı teşekkür eden Wilson, "Türkiye turizmi için
işbirliği yapıyoruz" dedi. Wilson, Kısıtlamalar azalmaya devam ettikçe ve talebin
güçlendiğini gördükçe, Türkiye'deki portföylerini genişletmeye odaklanacaklarını
söyledi. Wilson, "Tatillere ilham vermek, Türk turizm endüstrisi ile ortak
olmaya devam etmek ve bir kez daha insanlara unutulmaz ve hak edilmiş molalar
vermek istiyoruz" diye konuştu.
kaldı "6" kademe :)
Kardeşim bilinçli yaptığını zannetmiyorum ama bu paylaştığın , belki bazılarını etkileyip hisse aldırdığın haber 9 Şubat 2001 tarihine ait. İşin kötüsü Sirket hakkında iyi güzel bir haber arayan kişi en son 20 sene önceki haberi ancak görüyor. ...Yani taaaaaa 20 yıl öncesi. Böyle incelemeden onun bunun lafı ile , yada onun bunun haberine atlarsak mokoko ....
Tahtada bofa nin 1.7 - 2.0 arasında Maliyet yaptığı 9 milyon Mali var. O da çıkarsa artık ...,........
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalya'da NİSAN AYI BAŞI ile birlikte otellerde hareketlilik başlıyor. İnsan kaynakları birimleri hareketli inşallah.
Turizm Bakanlığı ;
turizm çalışanlarının da öncelikli aşılama programına alındığını duyurdu...
(gerekliydi.. güzel haber)
1.92 den ek alım yapalım dedim, 5 dak. içinde 1.88! senin gibi tahtanın ben taaaa!
Evet o yıllar hisseler kaç liradan borsaya kotte edildiği ve bu bildirimle ne kadar hisse hangi fiyatlarda (özellikle doviz bazında) piyasaya satıldığına bakılmalı.Ve o yıldan sonra hisse fşyatı ne kadar duşmuş ve sonrada çok uzun yıllar nasıl diplerde sürmüş.
Ve bu bildirim haberlerden sonra gercekte şirkette ne gibi icratlar olmuş, hep ilişkili taraf işlemleri marifetleri mi? Bu ilişkili taraf işleriyle şirkette oluşan artı eksikere bakmalı.
Vede yakın geçmişte olup bitenlere bakmalı;
-Bedelli sermaye artışıyla sözde finasal borçlar temizlenecekti ama bedelli sonrası kendilerine ait hantal şirketi tektu ya sattılar. Şimdi tekru fşnans borçlar altında eziliyor eriyor!
-Hisse geri alımı bildirimi yaptılar, hiç oldu!
-Villaların satışını bildirdiler, yıllardır, bir hiç!
-Çeşme hotel satışı bildirimi yaptılar, yıllardır bir hiç!
Borsaya yüksek fşyattan kotte edildikten bir süre sonra hisse fşyatı yerle bir olmuş ve uzun uzun yıllardır diplerle süreniyor. Doviz bazında hesaplanırsa ne kadar büyük değer düşüklüğü olduğu daha çarpıcı görülür. Ve borsa tarihinde pek bir faliyet karlılığı ve kar dağıtma da olmamış! 20 yıldan fazladır hep zero! ne işi var bu tur şirketlerin borsada? Hemen şirket fesihi yapılıp yatırımcının payı ödenip borsa dışına atılmalı!
Devletin kurumlarının yapması gereken budur, doğru olan budur, adil olan budur!
yazdıklarının her kelimesine katılıyorum ancak düzen sermayeyi elinde bulunduranları korumaya endeksli. resmi kurumların bu tur şirketlere karşı bir reaksiyona girebileceklerini düşünmüyorum.
ben hatayı kesinlikle kendimde buluyorum, kar etmeyen, şaibeli şirket sahibinin hissesine ortak oldugum için.
elimdeki malın 1.5 katı kadar daha almayı planlıyordum ancak bir lot dahi almam artık.
zararına da mal satmam, hisse de kaldıgım sure kadar paramın degerini almadıktan sonra.
ne zaman ki zararına satarız, o zaman bu kansızların ekmeğine yağ sürmüş oluruz.
emek elektrik hissesi taşıdım yıllarca, hep zarar hep zarar ancak şirket sermayesinden çok buyuk oranda bir ihale alınca gidişat değişti, kap haberleri vs gelmeye başladı. son 2 hafta da 40% prim yaptı.
ben tektu da da bir haber ile yeni bir hikayenin yazılacagını düşündüğüm için girdim. umarım beklentim en kısa zamanda gerçekleşir.
Doların güncel hareketiyle TekfenZede olacağımız neredeyse kesinleşmiş oldu. Hepimize geçmiş olsun. En iyi ihtimalle cuma günü kapanış fiyatına erişmek için 2023'ü bekleriz.
Merak ettiğim sorular:
Endeks 70 iken 25 olan kağıt, 155 endekste 16 iken çöküşünde ne kadar düşecek?
Dolar 8 iken 18 lira olan Tekfen, 7.2 TL dolarda 16 lira olursa, dolar 9.10 olduğunda kaç lira olacak?
Şekli bozuk, meymenetsiz, iktidarsız bir hissede olmakla Tekfenzede olmayı hak etmiş bulunuyoruz.
Muhtemelen ben bu gün hayallerimi tümüyle bitiririm.
Tek çıkar yok borsa yönetiminin işlemleri durdurması.
Bu kazığı bize sokanlara aynı kazıktan kamyon dolusu girsin.
YTD
çapsız tahtacı and içmiş, birilerini tahtadan çıkarana kadar yeşil yakmayacağım diye sanki!
aa ibine, bir yerlerinide yırtsan hesabı tutturamayacaksın!
3 artiyi borsadan önce eksiye gomen tek hisse patron oyna bakalim yedigin ceza yetmedi tabi burdan cikaracan
Arti 3 den eksi 3 nasilda oynuyosunuz burda yatirim yapanlarin malini çalmak için herturlu pisligi spkdan cezayi yiyosunuz bi rahat birakin hisseyi
Sn Nana dükkana uğramaz oldunuz
Yasıyor mu bu ? Sanki hayat belirtileri tükenmiş gibi...
Kendini unutturmaya mı çalışıyor nedir?
Merhaba arkadaşlar bu hissenin kanal istanbulda arsası olduğu söyleniyor,bu konuda bilgisi olan var mı?
Ya dikkatinizi çekti mi? Cefax ağam forumu terkeyledi galiba :(