Pazar gunu 18 e kadar gondereceksiniz demis abd. Cumhurbaskani acikladi azonce
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pazar gunu 18 e kadar gondereceksiniz demis abd. Cumhurbaskani acikladi azonce
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk defa açıkladı: ABD ve Trump, Türkiye'yi rahip Brunson için tehdit etmiş.
Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Trump'ın rahip Brunson nedeniyle Türkiye'yi tehdit ettiğini ilk kez açıkladı. "Tehdit ediyor ya! Yarın saat 18:00'e kadar göndereceksiniz. Eee? Burası Çatladıkapı ülkesi mi ya? Burası Türkiye Türkiye. Napıyosun? Napıyosun?" diyen Erdoğan, ABD'ye sert tepki gösterdi.
11.08.2018 17:19:55 | Son Güncelleme 5 dakika önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk defa açıkladı: ABD ve Trump, Türkiye'yi rahip Brunson için tehdit etmiş
Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Trump'ın rahip Brunson nedeniyle Türkiye'yi tehdit ettiğini ilk kez açıkladı. "Tehdit ediyor ya! Yarın saat 18:00'e kadar göndereceksiniz. Eee? Burası Çatladıkapı ülkesi mi ya? Burası Türkiye Türkiye. Napıyosun? Napıyosun?" diyen Erdoğan, ABD'ye sert tepki gösterdi.
Çok Şükür Dik Durdu yoksa batacaktık resmen
Piyasa nedense serbest bırakıldıya inanmış ve düşürmüş dovizi .ama çok net bırakılmamış
Ben reisin hem papaz konusunda hemde faiz tavrı konusunda arkasındayım.
Kimisi çarşamba diyor kimi pazar günü diyor , Bence o adam uçaktadır....Pazartesinden sonra kimse bir daha Pastörü ne görecek ne de haber yapacak....Döviz de bir geri gelip yola devam edecek.....(5.80-6.50) bandında salınıp dururuz....
çin,rusya,ab,türki devletler .iran ve biz birleşin vurun kahpe çocuklarına.....tam zamanıdır.
oraya savaş,buraya savaş nereye kadar......
ekonomiyi iyi yönetemedik tamam,hatamız var tamam,tasarruf bilincimiz yok tamam...
ulan sen kime emir veriyorsun..
en zayıf zamanlarımızda bile Rahmetli Ecevit onlar üs değil tesis diyerek abd üslerine el koydu..
haşhaş dediler ******i çekti..
bu millet dirayetli yöneticilerin her daim arkasında durur..
iyide bu noktaya gelirken hatası olanlarda bu Milletten özür dilesinler...
.bu noktada..
dolar kaç liramı olur kaç olursa olsun....
onur kurtulsun..
son düşüşlerde borsada müthiş alımlar yapan kim ????
finans üstünden...
Reutlinger General-Anzeiger Yücel'in tahliyesinin ardında bir anlaşma olduğu görüşünü dile getiriyor:
"Yücel nihayet serbest bırakıldı. Bu haber insanı sevindiriyor, zira gazeteci Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geniş çaplı iktidar yetkisinin kurbanı olmuştu. Ama buna rağmen bu vaka ağızda hoş olmayan bir tat bıraktı. Çünkü şimdiye kadar Türk yargısı konusunda kuşkusu olanlar, bu kuşkularında haklı çıktılar. Mahkeme bir yandan, 4 ilâ 18 yıl arasında hapis cezası talebinde bulunan iddianameyi kabul edip, diğer yandan Yücel'in ülkeyi terk etmesine izin veriyorsa bunun hukuk devleti ilkeleri ile bir ilgisi olamaz. Demek ki bir anlaşma yapıldı. Nitekim diğer gazetecilerin benzer suçlamalarla hâlâ tutuklu bulunması bu durumu gözler önüne seriyor."
Biri şu papaza gidip baksın yerinde duruyor mu diye.:kahkah:
hep camdan konuşuyor.!!
Hiç göz göze karşılıklı konuştuğunu görmedim.!!
Yoksa yanılıyormuyum..??
Andavallar Eczacıbaşı ilacın kurucusu ve eski sahibi Eczacıbaşı`nı hala ilaç üretiyor da ülkeye fayda sağlıyor zannediyor..
Oysaki adamlar çoktan KANYON avm sini yapıp betona girdiler en sonda KARTALDA ki arazileri için tam hatırlamıyorum galiba MESA ile Beton inşaası için anlaştılar. Kısacası BETON ekonomisi ,16 yıldır yapılan bu, ÜRETİM yok o nedenle bu kafayla devam ederler DOLAR çıksın bize ne derlerse BİDON kafalar çocukları hasta olduğunda ilaç bile bulamayacak, çünkü elin yabancısı sana acıyıp ilaç bile üretmeyecek. Her neyse BETER olmadan YETER olmaz acıma acınacak olursun.
Türkiye`de 6 yılda 13 ilaç şirketi yabancıya satıldı
Türk ilaç sektörü de diğer alanlarda olduğu gibi son yıllarda yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.
(iyi mok oldu aferim ne güzel yapmışınız )
Eczacıbaşı İlaç ise, 2007`de hisselerinin yüzde 75`ini Çek Cumhuriyeti menşeli Zentiva`ya sattı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/t...tildi-20443878
ABD, Türkiye'ye 8 şart koştu!
Yaptırım konulmaması için İran'a 3 şart dayatan ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'ye 8 şart dayatması dikkat çekiyor.
İşte Washington adeta Türkiye'nin tapusunu istediği o şartlar:
1. Papaz Brunson dahil 15 Temmuz darbe girişiminde rol alan 20 ajanın ivedi serbest bırakılması. ABD, Özellikle Brunson'ın tahliyesi için 15 Ağustos Çarşamba gününe kadar Ankara'ya süre verdi.
2. Türkiye'nin İran'a kapsamlı ambargo uygulaması.
3. Rusya'dan S400 satın alınmaması.
4. Ankara'nın Kudüs politikasını gözden geçirmesi.
5. Kıbrıs Adası etrafında doğalgaz ve petrol aramaktan vazgeçmesi.
6. Halkbank'a kesilecek cezaya razı olunması.
7. Ankara'nın Fetullah Gülen'in iadesini talep eden dosyayı kapatması.
8. Türkiye'nin sahip olduğu kritik madenlerde ruhsatların Amerikan şirketlerine verilmesi.
buna evet diyelim dolar düşsün diyenin kanından şüphe duyarım.........
bu şartlar olacak diye bilerek doları artırıyorlarsa ta analarına selamımızı iletirim........ps://www.facebook.com/123521044324584/posts/2148926881783980/
Kapatırsın İncirlik i ve Kürecik i olur biter.
İran ambargosunu da tanımazsın
Pyd, pkk,pjak bunların komple üstüne gidersin .
Esad ile de oturur anlasirsin vs.
Abdülselam Özatak
İsrail ve peşmerge ile tüm ticareti de kesersin. Bunu da eklemek lazım .
Abdülselam Özatak
Saygı konusunda tabi ki haklısın, tercihinden dolayı sana asla saygısızlık edemem. Etmedim de. Maalesef bu saygı mevzusu bizim insanımızın suçluluk psikolojisini gizleme yolu olarak kullanılıyor oldu. Birisini eleştirecek bir şey söylemeye kalkınca bu neden saygısızlık olsun ki? Sen yazında ilk emri oku olan dinin kitabını okumayanı eleştirince saygısızlık olmuyor da ben senin anlayarak iki kez okuduğunu söylediğin kitabı aslında anlamadan okuduğunu söyleyince mi saygısızlık oluyor? Sen inanan adamı şu ya da bu nedenle eleştirme hakkını kendinde göreceksin ama başkası sana bir şey söyleyince aman bana hiç bir şey söyleme yani bana saygı duy. Komiksin. Zaten dediğim şey farklı. Bari bunu doğru anla. İnanmayan birisinin Kur'an'ı "anlayarak" okuduğunu kabul etmek mümkün değil. Birisinin kitabını okuyorsun ama O'nun varlığını kabul etmiyorum diyorsun. Bu, benim senin yazdıklarını okuduktan sonra senin varlığına inanmıyorum demekle aynı şey. O'nun yazdıklarını okuyorsun sonra O yok diyorsun sonra da ben anlayarak okudum diyorsun. Birisi sen anlamamışsın diyince de sus ve bana saygı duy. Olur susayım ve sana saygı duyayım. Selametle.
Trump'ın tehdidini açıkladığına göre, papazı bırakmayacak.
İşte geldi büyük paradoks.
Catch 22 paradoksu bile bunun yanında basit kalır.
Türkiye'nin başındaki belanın mı karizması çizilsin, dünyanın başındaki belanın mı ?
Keşke ikisi için birden olan, ortak çözüm bulsak :Sad::wave:
Bana göre politik olarak yön değişiminin en belirgin ifadesi NATO dan çıkar ve ülkeye de ki Nato üstlerini yeni dost ve muttefiklerine açarsın .... Rusya Çin İran , Venezuela yada ...her kimse ...
Fetö kumpaslarindan ötürü içeride yatmış 20 general kritik yerlere atanmış. Çoğu anti amerikanci idi.
Zaten fetö picinin de tek amacı anti amerikanci kliği tsk dan tasviye etmekti. Ciddi ciddi kılıçlar çekilmiş demektir bu durumda.
Abdülselam Özatak
Dolarım yok.Türk liram bana yeter.Şu yazılanlara bakıyorum hem nalına hem mıhına vuran şahsiyetler var.Para sen neymişsin demeden edilmiyor.YTD
Bakalım popaz mı bayılacak.!!
Bakalım imam mı bayılacak.!!
Merkez Bankası Matbaasında gece gündüz aralıksız
Gazete gibi para basarlar.!!
Üzeri nede yazarlar.!!
Onların doları var..!!
Bizimde gazete matbaamız.!!
Bas bobam bas..!!
Seni kim tutar.!!
YARADANA GURBAN..!!:kahkah:
https://skor.sozcu.com.tr/2018/08/11...zdurdu-764509/
:yahoo::kahkah::kahkah::kahkah:
Gözünüzü seveyim yapmayın 16 yıldır bu adamlar başımızda 16 yıl 500 milyar dış borç ne var yok satılmış el elde baş başta kalmışsız paralar beton ve ayakkabı kutularına aktarılmış siz neden bahsediyorsunuz ? Bu arada unutmayın bu ülkenin hadsiz insanlar güruhu ECEVİT `e rahmet okuyacaklarına onu TÜPGAZ, SANA YAĞI kuyruklarıyla yadediyorlar.
1 dolarım bile yok ve keşke tornistan yapılmasa !!!
Ve tehdit açıklandığına göre tornistan yapılmayacak diye düşünüyorum.
Batacağız, sürüneceğiz, sefil olacağız. Dediğiniz gibi donumuzu bile alacaklar.
Ama bu halk layığını bulacak.
Güneş yeniden doğacak.
Gelecek nesiller için mutlu olacağız.