vakıf a bulaşacamda , temdit de bu oranı verecegini sanmıyorum ,malum devlet bankası ,mt cok yetkili degil
Printable View
200K vakıfbank yenileme 32 gün 25.50 den tekrar bağlandı
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TFX hesabı ilk 3 ay ücret almıyormuş. ( EFT DAHİL)
daha sonra ne alıyor BİLMİYORUM.
eğer hesapta 60 bin tl varsa ( üç aylık sürede ortalama hesapta ) yine ücret alınmıyor dedi.
EFT NORMALDE limite göre en fazla 3 tl gibi bir şey dedi. biraz inceledim platformu
tFX de alt kademeye emir girip dolar alımı yapıyorsunuz .
Müşteri temsilcisine emirler gerçekleşmiyormuş dediğimde o zaman ekran görüntüsü alıp bana atın dedi. ( bir şey yapabileceğinden şüpheliyim)
1500 dolar alt limit işlem yapmak için yada 32 gram altın
ben daha işlem yapmadım.
bankalar birlik olmus ,miktar bakılmaksızın 24.5 + max 1 veriyorlar,25 inde faiz artmaz ,belki stopaj uzar .4 kasımda amerika iran konusunda turkiye ye esnek olursa usd ye 5 li rakam yolu gozukur ve faizler 22 lere iner.buna onguruyorsak ,3 aylık baglama yada bono v.s almak gerekir.ytd
Hesap açmak için bir limit yok. Tfx ile işme yapacaksanız en düşük işlem limit 1500 usd, 1500 Euro, 32 gr altın şeklinde. Fakat bu limitlerin altında işlem yapmak istiyorsanız Türkiye Finans'ın mobil uygulaması üzerinden Tfx'e yakın fiyatlarla işlem yapabiliyorsunuz. Belli bir süre sonra eft'den 4 TL alıyorlar. En iyi özelliği ise genellikle kasalarında döviz oluyor, geçen hafta 10K Usd ve 6K Euro'yu aynı gün şubeden çekebildim. Bazı şubelerinden Tfx'den aldığınız altınları da fiziksel olarak çekebiliyormuşsunuz. Görevli, her hangi bir masraf alınmadığını söyledi, haftaya çekmeyi deneyeceğim.
Krt de üçgen programını izleyin. Güzel beyin fırtınası yapıyorlar.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
herkese iyi aksamlar.yarın burgan vade dönüsüm var 7.50 den bağlamıstım dolar mevduatı yeni oran 6 teklif ettiler bende yeni arayışa girdim nkolay 3 aylık 7.20 teklif etti ama güvenemiyorum calısan var ise bilgilendirirse sevinirim
Bugün tam aktifbank’a 100K EFT yapıp 1 gün için bono alacaktım ki, birden müşteri yetkilisini arayıp saat kaça kadar bono alabileceğimizi sorma ihtiyacı duydum. Müşteri Temsilcisi bugün için artık bono kalmadığını ve tüm bonoların satıldığını söyledi. Neyseki köşeden döndüm, boşu boşuna 100K hiç biri getiri sağlamadan hesapta duracaktı. Parayı Enpara’ya yollayıp oradan 1 gecelik birikim hesaba bağladım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stopajin bitiş tarihi nedir???
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm bankaların günlüklerini kullanmıştım
Şekerbank %22 günlük devam ediyor. Her gün manuel uzatıyor temsilci.. bilginiz olsun..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gece gündüz hesapta 120 gun dolduktan sonra tekrar guncel faiz alan varmi?
faiz oranı arttıkça stopaj kesintisinin de etkisi artıyor.. % 25 oranda stopaj indirimi 3 puan etki ediyor..
stopaj indirimi devam ederse faiz arttırmasalar da olur..
aktifin tavrı ilginç olmuş bono kalmadı ne demek abi. neresi burası semt pazarında yarım kilo domates mi alıyoruz acaba??
kıllandım ister istemez yarın faizmi düşürecekler acaba
25,5 deniz 300 k temdit
burgan dijital 26,25 aylık
Arkadaşlar bankacılık konusunda çok bilgili değilim ama tecrübem nerdeyse 20 yıllık..
Şimdi merkez bankası en son artırdığı faizlerden önce hep resmifaiz misal 15 ise millet 19 dan bağlıyordu ve mb de 350-400 puan faiz artırımına gitti. Misal en son ki 600 puandan önce resmi faiz 18 iken millet 23-24 ten bağlıyordu ve mb de bu boşluğu kapattı..
Diyeceğim şu ki son 20 gündür , 1 ay evvel %30 civarı bağlayanlar bile %26 yı zor alır oldu..bu da mb nin önümüzde ki toplantıda 250-300 puan indirimine gitme ihtimali olduğunu göstermez mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%30 civarına çıkan faizler devlet bankalarının acil nakit ihtiyacının bir sonucu idi. CB işsizlik fonundan yüklü bir miktarda parayı 3 devlet bankasına %10,25 gibi bir faiz karşılığında aktarınca devlet bankaları rahatladı ve faizler enflasyon + %3 bandına geri döndü.
Faizlerin düşmesi için enflasyonun düşmesi şart onun içinde dolar düşmeli. Bu ne kadar mümkün? Asıl soru bu olmalı.
İşsizlik fonunda o kadar yüksek miktar nakit para kalmış mı ki devlet bankalarına aktarılabilsin. Zaten yüksek nakiti olsa turşu fıçısında değil, yine devlet bankalarında tutuyordur. Olsa olsa zaten devlet tahvili ve bonolarındaki portföyün bir bölümü nakde dönüştürülüp devlet bankalarına düşük faizle kullandırılmıştır. Önemli olan kısım ise portföyündeki tahvil ve bonoları kimin nakde dönüştürdüğü.
Papazdan sonra 5.50 civarina gelen dolarin tekrar 5.70 geri gelmesinin nedeni ?
Türkiyenin gerçekleri tabiiki...
geçen hafta 100 bin lira ile dolar alan biri şuan 4 bin TL kar etti.
mevduat ile yanlış taraftarız sanırım.
Gündemi iyi takip etmiyorsunuz galiba... CB sözcüsü bizzat bu konuda açıklama yaptı.
https://m.dunya.com/amp/finans/haber...-haberi-429191
İşsizlik fonunda ağustos ayı sonunda 124 milyar TL vardı...
Şimdi herkes kırmızı çizgisini açıklıyor Arkadaşlar forum olarak bizim kırmızı çizgimiz nedir.:rtfm: