https://youtu.be/JMjYZgiOAAQ
Printable View
Devlete iş yapan muteahitleri araştır anlarsın..
Hatta mubarek beşlinin bile yarım bırakıp kapattığı projeler varmış..
Artık denizde bitti parada..
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya ppk var benim vov hesap 25,50 o gün bitiyor yani dönüş var ama günlükte cazip yer yok gibi :(
Ben fedi pedi geçtim içerisi daha önemli artık .global piyasalar artık doları fiyatlamaya başladı bile yakın takip edenler bilir .Ons haraketi buna kanıttır mesela .
Birde dediğin şu doğru .Kim hangi pozisyonda ise onu savunuyor ,öyle olsun istiyor .Ben tl mevduat ve borsadayım doların fırlamasını istemem o yüzden 4.80 olacak diyorum [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Starbucks latte 8,75den 12'e gelmiş yüzde 38 zam var. Tüm firmalar bu ay yüzde 15-20 zam yaptı..Şubatta minimum 25 enflasyon bizi bekliyor...Bakalım 20-22 vermeye devam ederlese, dolar 6 üstüne cok rahat cıkar..Büyük ihtimal de öyle olucak.
Konu dışı bir şey sorabilir miyim? Aranızda Dominos bayiliği olan varsa bana özelden yazabilir mi?
Taşıma masrafı (benzin v.b), İşçilik (kısmen hammal ihtiyacı , gerçek yük hammallığı Türkiye'de hiç ucuz bir işçilik değil), işin üretim kısmında yasal olarak kullanılması zorunlu olan ve belirli bir süreden sonra değiştirilmesi gereken fiyatı dövize bağlı ozmoz filtre ve diğer sürekli değiştirilmesi gereken ithal sarf malzemeleri.
Kısmen dövize bağlı ambalaj, belirli sürelerde eskiyen ve değiştirilmesi gereken polykarbonat damacanalar. (bu damacana değişimleri müşteriye yansıtılamıyor. Polykarbonat hammaddesi çok pahalı bir hammadde.)
Evet ben de 152K’yı Ekim ayında 181 gün olarak bağlamıştım, HSBC 26.50 oran ile. Vallahi kafam rahat, biraz birikim daha var, onunla da günlük Trade yapıyorum, şükürler olsun günlük trade mevduattan daha fazla kazandırıyor bu günlerde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdoğan: Denizlerimizin kenarlarını, orman alanlarını betona çevirme gayretinde olanlar var. Doğa şöyle olmuş böyle olmuş, umrunda değil!
:hah::hah::hah:
Su , soğan , patates veya başkası. Temel sorun dövize endeksli maliyetler ve dolaylı vergiler. Ana ürüne odaklanmak yanıltıcı olabilir. Ana ürüne ulaşana kadar geçilen zincir üzerindeki maliyetler ciddi fazla. Hava paketlenip satılsa da benzer bir şema ortaya çıkıyor.
Mevduat faizi konuşulmasa da ekonomik göstergelerle ilgili çok bilgilendirici, eğitici, aydınlatıcı sohbetler yapılıyor burada. Ekranlarda konuşulmayan ekonomik gerçeklerin tartışılmasından rahatsızlık duymamak lazım.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Mc donalds basladi bile, bildigim satilan subeler var,
Zaten son gunlerde dominosun hediye pizzalarida sitede sinirsiz oldu 5 pizza al 1 pizza bedava kampanyasi varya 13 90 tl uzeri siparislerde kullanilabilir olan bir turlu bitmiyor
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis: Son 16 yılın enflasyon ortalaması yüzde 9,54
Acaba bu aldığımız mevduat faizleriyle kendimizi iyi mi hissetmeliyiz anlamına geliyor? :kahkah:
Saygılarımla.
Şimdi sabah bloom da ekonomistten yıl sonu enflasyonu tahmini geldi ! 14 bekliyormuş yıl sonunda ! beklenenden çok hızlı düşecekmiş enflasyon faizlerde patır patır düşecekmiş
ING hoşgeldin e turuncu an itibari ile %23.5 dan %23 e düşürüldü
Yapi kredi $ % 4 , Euro % 1.5 Istanbul Yenişehir
Euro’dan dolar’a geçmek ve bunu mevduata bağlamak ne kadar mantıklı??
-Kredi kartları borçlarını üstlenmesinden dolayı elbette Ziraat Bankası’na bir yük binecek. Bu yük de herhalde yine kamu kesimi tarafından üstlenilecek.
-Ziraat Bankası’nın da aralarında bulunduğu bankalar grubu futbol kulüplerinin 10 milyar lira civarındaki kredisini yeniden yapılandırmaya karar verdi. Vade her kulübün durumuna göre uzatılacak.
-Ziraat Bankası’nın kredilerinin ne kadarının ziraat sektörüne gittiğini bilmiyoruz. Ama çiftçi borçlarına da yeniden yapılandırma imkanı tanındı. Faizi yıllık yüzde 11, yani yüzde 1’in altında bir aylık faiz oranıyla yapılandırılıyor.
https://www.haberturk.com/degirmenin...286775-ekonomi
Banka'da varlık fonundaydı bu aralar fon ile ilgili haberler yapılmıyor nedense.:wu:
Saygılarımla.