Günaydın, hayırlı işler, bol kazançlar..
Printable View
Günaydın, hayırlı işler, bol kazançlar..
Gnaydın hayırlı işler...
Gunaydin corba parasi icin neye yogunlasalim arkadaslar :)
Hayırlı sabahlar Hayırlı işler.
Tüm dostlara selam.HAYIRLI günleriniz olsun...
ostim güzel bir noktada bende yok acaba tutunabilir mi
emkel i takipteyim
Yine volatil bir gün. Hayırlısı.
Slm sayın prof esma adem essolocan ve sayamadığım tüm arkadaşlara selam olsun.Sizden cemtş gedza ve alkim yorumlamanızı istesem ne dersiniz. Şimdiden tşk ler iyi akşamlar
Sn. Çelik Hocam, alkim, polho, gerel ve pınsu yorumlar mısınız?
Cemts analizi yapıldı, orta uzun vade beklemede-portföyde.19 üstü daha harika olacak, grafik iyice sıkıştı.
Alkim 15 üstüne çıkmadan analizi yapıldı paylaşıldı-portföyde vardı erken satıldı. 15 üstünde hareket gelir daha da güzel olacak yatırım var fiyat artacak dedik 18 Li rakamlara geldi, daha da yolu çok uzun...
Gedza ise 21 TL den başlayan bir yükselen trent içinde geçen özsermaye ve bilançosu gayet iyi. Tarihi zirve 49 küsuru görmek isteyecektir. Orta-uzun vade tutulabilir.
Sayın Prof rakamları geçmişte paylaşmıştı. Bulabilirseniz orda güncel durumda.
Gedza yı hatırlamıyorum belki de vardır.
Yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı işler olsun
Cümleten günaydın hayırlı işler hayırlı günler
Hayırlı sabahlar, hayırlı işler...
Canım Tknsa’m bugün 17.00 mi görmüş amanda aman, hanimiş nerdeymiş tavanı hani bakayım göster kendini tavana git bi hele...
ytd
Sayın Prof merhaba nasılsınız? İş yoğunluğu bitti mi? Piyasa yatay gibiyken az sohbet edelim dedim. Hisseler bugün tat vermiyor. Yarın da mübarek cuma, bist satış günü hepten ortalık kırmızı olur.
Keyfiniz nasıl?
Anlaşılan Prof müsait değil.
Adem bey
Esma hanım
Bu kanalda mısınız?
Sizler nasılsınız? Keyifler ne durumda?
ASUZU yu halı sahaya getirdik futboldan anlayan size havale ediyorum .Yarına hazırım diyor spek nedersiniz ?
Sahaya 2.56 destekle KLGYO CEMTS ve ALGYO da sürüyorum .Galibiyet alınır mı bu kadroyla ....YTD.
Hayır akşamlar dostlar.bugünde ömrümüzden eksildi.Rabbim bizleri günahlarında ısrar etmeyip affa muhatap olan kullarından eylesin.
Sayın Prof ve Adem bey sizi YOK yazdık haberiniz olsun. İyi akşamlar
Sayin Hocam,
DOHOL icin yorum alabirmiyim sizden?
Ytd
Iyi aksamlar
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Peroksit o zaman diğer tavan giden kağıtlardan da nasip arayın. Yani bir hissenin ne zaman çıkacağı bir çok faktöre göre değişir. Özsermaye, borçlar, anlaşmalar, üretimin artması, dışarıya ürün satışı, spek amcalar, tombul parmaklı yabancı yatırımcılar, yerli hissede olanlar. Biliyorsunuz ki hissede destek direnç noktaları var. Hissenin para girişi ile birlikte pastada büyük pay sahibi ne zaman yukarı tavanlatırsa o zamana kadar beklemek lazım. Yok ben sabırsızım diyorsanız o konu ayrı. Biz küçük yatırımcıyız bir hisseye tavanı büyük amcalar ve spek dediklerimiz yapar. Eğer vadeniz orta uzun değilse bu cemts de bir daha düşünün.
Benim gözümde CEMTS, EGEEN in emekleme dönemi gibi bir dönem yaşıyor .
Son destek 16,88 di bu rakam üstünde kaldığı sürece bence sıkıntı yok.
Herkes yatırımını kendi cebine vadesine ve sabrına göre yapmalıdır.
Yazdıklarımın hepsi için kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.